To καλο πραγμα αργει να γινει!!! υπομονη λιγο ακομα!!!
να πω κ γω το κοντο μου,το day…μου αρεσε σχετικα,ειναι κ πιασαρικο,γουσταρω τεσπα,το ακουω ευχαριστα(αν κ σε μερικα σημεια προς το τελος εχει πολλα πιου πιου κτλ κ μου φαινεται λιγο αδουλευτο),τα αλλα 2 δεν με τρελαναν,τα ακουσα 1 φορα μονο…εγω ελπιζω σε κανα αλμπουμ,στα χναρια του μπλακ αλμπουμ,με τραγουδια αρκετα μεταλλιζον αλλα κ πιασαρικα για ραδιο κ ετσι,ν ειμαστε ολοι οκ μετα…δεν πιστευω αλλωστε πως κανεις ελπιζει σε κατι παρομοιο με τα 4 πρωτα τους…εγω αυτα βασικα ακουγα,απο μπλακ αλπουμ κ μετα δεν μου ειπαν τιποτα(κ δεν αρχιζω τα γραφικα τυπου ολα αισχος,εμετος κτλ,απλα δεν ηταν του γουστου μου-πλην το τελευταιο που ηταν οντως κακο-)…τεσπα,σε λιγες μερες θα ξερουμε,πιστευω παντως πως τα καλα κομματια του δισκου θα ειναι οντως αρκετα καλα,εχω εμπιστοσυνη στον ρουμπιν…
το πολλ ΣΕπτεμβρίου του rocking.gr σχετίζεται με το death magnetic…
για κάντε μια βόλτα από την κεντρική κ ψηφίστε…
Εγώ νόμιζα ότι αυτά που γράφω είναι η άποψη όλων των οπαδών των Metallica, αφού είμαι ο επίσημος αντιπρόσωπος τους πάνω στη γή…
Πέρα από την πλάκα, εννοείται ότι είναι η προσωπική μου άποψη αλλά επίσης ξέρω πολύ καλά ότι εκφράζω ένα τεράστιο ποσοστό που απλά θεωρούν ότι άλλο τα σκατά ( μετά-black album) και άλλο οι φράουλες (τα πρώτα 5 δλδ) και επειδή έτυχε και μεγαλώσαμε με αυτά τα άλμπουμ προφανώς και θέλουμε να ακούσουμε κάτι από αυτά (με την έννοια ότι αυτός ήταν ο ήχος των Metallica που έσπειρε) με την πινελιά του 2008 όμως (αν και αυτή η πινελιά μπορεί να αποδειχτεί μουτζούρα τελικά).
Δεν είμαι οπαδός με την έννοια του fanboy και σέβομαι εννοείται την μπάντα που δεν είναι η μεγαλύτερη του πλανήτη βέβαια αλλά μια έστω από τις μεγαλύτερες, αλλά το ότι την σέβομαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτώ και ότι πατάτες μου πλασάρει ανα καιρούς, και λογικό είναι αφού έθεσε κάποια στάνταρ υψηλά να περιμένω και κάτι που έστω θα τα θυμίζει (γιατί για να τα ξεπεράσει δεν παίζει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο και αυτό δεν είναι προσωπική μου άποψη μόνο)
Πάντως προσωπικά δεν θεωρώ ότι ένας οπαδός από οτιδήποτε, είτε είναι μπάντα είτε είναι ομάδα είτε οτιδήποτε, έχει αντικειμενική άποψη και προφανώς δεν την παίρνω στα σοβαρά (με την καλή έννοια έτσι.:-k.)
+11111111111111
Κάνει κάποιος κριτική στους Μετάλλικα, εσύ τι ρόλο παίζεις που του τη λες επειδή ακούει Χάμμερφολ?
Ούτε εμένα μου αρεσουν οι Χάμμερφολ, αλλά το να του λες “μίλησε κι αυτός που ακούει Χάμμερφολ” είναι βλακώδες… Που κατάντησα, να υπερασπίζω τους Χάμμερφολ…
Kι εσύ είσαι ο Κούγιας???
Διάβασε το ποστ του πιο πάνω και μετά έλα να μας την πεις.
πως τα καταφερνετε ωρες-ωρες να κανετε σαλατα metallica,hammerfall και τους ορους true-ilas!!!#-o
χαλαρωστε επιτελους,κανετε προφητικες κριτικες και λετε μεγαλες κουβεντες σε κατι που εχουμε ακουσει σε μικρα δειγματα!!!
οι METALLICA ειναι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ group ,μεσα στα 5 σιγουρα σπουδαιοτερα της μουσικης μας,kai η κριτικη που θα τους γινεται θα πρεπει να εχει σωστες βασεις και οχι αερολογιες στηριζομενες σε προσωπικα κολληματα η’ τρελες προσδοκιες λες και περιμενουμε το μαστερ παρτ 2!!!
φυσικα και μπορει to neo album να ειναι πατατα,φυσικα και μπορει ομως να ειναι εξαιρετικο η’ και μετριο…ολα πιθανοτητες ειναι…ΜΗΝ προδικαζουμε ομως.
και κατι τελευταιο σχετικo με παραπανω posts ηθελα να πω…
ο ορος true δν σχετιζεται μονο με classic-metal music σχετικη με μυθολογια και σπαθες κτλ, με αποτελεσμα να γινεται το ατυχες " true οπαδοι" = οσοι ακουν hammerfall kai ta συναφη…
true μπορει να θεωρηθει το thrash του bay area,η’ το γερμανικο thrash se σχεση με καποιο σημερινο εκμοντερνισμενο thrash ρευμα
παλαιοτερα υπηρχε διαμαχη σχετικα με το ποιο group παιζει true black metal,oi φιλοι του πιο extreme metal τα ξερουν πολυ καλυτερα απο εμενα
sorry για την πολυλογια μου…αυτα:)
εμ…συμγωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα συμφορουμίτη. Το άλμπουμ το περιμένω να είναι πολύ καλό. τίποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο. όμως τα παλικάρια είναι στη “στροφή” προς αυτό που αγαπήσαμε (όπως είπε και ο Κερκ), κάτι που σημαίνει (από την εμπειρία μου πάνω στο γκρουπ) πως οι επόμενες δουλειές θα είναι ακόμα πιο κοντά στο ορίτζιναλ παρελθόν τους. Θεωρώ αυτό το άλμπουμ σαν τη μεταβαση προς τα πίσω ( το καλά εννοούμενο). Γι’ αυτό και τα όποια λάθη θα προσπαθήσω να τα συγχωρήσω…
Άτιμο πράγμα η τύχη…
Πήρα εισητήριο για Βερολίνο για το release concert που θα γίνει στις 12 Σεπ.
Κατα 99% θα είμαι εκεί!
Αυτο. Το οποιο πιστευω οτι γενικα ισχυει ως κανονας…
Θα ακούσομε και μετά θα κρίνουμε, πάντως τα 3 τραγούδια που άκουσα μου αρέσουν αρκετά, αλλά περιμένω να ακούσω και τη στουντιο έκδοση του Cyanide(προς το παρόν μου αρέσει λιγότερο από τα άλλα 2). Αλλά δεν μπορώ να βλέπω δηλώσεις του στυλ μπορεί να είναι και πατάτα όπως ούτε ότι μπορει να είναι και αριστούργημα. Θα ακούσουμε προσεκτικά και μετά θα δούμε. Είναι γεγονός όμως ότι βαδίζουν σε καλή πορεία, ειδικά το My apocalypse δεν περίμενα να το ακούσω από αυτούς εν ετη 2008 και νομίζω ότι αρκετός κόσμος πίστευει το ίδιο.
Εμένα πάντως το νέο σινγκλ δεν με συγκλόνησε
Αυτό που πρεπει να παρουμε χαμπαρι είναι ότι συγκροτηματα σαν τους Μetallica, Iron Maiden, Judas Priest k.o.k. εχουν παψει εδω και καιρο να βγαζουν, εμπνευσμενα αλμπου. Και το θεωρω λογικότατο, δεν ειναι και οι Rush :p. Καλως να ερθει το Μεταλλικα λοιπον αλλα αντικειμενικά πιστευω ότι περα απο καποιες ευχαριστες ακροασεις δεν θα εχει να προσφερει κατι το τραγικά εξαιρετικό. Και αυτό θα φανει στην πορεια του χρονου, στο κατα ΄πόσο μπορει να κοντραριστει με αλμπουμς σαν τα MOP, RTL κλπ. Και δεν μπορεί όχι γιατι, ειναι απαραιτητα κακο το καινουριο, αλλα γιατι οι Μεταλλικα ΔΕΝ μπορουν να γραψουν πια ΤΟ αλμπουμ. Καλος ο ενθουσιασμος αλλα το θεμα ειναι αν θα μπορεσει να μετατραπει σε ερωτα.
Παντως θα ηθελα, οταν βγει με το καλο το αλμπουμ και το ακουσετε και τρεξετε να γραψετε τις εντυπωσεις σας, να κανετε και ενα review για το Nostradamus των Judas Priest…
@Ιsis, οι Judas Priest εβγαλαν ενα απιστευτα εμπνευσμενο αλμπουμ φετος.
ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ τον ηχο τους.:!:
Για να μην νομιζετε οτι το προβλημα με τους metallica ειναι μονο και μονο η αλλαγη ηχου.
Εμπνευση is the key.
Τελικά το τραγούδι που ανέβηκε σήμερα είναι η studio εκτέλεση του Cyanide.
βγαλαν κ βιντεοκλιπ για το day… στο site τους…
Τον μπελικ απο το πρισον μπρεκ βαλανε να παιξει στο βιντεο?χαχα:lol:
Πολιτικοποιημένο βιντεάκι με αναφορές στο πόλεμο του Ιράκ; Πάντως ο σκηνοθέτης έκανε τις πατάτες του (θα μου πείτε εδώ κάνουν πατάτες σε υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ): στρατιώτες σε περιπολία σε εμπόλεμη ζώνη, και ορισμένοι δεν φορούσαν κράνοι… :lol:
Κατά τ’ άλλα καλό.
Ξέθαψα ένα mp3 από live τους το 2006 στο Βερολίνο, όπου είχαν παίξει ένα New song. Σύγκρινα την εισαγωγή του με αυτά από τα samples του Death magnetic και δεν βρήκα κάποιο όμοιο. Μάλλον δεν το συμπεριέλαβαν στο νέο άλμπουμ; :-k
Που τον είδες τον Μπέλικ; Απλά του φέρνει λίγο (καθόλου δηλαδή :p)
Άσχετο: λίγο ρατσιστικό το βίντεο; Ο μαύρος πεθαίνει…
το εχουν συμπεριλαβει αλλα δν θυμαμαι σε ποιο…
EDIT : το δευτερο πρεπει να λες http://metallica.com/index.asp?item=601104