πόσα είναι τα κομμάτια που έχουν γκάζια ;
πέρα από το lux aeterna άντε και το ομώνυμο.
γκάζια σημαίνει θρασοκαταστάσεις μόνο;
μια χαρά in your face είναι και τα shadows, too far gone
εεεεμ αυτά δεν τα κάνεις σκιπ.
Too Far Gone? ίσως το πιο εύκολο skip στον δίσκο μετά την Λατέρνα
Ο
Υ
Τ
Ε
Κ
Α
Ν
Ούτε μισό skip στο 72 Seasons, ατελείωτη δισκάρα.
Δυστυχώς
Στο inamorata εγώ πάντως ανατριχιαζω
Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό
Room of Mirrors? Τoo far gone?
να πούμε μια πικρή αλήθεια ? σοβαρό δίσκο οι maiden έχουν να βγαλουν απο το a matter στο οποίο όμως δεν έκαναν μαστερινγκ. έχουν καλες στιγμές και το σουτζούκου, ακούγεται ευχάριστα, αν και ελαφρώς νερόβραστα. αλλά τείνει προς το καλό νερόβραστο. οι ατσάλικα, κανονικά έχουν να βγάλουν καλό δισκο απο …το load. το reload είναι απομεινάρια. τα st.anger είναι ντροπή και τα υπόλοιπα συμπαθητικά, αλλα με ψεγάδια. το προηγούμενο είχε 1-2 κομμάτια μπεστοφάδικα, αλλα εδώ πάλι έχουμε νεροβραστά πράγματα που ο κόσμος προσπαθεί, να πειθαναγκάσει τον εαυτό του, να του αρέσουν. πολύ πιο συνεπείς στο να ακούγωνται οι δίσκοι τους είναι καληώρα οι Priest, απο μεγάλα συγκροτήματα, αλλα κι αυτοί με τα σκαμπανεβάσματα τους. βγαίνουν 100 καλοί δίσκοι και όλοι ασχολούνται με maiden, metallica, άντε και ghost στο τσακίρ κέφι.
Ακομα καλυτερο με αυτο το κουρδισμα.
Ειδικα η φωνη βασικα, που οκ, προφανως δεν ειναι θεμα κουρδισματος
Λογικό, οι Metallica πάντα ήταν στα καλύτερά τους πάνω στο σανίδι
Αυτά τα “what if…” έχουν καταντήσει αηδία. Skip/ignore καιρό τώρα…
Μπα, γαμανε, ειδικα αυτα του State Of Mercury.
Για εξήγησε μας τι εννοεις για το mastering στο topic των Maiden.
Εξαρταται τι εννοεις καλος δισκος. Για μενα αν ακούγεται σχετικα ευχάριστα ολος και εχει και 3 κομματαρες καλος ειναι. Στην κατηγορια αυτη βαζω το DM και τo HWTSD, για το 72 Seasons δεν εχω αποφασίσει ακομα αλλα στις πρωτες ακροασεις με εχει κουρασει χωρις να πορωθω με κατι ιδιαιτερα.
- εδω και πολυ γρήγορα. ΔΕΝ έχει γίνει μάστερινγκ. το είπαν και οι ίδιοι. κακώς. κανεί μπάμ οτι θα ακουγόταν πολύ πιο “καθαρό”.
καλός δίσκος, δίσκος με “charting” hits. κομμάτια θα έμπαιναν αξιοκρατικά σε ένα best. κομμάτια που σου κολλάνε με τη μια, οχι κομμάτια “με ωραία σημεία”. ας το πάμε αλλιώς. τελευταίο καλό slayer. το seasons. έχουν πολύ καλές στιγμές και μετά. αλλά κυρίως τους σπρώχνει το “ειδικό βάρος”, του ονόματος. στους kreator. coma + violent revolution. (μπάντα που για μένα ΔΕΝ έχει κακό δίσκο) αλλά αν συγκρίνω κάποιον μέχρι και σήμερα μ αυτά. ΧΑΝΕΙ. και το phobia κομματάρα είναι και όλοι οι δίσκοι έχουν το κάτι τις τους, αλλά μόνο εκείνοι είναι ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ. θέλω μεγάλη μπάλα απο τα γκρουπ, όσο πιο συχνά γίνεται. megadeth, απο το youthanasia κανονικά, αν και για κάποιο διεστραμμένο λόγο μ αρέσει δυσανάλογα το 13. τ’άλλα τα έχω αλλά … τ ακούω λίγο βερεσέ.
θεωρώ τα 2 τελευταία μετάλλικα, αξιοπρεπέστατα. το προηγούμενο θέλει να γράψει κομματάρες, αλλά έχει και φύρα. αρκετή. εδώ δεν έχει κάτι χτυπητά κακό, αλλά δεν πιάνουν και κορυφή. δλδ ντάξ μετά το load είναι σαν να είναι άλλη μπάντα ? σαν να μην τους νοιάζει ? (βσκ τα παράγουν και οι “ίδιοι” ? αντι να έχουν κάποιον μπόγια, να τους μαζεύει ? και δεν έχει νόημα να έχεις έναν γιεςμαν, αλλα κάποιον που θα σου βάλει χέρι, για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό.
Βασικά, με τους Metallica μετά το St. Anger, το θέμα είναι ότι δεν καινοτομούν αρκετά ενώ μέχρι εκείνη τη φάση, πειραματίστηκαν και με κάτι άλλο, σε Load/Reload, ακόμα και στο St. Anger, όντως ακούσαμε κάτι διαφορετικό. Από το Death Magnetic και μετά, νομίζω ότι είναι απλά για να δείξουν ότι μπορούν να γράψουν ανά πάσα στιγμή κάτι στο κλασικό τους στυλ, κοινώς, fan service, εκεί είναι το θέμα ότι πλέον, είναι αρκετά safe η προσέγγιση τους, γι’ αυτό και ο νέος δίσκος δεν έχει πολλές καινοτομίες. Δεν λέμε ότι είναι εντελώς χάλια το υλικό αλλά, σίγουρα είναι αναμασήματα από ένα σημείο και έπειτα, χωρίς φυσικά να είναι κάτι κακό αυτό….
νομίζω ότι απλά βρήκαν το στυλ που τους αρέσει και νιώθουν άνετα με αυτό, αν και ηχητικά αλλά και μουσικά το DM με το HWTSD έχει διαφορές, ξαναέβαλαν στοιχεία από το Load που στο πρώτο, εκτός του Cyanide, τα είχαν αποβάλει.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους Maiden, βρήκαν έναν ήχο που γουστάρουν και παίζουν εδώ και 20 χρόνια.