tate χωρις πολλη σκεψη
Υπάρχει ένα παλικάρι “δικό μας” ο Γιάννης Κουτσελίνης των Biomechanical που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ σε σχέση με τεράστιες φωνές.
Επειδή είμαι τεράστιος φαν Biomechanical(δίσκος της χρονιάς για μένα) μπορώ να πω ότι χτυπάει τους συγκεκριμμένους τραγουδιστές στην ακμή τους, για τώρα ούτε κουβέντα.
Πραγματικά,έχεις δίκιο και μιλάμε για μεγάλη ποικιλία φωνητικών,εκφραστικότητα,φοβερά ψηλά…Κρίμα που δεν έχει την αναγνώριση που θα έπρεπε…
Φοβερός ο John K αλλά σίγουρα με τίποτα δεν τον θεωρώ ισάξιο ενός Tate εποχής Warning, ενός Halford των 70ς ή των Benito, Albert, Mike Howe, Midnight. Παρόλα αυτά στο σημερινό metal των βόθρων, των μουγκών και των μέτριων heavy/power τραγουδιστών, ο Κουτσελίνης αποτελεί σημείο αναφοράς αφού είναι εξαιρετικός τραγουδιστής.
Και επειδή μπορεί κάποιοι να καταλάβουν ότι θέλουν, τονίζω ότι δεν έχω πρόβλημα με τα brutal φωνητικά ή με το σύγχρονο metal, το αντίθετο μάλιστα. Απλά μου λείπουν οι τραγουδιστές με έκταση και εύρος.
Ευτυχώς που υπάρχουν οι John K, ,Heiman, Ripper, Sundown Karpenter και ορισμένοι παλιοί τύπου Tyrant, Scheepers και παίρνουμε τη δόση μας.
+1000
John K.!!! Τεράστιος! Ο κορυφαίος υψίφωνος της εποχής.
HAIL ΤΟ BIOMECHANICAL
Οσον αφορα τα του Darth, ρε συ λιγο αχταρμας το τελευταιο. Δε ξερω, το Empires μου χε φανει αισθητα καλυτερο.
Dickinson, Halford και Adams
Τα ίδια και τα ίδια.
Και δεν έχεις και King Diamond μέσα…
Ανοιχτές απόψεις.
Αυτό θα πει υψίφωνος.
Χάνεις το δάσος…
Και μένα βασικά αλλα η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο είναι το πιο δύσκολο ως το πιο “χαοτικό” και σηκώνει πολύ περισσότερες ακροάσεις από τα αλλα δυο για να μπορεί κανεις να το θάψει η να το εκθειάσει. Εγώ ας πούμε ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη και το χω ακούσει άπειρες φορες.
Κοίτα και εμένα έτσι μου είχε φανεί αρχικά(όπως μου είχε φανεί και το Empires μετά από το 8 moons)και είχα απογοητευτεί αρκετά αλλά τελικά είναι ύπουλο, μετά από αρκετό καιρό το ξανάβαλα και μου φάνηκε απίστευτα οικείο, μπορεί να είναι χαοτικό μουσικά αλλά αν το πιάσεις σε κατάλληλο Mood(ξέχνα τα κλασσικά περί πολλών ακροάσεων στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν πιάσαν και με έπιασε μια καλή ακρόαση τη σωστή στιγμή) θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα σου φανεί πολύ πιο απλό απότι στις πρώτες ακροάσεις(τουλάχιστον με μένα έτσι λειτούργησε).
εχεις απολυτο δικιο.Ειναι απο τους λιγους που πηγαν τοσο ψηλα τη φωνη τους:respect:
Bruce Dickinson ftw όμως!!!
απο τους πιο καλύς αλλά και ποιοτητούς!!! yeahhh!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ουφ tate ή halford? να σκεφτω…halford ή tate?
εεε…tate, halford, halford, tate, rob, geoff, geoff halford, rob tate…εεε…
ψηφισα kiske γιατι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο :? (ναι ειμαι των γρηγορων αποφασεων εγω)
Έμένα πάλι μου αρέζει ο Avantasia? Καλά το γράφω πιστεύω…