ωραια παραγωγη… =D>:lol3:
εκτος αν μαας κρατανε καλυτερη για εκπληξη…
εντιτ : αν η παραγωγη στο St. Anger ηταν σκατα απο αποψη, εδώ γιατί ειναι παλι χαλια??
ωραια παραγωγη… =D>:lol3:
εκτος αν μαας κρατανε καλυτερη για εκπληξη…
εντιτ : αν η παραγωγη στο St. Anger ηταν σκατα απο αποψη, εδώ γιατί ειναι παλι χαλια??
Κρατάω “All Nightmare Long” & “Cyanide” που το 'χουμε ξέρουμε από πριν αλλά studio ακούγεται ακόμα καλύτερα. Άντε να τα ακούσουμε και ολόκληρο μπας και αλλάξουμε γνώμη…
Βλέπω μερικούς εδώ να λένε ότι θα έγραφαν καλύτερα ριφ κλπ κλπ. Ρε σεις… μην κρύβεστε ρε, αφού γράφετε καλύτερα ριφ βγάλτε κανα δισκάκι να γουστάρετε και να σας λατρέψει ο κόσμος με τις τεράστιες γνώσεις που έχετε πάνω στη μουσική και άστε τους Metallica, ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
Ακόμα και ήχος το St.Anger τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε μερικοί ότι ήταν έτσι ΕΠΙΤΗΔΕΣ? Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρανε…δεν αναγκάσανε κανέναν να αγοράσει το άλμπουμ. Το έχετε καταλάβει ότι δεν έχουν τπτ να αποδείξουν και ότι γράφουν μουσική γιατί έτσι γουστάρουν? Σας είχαν υποσχεθεί ότι θα γράψουν καλύτερο άλμπουμ από το Master και σας κορόιδεψαν?
Αλήθεια όσοι έχουν μεγαλύτερη έμπνευση εδώ μέσα από τον Hetfield θα μπορούσαν να γράψουν ένα Seek & Destroy στα 20 τους? Θα μπορούσαν κάποιοι άλλοι τεράστιοι μουσικοί σε αυτό το forum να είναι στα 45+ χρόνια τους η δυνατότερη και επιβλητικότερη μπάντα πάνω στο σανίδι? Στο σανίδι φαίνοταν τα φρύδια του καθενός φίλοι μου…
Το ξέρω ότι πουλάει η μουρμούρα για τους δίσκους τους από το Black και μετά (για να έχουμε να λέμε περισσότερο) αλλά παρακαλώ όσους δεν τους γουστάρουν πια να ακούν αυτό που τους αρέσει, και όταν ξαναέρθουν στην Αθήνα οι Metallica να μην τρέξουν για εισιτήριο, γιατί μαζευόμαστε πολλοί και υπάρχει στριμωξίδι
Παντως πηρα μια θετικη εικονα απο τα samples oλων των τραγουδιων. Αντε να δουμε.
Tα αποσπασματα των 30 δευτερολεπτων νομιζω σας διεψευσαν ολους εσας που σπευσατε και κρινατε απο την mp3 μορφη τα κομματια.Eπειδη ακουστηκαν τα TDTNC,Cyanide και Μy Apocalypse μπορουμε να συγκρινουμε.Ο ηχος των ντραμς στα συγκεκριμενα αποσπασματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ οπως και ολη η παραγωγη.
Συγνωμη αλλα απο που προκυπτει αυτο?Αν εχεις ακουσει ολοκληρο το album παω πασο…
Στο Rockin ποτε θα παρετε κανα προμο? Περιμενουμε εντυπωσεις εναγωνιως!
Το Unforgiven III μου κινησε παρα πολυ το ενδιαφερον, οσο μπορει να γινει αυτο απο 30" sample, αντεεεεε, δεν περνανε οι μερες!
Ο Kerry King είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια ότι ο Rubin είναι παραγωγός-φάντασμα και πολύ σπάνια τον έβλεπαν στο στούντιο.
FUUUUCKKK !!
Εγώ χθες άκουσα το The Day That Never Comes και μόλις τώρα άκουσα το My Apocalypse!!! Έπαθα την πλάκα μου ειδικά με το δεύτερο!!! Μου φαίνεται θα πάθουμε πλάκα σε 10 μέρες! χεχεχε
Τα samples των 30 δευτερολεπτων με ξετρελαναν.Μου φαινεται θα πεσει πολυ κολημα με το δισκο.
Πιανάκι στο UIII? Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Μια χαρά ακούγονται όλα αυτά τα samples…λίγες μέρες μείνανε!!
είμαστε σε συνεννόηση με την εταιρία. σίγουρα θα κάνουμε επίσημο review asap, το οποίο προβλέπεται μεγάλο, αναλυτικό και … διπλό !
Ένας θα θάβει κι ένας θα αποθεώνει?
που να ξέρω ρε…8O ας βγει το album κ θα δούμε. η λογική θα είναι : ένας παραδοσιακός ακροατής (true 80ηλας) και ένας πιο σύγχρονος, κρίνουν το νέο metallica…
Aκούγεται ενδιαφέρον αν και αυτό το “true 80ήλας” δεν ξέρω, δεν μου κάθεται καλά. Δηλαδή να είναι ένας τύπος που έζησε εκείνη την εποχή το καταλάβαινω. Αλλά να μου έρθει κανένας 18χρονος true-ιλας που ακούει hammerfall(τυχαία αναφορά) που και καλά είναι True δεν το δέχομαι.
ΔΕΝ θα έρθει 18χρονος.
πιστέψτε με.
θα αφήναμε ένα από τα πιο μεγάλα review της χρονιάς κ της ιστορίας του rocking.gr, έτσι ?
μην αρχίσει τώρα η γκρίνια κ για αυτό, ήμαρτον !
Τα κομμάτια πάντως δεν ξέρω ακόμα αν μου άρεσαν πολύ ή αν με ξίνισαν. Παράξενη φάση. Βγάλτε το δίσκο μωρέ διαόλια.
Eεεετσι!
η διαφορά των metallica με maiden, manowar κτλ κτλ φαίνεται ακριβώς εδώ…
για τους κατς έχουν γίνει 2164 ποστ για ένα album που ΔΕΝ έχει βγει…
γι’αυτό είναι τεράστια μπάντα…
Το ποσο τεραστια μπαντα ειναι οι Μεταλλικα φαινεται απο το οτι ενω τα πρωτα τραγουδια τους που ακουσα ηταν τα Frantic, St. Anger μου αρεσουν με τρελα.
Ωστοσο δε νομιζω το οτι εχουν τους πιο φανατικους οπαδους που θα αρπαχτουν αμα πεις “ο Jaymz ειναι ασχημος” τους κανει τη μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη οπως συνηθιζουν να λενε.
Λιγα δευτερολεπτα απο ολα τα τραγουδια. Πολυ καλο το Unforgiven III με εισαγωγη στο πιανο, πιστευω ισως το καλυτερο του Album.