Metallica-Death Magnetic (2008)

ΠΑΡΤΕ ΡΙΦΦΑΡΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ

Φιλε μηπως εννοεις αυτα τα ριφακια?

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103780

φιλε μου διαβασε τους κανονες του φορουμ…

δεν βλεπω κατι…

μπερδεψα τα λινκ ο ΜΑΛΑΚΑΣ…ναι ποπο αυτο το All Nightmare Long ειναι έπος…

Και το Broken, Beat & Scarred πολυ καλο.Γενικα ωραια ριφακια,το unforgiven ειναι εκπληξη με τα πληκτρα(ποιος θα τα παιζει ive ο Ulrich:lol:#-o?).Aντε λιγες μερες υπομονη.

Για αλλαγή…λέμε τώρα μήπως να σταματήσεις να κοροιδεύεις; Λέμε ρε παδί μου!

Αυτή μεγάλε είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ. Να το γράφεις αυτό, γιατί θα φας κράξιμο. Τράβ λοιπόν 20 χρόνια πίσω και άκου ακόμα το Master. Σε καταλαβαίνω, δύσκολα να ξεπεράσεις τέτοιο άλμπουμ. Όλα μετά σου φαίνονται μούφες. Αν είχες μεγαλώσει με Μετάλικα θα είχες μεγαλύτερο σεβασμό στη μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη. Δεν είναι η γκόμενα που σε κεράτωσε ένα από τα (και καλά) αγαπημένα σου συγκροτηματα ειναι.

Και κόψε το ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κάτι από την ιστορία τους. Εγώ και πολλοί άλλοι δεν περιμένουμε αυτά που περιμένεις εσύ

μερικοι απλα περιμενουμε να ΣΚΑΣΕΤΕ επιτελους.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ? ? ?

13 και σημερα :smiley:

γεια στο στομα σου,μαζι σου :wink:

εγώ περιμένω να μάθεις τρόπους. και αν δεν γουσταρεις τράβα σε άλλο θρεντ

E δεν μπορω θα σκασω αν δεν το πω.:smiley:

Αυτο το ‘‘η μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη’’ που λετε συνεχεια στα ποστς σας μου θυμιζει το ‘‘η απολυτη ελληνιδα σταρ’’ που ελεγαν οι δημοσιογραφοι για τη Βισση στη Eurovision. :lol::lol:

Kαι μην μου λετε οτι μπαινω στα threads των metallica ως hater μονο και μονο για να κραξω, αλλωστε στο topic τους ειχα ψηφισει ‘‘ουτε κρυο ουτε ζεστη’’ , οχι το ‘‘τους μισω’’…:-s :smiley:

δικαίωμά σου να σου θυμίζει ότι θες. εμένα πάλι μου θυμίζει τη μεγαλύτερη μπαντα του πλανήτη. Sad But True :slight_smile:

Όντως κάποτε ήταν τεράστια μπάντα. Σωστός ο The-Eye. Μετά πέθανε ο Cliff, βγάλαν έναν ακόμα εξαιρετικό δίσκο αλλά μετά άρχισαν τα περίεργα τα οποία συνεχίζονται μέχρι και τώρα.

να ρωτησω κατι σχετικα ασχετο…στα video του missionmetallica,αυτος ο τυπος που κανει συνεχεια τον ‘παραγωγο’ ποιος ειναι?Ο περιφημος Rick Rubin που ειναι?ντρεπεται να βγενει στο internet?δεν παταει και πολυ στο στουντιο και για αυτο τα ντραμς ακουγονται ετσι…

χεχε… στο στούντιο τη βγάζει, αλλά δεν είναι καθόλου τέτοιος τύπος να σκάει μύτη σε βίντεο και τέτοια. ακόμα και φωτό βγάζει με το ζόρι. αυτός προφανώς είναι ένας chief engineer:)

:lol: οντως ο rubin δεν ψιλοπαταει στο στουντιο!! αφου εκαναν δηλωση οι μεταλικα, πως η συνεργασια με τον rubin ηταν πολυ καλη γιατι “he was hardly ever around” :lol:

Για περάστε, για περάστε…
Samples 30 δεπτερολέπτων από όλα τα κομμάτια:κλικ
Πάρτε κόσμε…:smiley:

Χμμ! Τα End Of The Line, All Nightmare Long, Unforgiven III (με το ασυνήθιστο για metallica πιανάκι) και Suicide & Redemption ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα!

Αλλά, έχω την αίσθηση πως σε όποιον δεν άρεσε καθόλου το The Day That Never Comes δε θα αρέσει το άλμπουμ στο σύνολο του. Κι αυτό γιατί το The Day…, για μένα τουλάχιστον, δείχνει να είναι μία απο τις καλές στιγμές του δίσκου!

Συν το οτι πήραμε μια καλή γεύση για το πως θα είναι η παραγωγή τελικά.