αν εμπαινε και το εβλεπε θα πεθαινε στα γελια…παντως μαλλον οι περισσοτεροι απο εδω μεσα θα παιζανε καλυτερα drums απο τον lars…:–
E ρε καραμέλα.
Ξεχάστε ρε την ιστορία με τον Lars. ΞΕΡΕΙ να παίζει. Όποιος λέει το αντίθετο, απλά είναι άσχετος.
ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να βγαλεις τραγουδια των μεταλικα στα ντραμς???ασε καλυτερα…αλλο το οτι κανει μακακιες εκτος μουσικου χωρου και αλλο το δεν ξερει να παιζει…βαλε to justice και ξανασκεψου το:wink:
[SIZE=“2”]Οι metallica είναι ισως η μεγαλυτερη metal μπαντα και αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις και από τα live που έχουν κάνει?το να λέει ο καθένας τι πιστεύει μπορεί να το κάνει ελεύθερα . Εγώ λέω τι λένε οι αριθμοί από τις πωλήσεις και τις συναυλίες και έχοντας πάντα στο μυαλό μας απίστευτες συνθέσεις όπως το master of puppets, nothing else matters και πολλά πολλά άλλα , και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητεί κανένας.
Το μεγάλο πρόβλημα με το group αυτό είναι το εξής? δεν καταλαβαίνω ΚΑΘΟΛΟΥ τι έπαθαν από το st anger και μετά και γράφουν (αντικειμενικά εντελώς) πατάτες?
Μέχρι και το DISAPPEAR που είναι καταπληκτικό κομμάτι , έγραφαν μουσική . μετά τι έγινε?
Ότι έχω ακούσει από το death magnetic είναι πολύ μέτριο και μιλάω πολύ αντικειμενικά?στα 37 μου χρόνια γνωρίζοντας τη πορεία τους από την αρχή, και μεγαλώνοντας με τη μουσική τους , μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι τι συγκρότημα των μεγάλων αντιθέσεων. Η του ύψους η του βάθους?..Δεν θέλω ακόμα να θάψω τον δίσκο ?.κάνουμε υπομονή μέχρι τις 12 του μήνα?αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ μέτριο?εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βγω ψεύτης.
[/SIZE]
Γύρισα από διακοπές και μόλις άκουσα το my apocalypse! παίζουν thrash??? ξεπουλημένοι!! είδαν ότι το Thrash πουλάει εκατομμύρια και είπαν να κονομήσουν κάνα φράγκο πάλι από τον ιδρώτα του τίμιου μεταλλά! δεν σας θέλουμε ρε! ουστ!
Πέρα από την πλάκα το τελευταίο άσμα χωρίς να είναι θεικό κουβαλάει πολλά κιλά @ρχίδι@ που άλλες και καλά true μπάντες δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ.
:lol:
Άμα δεν είναι θεϊκό πως γίνεται να είναι άσμα;
άκυρο!
H πολύ σύντομη άποψή μου για το My Apocalypse: ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!!! :? :? [-X [-X
Ήμαρτον, τι άσκοπη βαβούρα και άχρηστη ηχορρύπανση ήταν αυτό το πράγμα! Δεν πάμε καλά, μου φαίνεται. Με τέτοια κομμάτια υποτίθεται ότι θα ανακάμψουν και θα επανέλθουν οι Metallica; :-s :-k
Πάντως κανένα από τα τρία μέχρι στιγμής κομμάτια του Death Magnetic δεν με έχει πείσει ότι επίκεται η ‘‘αναγέννηση’’ των Metallica. Αν και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου κινούνται σε αυτά τα μοτίβα, τότε… :-s :?
ρε παιδια και τι να λεει που το my apocalypse ειναι thrash??
υπαρχουν δεκαδες συγκροτηματα που παιζουν καλυτερο thrash απο αυτο…
απο τους μεταλικα περιμενεις το παραπανω, οχι ενα μετριο τραγουδι, ο,τι ειδους και να ειναι αυτο.
τουλαχιστον εγω δεν περιμενα 4 χρονια γιαυτο!!
κατι μου λεει παντως πως θα υπαρξουν πολυ καλυτερα κομματια στο death magnetic, καντε λιγη υπομονη :!:
Αφου υπαρχουν δεκαδες συγκροτηματα καλυτερα απο τους Metallica, εκατονταδες κιθαριστες πιο εμπνευσμενοι απο τον Hetfield και χιλιαδες drummer καλυτεροι απο τον Λαρς γιατι ασχολειστε με την τυχαια μπαντουλα και μας τα πρηζετε και εμας?
Φίλε μου αν και το λές ειρωνικά έχεις απόλυτο δίκιο, οι τωρινοί metallica είναι ένα μάτσο ανέμπνευστοι και άτεχνοι γεράδες αλλά έχουν μια ιστορία και πάνω σε αυτή βασίζονται, και καλά κάνουν κιόλας. Και ΟΛΟΙ εμείς περιμένουμε να ξανακούσουμε κάτι από την ιστορία τους γιατί με αυτά μεγαλώσαμε (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) , γι’αυτό με έπιασε ρίγος( και νομίζω όχι μόνο εμένα) όταν άκουσα το ADTNC, γιατί γύρισα πίσω 20 χρόνια στο Master of Puppets και στο Ride The Lightning και ξαναήρθα πάλι στο 2008 σε μια στιγμή, όσο κράταει η εισαγωγή του κομματιού δλδ.
Όντως. Ότι θέλω διαβάζω
2124 posts για έναν δίσκο που δεν κυκλοφόρησε ακόμα!
Χοχοχο!
Αυτοί είναι οι Metallica.
Σωστα. Δεν το ειχα προσεξει :lol:
αυτοι ειναι οι οπαδοι, γενικα
ΣΑΣ ΑΚΟΥΟ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΤΕ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ST ANGER ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ CD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ!!!8)8)8)8)8)
αντι να περιμενουμε να βγει ο δισκος καθομαστε και λεμε ολο αν και αν και ενα σωρο μαλακιες!!!οτι λεγεται παντως κατα των μεταλλικα αλλα και υπερ των μεταλλικα απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει γιατι πολυ απλα ειτε χαλια ειναι ειτε καλο το death magnetic οι μεταλλικα θα παραμεινουν οι κορυφαιοι στο ειδος τους και θα απασχολουν παντα ολο το μουσικο κοσμο με οτι κανουν!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!! ΤΟ DEATH MAGNETIC ΘΑ ΣΠΕΡΝΗ ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο RICK RUBIN :p:p:p:p
Καλά μάθε πρώτα σωστή ορθογραφία γιατί αν είσαι όντως 18 δε σε βλέπω καλά.