Έδωσα αλλά με πέταξε και βαριόμουν να τα ξαναγράψω αλλά θα το κάνω.
Δεν είπα ότι δεν είναι μεγάλο μεταλ πρότυπο, μου αρέσει ο Hansen, απλά θεωρώ αστείο το να πει κάποιος ότι υπερέχει μπροστά σε όλες τις υπόλοιπες μεταλ προσωπικότητες, και ότι μπροστά σε άλλους είναι γελοίος. Δεν είναι γελοίος γενικά, μπροστά σε κάποιους άλλους είναι, δεν είναι ουσιαστική φράση αυτή, υπερβολή για να δείξω τι θέλω να πω είναι. Επίσης αυτό που είπα το είπα τελείως στο χαβαλέ και φάνηκε, άλλο που θίχτηκε ο άλλος. Αμα μου λεγε Hansen, τέλειος συνθέτης, να πω ok. Αλλά δεν είναι επιχείρημα το ότι είναι είναι μεγάλη προσωπικότητα (σαν άνθρωπος) γιατί απλούστατα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο σε αυτόν τον τομέα.
Για εσενα δεν ειναι σπουδαια προσωπικοτητα ως ανθρωπος (ανεξαρτητα απο το μουσικο μερος), οκ δεκτο. Φυσικα ομως ξερεις οτι υπαρχει απειρος κοσμος που τον θεωρει θεο και θαυμαζει τον χαρακτηρα και την αντιμετωπιση του προς τη ζωη.
Δε σκιζω ρουχα για Gamma Ray ουτε των Helloween. Exω δισκους και των μεν και των δε και μ αρεσουν. Δε μου αρεσει το παουερ (καποτε μου αρεσαν καποιες τετοιες μπαντες μεταξυ αλλων)
Με το NightSky πολλες φορες διαφωνω σ αυτα που λεει, πιστευω οτι η μουσικη προχωραει και γενικως ειμαι εναντιων του true/false. Αλλα ειμαι συμφωνος στα πεισσοτερα απο που λεει για τον Και.
Να βουταμε λιγο τη γλωσσα στο μυαλο και να μη λεμε μλκς.
Γελοιος η συγκριτικα γελοιος ο Hansen?
-Ποιος αυτος που εφερε στο metal χιλιαδες οπαδους?
-Που δεν εχει δειξει ιχνος βεντετισμου η πριμαντονας τοσα χρονια που δισκογραφει?
-Που ενα ολοκληρο ιδιωμα το κραταγε μονος του με τις ποιοτικες του κυκλοφοριες?
-Που εκανε stagediving και γινοταν ενα με τους οπαδους καποτε στο Ροδον?
Ο Ηansen αρεσει δεν αρεσει σε καποιους ειναι metal αξια.
Με το να υποβιβαζει καποιος τις αξιες δε γινεται μαγκας και προοδευτικος. Γινεται γραφικος.
Ωριμαστε επιτελους.
[spoiler][FONT=Verdana] [Music + lyrics: K. Hansen]
[B]From our lives’ beginning on
we are pushed in little forms
no one asks us how we like to be
in school they teach you what to think
but everyone says different things
but they’re all convinced that
they’re the ones to see
So they keep talking and they never stop
and at a certain point you give it up
so the only thing that’s left to think is this
I want out–to live my life alone
I want out–leave me be
I want out–to do things on my own
I want out–to live my life and to be free
People tell me A and B
they tell me how I have to see
things that I have seen already clear
so they push me then from side to side
they’re pushing me from black to white
they’re pushing 'til there’s nothing more to hear
But don’t push me to the maximum
shut your mouth and take it home
'cause I decide the way things gonna be
[/B] There’s a million ways to see the things in life
a million ways to be the fool
in the end of it, none of us is right
sometimes we need to be alone[/FONT]
Aν αυτοι δεν ειναι καποιοι απο τους καλυτερους ροκ στιχους που εχουν γραφτει, εγω παω πασο.[/spoiler]
Tο συγκεκριμενο stage-diving στο Ροδον που αναφερει ο Red Rum υπαρχει στο νεο τους dvd.Πληροφοριακα αυτο.
(Συμπερασματικα λοιπον)
Μελη του rocking συναντηθηκαν και μιλησαν για metal προτυπα
[SPOILER]-(user1)…ειναι κι ο Χανσεν ρε σεις!!
-(user2)με σνομπ υφος!!!ποιος ρε μαλακα??αυτος ο αφωνος???κανε μου τη χαρη τωρα με το φαλτσο το κουλαδι…Παντως ναι ακουσα κι εγω οτι γραφει νεο υλικο…
-(user3)σηκωνει το κεφαλι απο το booklet του Aenima,φανερα ενοχλημενος “Τι να γραψει μωρε ο γραμμικος?Θα μελωποιησει τη κοκκινοσκουφιτσα αυτη τη φορα?Οι πινακες του Μαεβιους Παχατουριδη ειναι 100 φορες πιο συνθετοι απο τις συνθεσεις και τους στιχους του…” σκυβει το κεφαλι κι αφηνει τη τεχνη να τον παρασυρει και παλι..
-(user4)Φορωντας κοκινο κοκαλινο ιντελεκτσουαλ γυαλι και τριβωντας με χαρη το πηγουνι του,φανερα προβληματισμενος “Ααααχχ,ετσι ειναι παιδια…Οταν ο ανθρωπος δεν παιζει dea…εεεε θελω να πω…οταν ο ανθρωπος δεν εχει πρoσωπικοτητα…” φευγει κρατωντας απο τα ποδια μια ζωντανη κοτα ,πιθανη θυσια στον Θεο Τσακ
[/SPOILER]
Νο offence βεβαια:p
Παντως το poll εχει οντως πραγματικα προτυπα μεσα,παραδειγματα προς μιμηση.Τον Nodtveidt ξεχασατε:lol:
χαμός για τον Kai, είναι ΘΕΟΣ γιατί ακόμα θυμάμαι εκείνη τη φοβερή βραδιά του 97 στο Ροδον, από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει! Δεν το συζητώ ότι έχει γράψει απίστευτες κομματάρες…και πολύ γουστάρω αυτό το θετικό που βγάζει, και δεν είναι καθόλου δήθεν…πάω να ακούσω τον καλύτερο power δισκο τις δεκαετίας του 90 (τι ποιον ρε).
Ahh, το πρωτο helloween κομματι που ακουσα.
Να μην ξεχναμε και την αλλη κομματαρα απο το ιδιο αλμπουμι…
[SPOILER]Hours of lust, hours of tears passing by before my eyes
Today, tomorrow, yesterday. . .one life
Days of joy, day of sadness come and go to pass me by
A month, a year, one hundred years, they fly
Ohh, one day I will be gone to lead another life
ohh, and this world will stop to turn around with me
'cause
Time. . .marches
time. . .marches
on without us all, never stops, yes
time. . .marches
time. . .marches
on and on and on, flies eternally
Times of peace, times of fights, constant movement is our life
Can’t stop no more, not until. . .we die
We long for more. . .eternity, and maybe there’s another life
This one is short, no matter how you try
Ohh, but never give up all the hope to lead a good life
no, don’t waste your given time to make things worse
Time. . .marches
time. . .marches
one without us all, never stops, yes
time. . .marches
time. . .marches
on and on and on, flies eternally
Plese, please help me see, the best way to be
Make a change and we, live eternally
No more wasted years, no more wasted tears
Life’s too short to cry, long enough to try
Time. . .marches
time. . .marches
on without us all, never stops, yes!
time. . .marches
time. . .marches
on and on and on, flies eternallyyyy![/SPOILER]
Επισης το ποστ σου(εκτος του οτι με καλυψε) τα σοδομισε ολα.
Τραγικα πραγματα γραφτηκαν εδω μεσα…Οσο για την ηλικια οσο σπαστικο και αν ειναι να αναφερεται σιγουρα εχει καποια βαση…
Μεταλ προτυπο δεν θα ελεγα οτι εχω…Θαυμαζω ομως τον Tate και τον Matheos για τους στιχους τους…Τους Maiden για την πορεια τους τοτε στα 80s…Τον Lynnot για το attitude που εβγαζε…οχι για τα ναρκωτικα η για τις γκομενες.Και μπαντες που παντα εμεναν στ προσκηνιο αλλα παντα εκαναν αυτο που γουσταραν.
εχεις κατι με τους μπατσους φλαρακι? και δεν ειναι μπατσος, ειναι αστυνομικος.
Παντως μ’αρεσει που τοση ωρα κανετε “σοβαρη” συζητηση για προτυπα και για προσωπικoτητες και ποιος αξιζει και ποιος οχι λες και ξερετε τι κανει ο αλλος η ποιος πραγματικα ειναι απο αυτο που βλεπετε στην σκηνη η απο αυτα που λεει στις συνεντευξεις.
Εχω κάτι με κάποιον που με τα μυαλά που κουβαλάει τρέφει το έκτρωμα της τρομοϋστερίας και του “God Bless USA” παραληρήματος (θυμόμαστε όλοι γιατί έγινε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (Βαγγέλη) Ο Barlow, έτσι;)