Όντως τι σημαίνει φιλελε
Το HTSD είναι πολύ πιο άμεσος δισκος και πιο απολαυστικός στα αυτιά μου από τον φετινό
Καλύτερος και από DM για μένα
Του έχω δώσει πολλές ακροάσεις για τα δεδομένα μου γιατί όντως θέλει τον χρόνο του
Το HTSD δεν ήθελε και το εκτιμώ αυτό στα άλμπουμ ειδικά των πολύ μεγάλων συγκροτημάτων…
72 seasons : είναι ωραίο οπενερ, μου αρέσει και η μελωδία στη μέση προς το τέλος που . Πολύ ωραία πινελιά . Θα είναι πολύ ωραίο λαηβ
Shadows Follow : Είναι ωραίο κομμάτι και φαντάζομαι με πολύ προσωπικούς στίχους . Και καλούς στίχους
Screaming Suicide : μπα , για σκιπ είναι. Σε λαηβ θα είναι ωραίο όμως , μιας και οι Μεταλλικα είναι μια κορυφαία λαηβ μπάντα που τα ανεβάζει τέτοια τραγούδια
Sleepwalk my Life Away : Κάθε φορά που δίνεται χώρος στο μπασακι του Ρομπ προσωπικά χαίρομαι ιδιαιτέρως. Πολύ ωραίο μπασιμο . Μέχρι εκεί . Ούτε κακό ούτε κάτι σούπερ
You must Burn : φοβερή doomια , από τα τραγούδια που μου έμειναν και τα βάζω στα 3 καλύτερα του δισκου
Lux Aeterna : μπα , για σκιπ πάει κι αυτό . Επίσης λαηβ θα είναι πολύ καλό . Μεταλλικα είσαι αφού
Crown of Barbed Wire : Κι αυτό δεν μπορώ να το πω κακό, προς θεού, καλα ριφφ και όταν λέει έτσι το γουαιιιιιρρρ , ε όσο να ναι θα πεις ένα " ναι ρε ΤζέημΖ"
Chasing Light : 29 κατασκευαστές μεταλ μουσικής συνιστούν σκιπ
If Darkness had a son : Here i am !!! Οκ οκ , αυτό ναι είναι grower . Πλέον μου αρέσει αρκετά και ωραίοι προσωπικοί στίχοι για άλλη μια φορά
Too Far Gone : δεν με έπιασε γαμώτο. Δεν ένιωσα ενώ πάρα πολλοί το εκθειάζουν . Επίσης δεν μπορώ να το πω κακό , όχι κι έτσι είπαμε
Room of Mirrors : @drenie σορυ καλέ μου φίλε με κατέστρεψε το γκρουπ στο fb . Κομματαρα είναι , υπέροχη μελωδία στο τέλος αλλά γτχτ πλέον σε αυτό το lead πάντα θα τραγουδάω από πάνω " λείπεις εσύ , ναι μου λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί" . I can’t unhear it συγνώμη
Κομματαρα όμως
Inamorata : Εξαιρετική σύνθεση , φοβεροί στίχοι, η φωνητική μελωδία στο τέλος συγκλονίζει. Μουσικά επίσης φοβερό . Το καλύτερο του δίσκου και ίσως με έχει πιάσει περισσότερο απο όλα . Ισως επειδή αυτό το στυλ το λατρεύω στον Hetfield και βγάζει ωραια load vibes
But i need her more !!! Α ρε Τζέημς είσαι πολύ σπουδαία φωνή . Η χροιά σου είναι υπέροχη και ξέρεις πως να την ντύσεις