Το πιο ειλικρινές επίσης.
Θα συγκρίνουμε τώρα δίσκο με Fuel, Memory, Carpe, Fixxxer, Low Man’s… Με ένα καλογυαλισμένο St. Anger 2
Το πιο ειλικρινές επίσης.
Θα συγκρίνουμε τώρα δίσκο με Fuel, Memory, Carpe, Fixxxer, Low Man’s… Με ένα καλογυαλισμένο St. Anger 2
10άρι σε όλα του
…και όπως ξέρουμε όλοι, αν και καλογυαλισμένα, τα sequels είναι χειρότερα από το original.
Όχι όλα
Πες 3
Παρε 4!
The Empire Strikes Back
Godfather Part II
Batman Returns
The Dark Knight
Δεν θα κλέψω να βάλω του quintom
Θα πω
Rocky 2
Terminator 2
John Wick 2
Ναι ξέρω γούστα
Απορώ γιατί δε βγαλαν αυτό που έπαιξε στο σινεμα
Unforgiven 2 κανένας σας ε; Πέσατε στην παγίδα μου.
Ισως εφαγαν μηνυση απο τους επιληπτικους που επεζησαν
Για μένα πάντα , λιιιιγο χειρότερο από το εξωπραγματικό ορίτζιναλ
Μολις την διαβασα (προσπερνωντας καποια σημεια γιατι ειναι και τεραστια) και εχω να πω οτι ισως ειναι η χειροτερη κριτικη δισκου που εχω διαβασει ποτε. Τιποτα βεβαια δε θα εκθρονισει ποτε την κριτικη του Χρονοπουλου για το Host των Paradise Lost, αλλα σιγουρα μπαινει κι αυτη στο πανθεον με τις χειροτερες κριτικες.
Ουτε εγω στα 17 μου δε θα εγραφα τετοια κριτικη για δισκο Metallica. Καθε φορα που καποιος λεει οτι το 72 Seasons δεν εχει filler, πεθαινει ενα γατακι. Απο τα πιο ακυρα πραγματα που εχω διαβασει για οποιονδηποτε δισκο Metallica βασικα.
Πω ναι απίστευτα κουραστική, είχε γράψει 10000 λέξεις με όλη την ιστορία τους προτού πει 2 λέξεις για το δίσκο.
Κάποια στιγμή μέσα λέει
Την ελευθερία του από ένα γάμο και σχέση που περισσότερο τον έφθειρε παρά του έκανε καλό (εξ ου και τα πανηγύρια των εχόντων γνώση οπαδών στον χωρισμό του με την… πρώην γυναίκα του, ούτε το όνομα της δε θέλω να γράψω). Αφήνω στην άκρη τις φωτό που έχετε δει με το νέο αίσθημα-γυμνάστρια που τον έχει αφήσει… μισό και πιο φιτ από ποτέ, δεν γνωρίζω χρονικό όριο σε σχέση με το δίσκο και δε μας αφορά, αρκεί να είναι ευτυχισμένος όπως φαίνεται.
Το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα
Αυτο το ειχα προσπερασει ευτυχως, αλλα μιας και το εκανες quote το διαβασα… σορρυ, το παιρνω πισω. Ειναι χειροτερη κριτικη δισκου κι απο αυτην του Χρονοπουλου για το Host τελικα. Ο τυπος εβγαλε απο τον κωλο του επισης οτι οι James και Jason δεν ηθελαν να παιζουν αυτα που επαιξαν οι Metallica σε LOAD & RELOAD , και μαλιστα ειπε οτι ειναι και παγκοσμιως γνωστες αληθειες αυτα… στην φαντασια του ισως.
Load & Reload ΟΛΑ σφραγίδα Hetfield.
Οτι αφησε τον Kirk να παίξει ρυθμικες έκανε απλα τους δίσκους να έχουν τόνους layers ( ή καλύτερα layer, οπως λεμε - θα πάρω μια 12αδα ντονατ!).
Υ.Γ. δεν υπάρχει καν ντεμο έκδοση χωρις Het/Ulrich.
Βασικα δεν υπαρχει κανενα demo με τον Kirk
Μονο James και Lars ειναι σε ολα!
άλλο κομμάτι ήταν αυτό ρε, εδώ τους είχε τελειώσει το αλουμινόχαρτο και είχαν βάλει κάτι 8bit γραφικά που είχαν γούστο
Ο Πρόεδρος δεν συμφωνεί