Metallica-Death Magnetic (2008)

Χαλαρα και μαλιστα το bleed se χαμηλοτερο tempo

Ωχ, μας πιάσανε! :wink:

οι metallica ειναι μαστορες στο σωστο marketing…παρουσιαζουν δειγματα του καινουργιου δισκου τους ανα τακτα χρονικα διαστηματα ωστε ολος ο κοσμος να ασχολειται μαζι τους εδω και 1 μηνα περιπου…

καλουτσικα τα samples αλλα δεν βγαινει συμπερασμα…

Μην κουράσεις τα δαχτυλάκια σου… δεν έχουμε ανάγκη τα… ριβιού σας! :slight_smile:

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν!

Αφού εσείς το έχετε βγάλει δισκάρα πριν καν κυλοφορήσει.

Και κάποιοι άλλοι από εσας το βγάλατε πατάτα χωρίς να το έχετε ακουσει…

Ρε φιλε εδω εσυ το εχεις βαλει ηδη αβαταρ…εναν δισκο που δεν εχεις ακουσει !! Ελεος δηλαδη…

Και μετα πατε να πειτε οτι δεν ειστε προκατειλημενοι οτι θα ειναι δισκαρα…

Το να ναι πατάτα είναι ποιο λογικό από το να ναι δισκάρα πάντως.

Ασκοπα κουραζεστε σε 1μιση βδομαδα θα το ακουμε ολοκληρο κ θα δουμε τοτε πως θα ειναι μην βγαζετε ουτε δισκαρες:metal: ουτε πατατες:thumbdown:…

Εδώ ρε φίλε εσύ έχεις avatar Hammrerfall…ήμαρτον δηλαδή!!! Θεσ να το παίξεις true, βάλε manilla road, cirith ungol, wotan, doomsword άλλα όχι Hammerfall!!!

:lol:

Και ποιος σου ειπε οτι ο αυτοσκοπος του αβαταρ ειναι να δειξει την truila μου ??

Αν δεν κανω λαθος μαλιστα, το προφιλ δεχεται φωτογραφιες μονο συγκεκριμενου μεγεθους και κατω, οποτε πρεπει να βρεις μια που και να μπαινει και να σου αρεσει.
Βεβαια σε καποιο αλλο φορουμ εχω αβαταρ Virgin Steele. Ελπιζω να σου κανει.:wink:

Ούτε εμείς τα δικά σας αλλά μας τα προσφέρετε απλόχερα… δυστυχώς. Ριβιού για sample 10 δευτερολέπτων, ριβιού για τα επόμενα 10 και πάει λέγοντας.
Στην τελική αν δεν θέλετε μην το διαβάσετε, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι θα το κάνετε. Αλλιώς πως θα γκρινιάξετε? :slight_smile:

πειτε οτι θελετε ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα τον ακουσετε την πρωτη μερα κυκλοφοριας…αφηστε τα αν αξιωθω κτλ…μακακιες…ακομα κ οσοι τους μισουν θα τον ακουσουν μονο κ μονο απο περιεργεια…κ οι φανς θα το λιωσουν στη κυριολεξια…

(ελπιζω να τα σπαει ο δισκος για να πεσει τρελο λιωσιμο… )

Νταξ συμφωνώ , είναι κουραστικό και γραφικό θα έλεγα αλλά δεν θα χαλάσω την γκάβλα του καθενός.

Πιστεύω η μπάντα έχει κάνει κίνηση ματ, πρώτα με το Mission και μετά με τα τραγούδια που προσφέρονται για άκουσμα / κατέβασμα από το επίσημο σάιτ.
Γεια σου ρε Lars!!!
:lol::lol:

Δεν άκουσα τα samples γιατί βαριέμαι απλούστατα.
Θα ακούσω τον δίσκο ολόκληρο.
12 μέρες.

Virgin Steele-σεβασμός!!

Καλό μήνα παίδες!!!

καλο μηνα κ σε σενα κ σε ολους!

Στη διάθεσή σας anytime…:slight_smile:

Ωραια τα αποσπασματα…αφου το εχουν ετοιμο το ρημαδι γιατι δεν βγαζουν πιο πολλα στη φορα…λιγες μερες εμειναν…κατανταει σπαστικο…:blow:

Χωρίς υπερβολές, από ό,τι δείχνει το album θα μαμεί. 8)