Τι ειναι αυτο;
Και επισης αυτο φανταζομαι να ειναι καποιου ειδους αστειο και να μην ηταν αυτο που επεξε στο σινεμα
Τι ειναι αυτο;
Και επισης αυτο φανταζομαι να ειναι καποιου ειδους αστειο και να μην ηταν αυτο που επεξε στο σινεμα
Να παει στη γωνία του να κλάψει.
Πόσο σημαντικός λοιπόν είναι ένας δίσκος των Metallica εν έτη 2023;
Σήμερα κατέβηκα σε μια από τις αγαπημένες μου και πιο πολύχρωμες (σε τοίχους, γεύσεις, ανθρώπους…) γειτονιές του Λονδίνου. Οι Metallica είχαν -για σήμερα μόνο- ένα pop up shop με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου (η φώτο κλεμμένη, ευτυχώς δεν έφτασα εκείνη την ώρα με τόσο κόσμο!).
Πολύς κόσμος, είχα καμία 40αρια μπροστά μου και καμία 500αριά έφτασαν -ευτυχώς- μετά από μένα.
Μπροστά μου ήταν ένα ζευγάρι Ιταλοί τρίτης γενιάς στο Λονδίνο (με λίγα λόγια δε μιλούσαν γρι Ιταλικά). 20 χρονών. Έμαθαν τους Metallica μέσα από το Stranger Things. Πήγαν να πάρουν δίσκο και CD για όλη τους την παρέα που ανακάλυψε τους Metallica με τον ίδιο τρόπο.
Πήρα το LP μου, πήγαμε με τους προαναφερθέντες Ιταλούς για μια μπύρα στο London’s institution που λέγεται Dirty Dick’s (προσοχή στην απόστροφο), τα είπαμε για τους Metallica, το Ride the Lightning που αγάπησαν, το νέο δίσκο που στα φρέσκα αυτιά τους φαίνεται τόσο μοναδικός, για τις μουσικές που ακούνε (Kendrick Lamar και Stormzy είναι αυτά που ήξερα και ένοιωσα boomer για αυτά που δεν ήξερα)… Τους έριξα τις προτάσεις μου για άλλες μπάντες (Brave New World, Diary of a Madman, Rage Against the Machine και Μoving Pictures - τι λέτε, αντιπροσωπευτική εισαγωγή; )
Έκανα μια βόλτα στο πανέμορφο Shoreditch και το Brick Lane με τα φημισμένα salted beef bagels (με πίκλες φυσικά)…
Και φυσικά έριξα ένα spin στο βινύλιο
Ήταν ένα ωραίο Σάββατο… Δε μίλησα για το δίσκο, ξέρω. Ή μήπως μίλησα;
Ώρα για NBA και DHG.
λεπτομέρεια της λεπτομέρειας είναι αυτό βρε της συνολικής εικόνας που εμφανιζόταν στην οθόνη.
Μπορουσες να το πας πολυ καλυτερα με Maiden , τα αλλα καλα νομιζω
Πολυ ωραιο ποστ!
Είπα να τους προτείνω κάτι με σχετικά μοντέρνο ήχο…
Αρα μπορουσες να μην αναφερεις Maiden?
Δεν ξερω τι ειχε η οθονη αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο που κανενας εδω μεσα δεν σχολιασε αυτο που ειδε. Εκτος αν εχασα καποιο ποστ
τους μεταλικα ως μωβ ανθρωπάκια σε βιντεογκειμ του σεγκα μεγκα ντραιβ; Πόσα σχόλια χωράνε σε κάτι τέτοιο; Τι να σου πω, κάτι δεν πιάνω μάλλον
Αληθεια δεν ξερω τι ειχε η ταινια αλλα μαλλον καταλαβαίνω τι παιζει και γιατι δεν διαβασα κατι. Η λεγομενη ‘γαργαρα’.
Βιντεοκλιπ ειχε για όσα κομμάτια έχουν γυρισει, τα οποία προσωπικά βρήκα αισθητικά πολύ όμορφα (τα έχεις δει λογικά αν έχεις δει και τα σινγκλ). Τα υπόλοιπα είχαν βιζουαλς και γραφικά, από πλήρως αποτυχημένα και απαράδεκτα έως ωραία, + ορισμένα λόγια για κάθε τραγούδι από μέλη της μπάντας. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, γαργάρα θα ναι για να το λες.
Δεν εχουν καποιο καινουριο Funko κουκλακι του Eddie οι Maiden για να παιξεις και δεν εχεις τι να κανεις αυτο το ΣΚ ε?
Οχι δεν εχουν, ετσι ειπα να ακουσω το metallica καμια 5αρια φορες. Δεν ειναι για τον πουτσο αλλα δεν ειναι και αριστουργημα. Νομιζω θα ξεχαστει πολυ γρηγορα. Δυστηχως.
Αξιζε;
Άξιζε, ακούσαμε τον καινουριο δισκο της μεγαλυτερης μπαντας του γαλαξία, τα ειπαμε με φίλους, ειδαμε γνωστους, και μετα ηπιαμε και μπύρες… ο,τι καλύτερο για να ξεκινήσει το 4ημερο του Πάσχα.
Θα βαλουμε του Μπρους με τη γριά με τα πλαστικα βυζια , μετα senjutsu και υπνο γύρω στο τρίτο λεπτό του πρώτου τραγουδιού
Ως Maidenάς, ζητώ να διαχωρίζουμε το συγκρότημα από τους (ορισμένους) fans
Όλοι είμαστε οπαδοί τους αλλα η βλακεια ειναι ανίκητη
Οι μοντς είναι εκκλησία…?
Πλένουν τα χέρια τους
Πεθανα
Clairvaravas η φαση?