It Doesn?t Get Much More American Than Metallica?s Metal National Anthem at NBA Finals As members of the U.S. armed forces proudly held a giant American flag, Metallica performed a metal version of the national anthem that had the crowd at Game 5 of the NBA Finals going wild on Sunday night.
It doesn?t get much more American than that.
Δικαίωμα τους να δηλώνουν περήφανοι Αμερικανοί και μαγκιά τους. Πώς βγαίνει ο άλλος και δηλώνει περήφανος Σουηδός ή κάποιοι δικοί μας δηλώνουν περήφανοι που είναι Έλληνες. Ο καθένας είναι περήφανος για τον τόπο του. Όχι όλοι δηλαδή. Εγώ ας πούμε δεν είμαι περήφανος για την καταγωγή μου απ’ τη στιγμή που είναι εντελώς τυχαίο το σε ποια χώρα θα γεννηθείς.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιές και ωραίο από το να αγαπάς τον τόπο που μεγάλωσες και ζεις. Δεν έχει σχέση η καταγωγή και το “τυχαίο της γέννησης”. Δένεσαι και αγαπάς τους τόπους που ζεις και έχεις ωραίες μνήμες…Εγώ αισθάνομαι ιθαγενής, περήφανος για την καταγωγή μου και δεν αλλάζω με τίποτα τον τόπο μου
Sweet home Αlamana. Δεν το εχεις ακουσει απο τον Πανουση? Ψαξτο!
Σχετικα με το αρθρο, συμφωνω, δεν ειναι παραξενο για αυτη την μπαντα. Βεβαια θα ετρωγαν τρελο κραξιμο αν το εκαναν αυτο στα 80s αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο…
Πολυ σοβαρη κουβεντα… Επαιξαν τον εθνικο τους υμνο σε ενα παιχνιδι που συμμετεχει η τοπικη τους ομαδα στους τελικους του NBA (που σε καθε παιχνιδι ακουγεται ο εθνικος τους υμνος) ! συγκλονιστικο!
Και ο βλακας ο Jimi Hendrix ακροδεξιος ηταν . Ουστ !