Metallica-Death Magnetic (2008)

εδω μπαινει ο παραγωντας γουστο

προσωπικα το priest δεν μου αρεσε καθολου
το ιδιο απο τι ειδα και σε πολλους εδω μεσα

οπωτε για πια εμπνευση μιλαμε???

το cyanide αν και με ξενερωνει αρκετα η μελωδια των φωνητικων,συνολικα μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα δυο τραγουδια…αρκετα ενδιαφερον…

Το αλμπουμ παίζει να ναι και χοντρή πατάτα.

Ας αρχίσουν τα στοιχήματα τότε. Να βγάλουμε και τίποτα. :lol:

Ω ναι…
+1

το vid απο τον γιουτουμπι :wink:

Εμενα παρ’οι μου αρεσει πολυ το τραγουδι,το βιντεο μου θυμιζει λιγο απο…Αγγελοπουλο(Ηταν 2 φανταροι και περπαταγανε,περπαταγανε ,πυροβολανε τον εναν,μετα χαλαει ενα Yugo(!!!),κλπ,κλπ).Πολυ αργα γυρισμενο!

σημασία καμια!

Ευτυχως που δεν εδειχνε καμμια κατσαρολα με λαχανα να βραζουν.Λιγα πραματα το βιντεο.Μικρη σημασια εχει!

Κάποια τραγουδάκια καλούτσικα ίσως να χει…Αντε πες λίγο κατώτερο του μετρίου. Αλλά δεν τα μπορώ καθόλου αυτά τα μοντερνίστικα ριφάκια που παίζουν τώρα, αυτά τα σολο που μοιάζουν με ασκήσεις βελτίωσης τεχνικών παρα με σολο που σου κόβουν την ανάσα, και το στυλ που τραγουδάει ο Hetfield τραβώντας κάθε φράση για 5 δεύτερα λες και απ΄το Black Album και μετά μετακόμισε στο Texas. Με μέτρο μου αρέσει.

Τέσπά γούστα, μετά το Black Album λίγα έχουν να μου πουν, κι ας είναι η δεύτερη αγαπημένη μου μπάντα…

edit: Λόγω διακοπών δεν είχα ακούσει τα κομμάτια. The Day That Never Comes κομματάρα, στην αρχή το άκουσα απ’ το live και μου φάνηκε χαζό. My Apocalypse βαρετό. Επίσης το TDTNC έχει ένα ριφ μέσα ίδιο Fade to Black

Θέε μου το The Day that Never Comes είναι κομματάρα. Κάνε το θαύμα!

To βιντεο βγηκε επισημα. Μου φανηκε μια μαλακια και μιση. Καμια σχεση με το τραγουδι. Παπαρια σκετη. Αφου γελουσα με αυτο που εβλεπα. Call Of Duty 4.

8O8O8O

To έκαναν το θαυμα τους πάλι οι Metallica!!

:p:p:p

Έχεις δίκιο. Το 2ο είναι τελικά.

το βίντεο του day είναι ανούσιο κ ηλιθιο…

Εμένα γιατί μου φάνηκε ΟΚ; Εντάξει δεν είναι και σαν το The Unforgiven II (από τα αγαπημένα μου βίντεό τους), αλλά δεν είναι και σαν το Whisky in the jar 8) (αν και ωραίο το πάρτυ… :roll: )
Ίσως κάτι ήθελε να πει ο ποιητής και δεν το πιάσαμε… :slight_smile: (λέω εγώ τώρα…)

Απλά LOL! Πως αλλάζουν οι απόψεις σε χρόνο dt :lol:

Πατάτα έλεγα ότι παίζει να ναι ο δίσκος. Δεν αποκλείεται να διαψευστώ.
Χαζό μου φάνηκε όταν το άκουσα live. Ίσως να έφταιγε η απόδοση. Μου φάνηκε μονότονο.
Όταν το άκουσα στη studio μορφή ακουγόταν πιο καθαρά και όπως έπρεπε και κατέληξα στο ότι είναι κομματάρα…

Μα την αλήθεια ρε παιδιά, υπάρχει έστω και ένας που περίμενε πραγματικά οι Metallica να κυκλοφορήσουν ένα νέο Master? Οκ, εντάξει, βαθιά στα μύχια της ψυχής μας όλοι το θέλουμε, αλλά… ας είμαστε λογικοί.

Το θέμα δεν είναι αν το νέο άλμπουμ θα είναι “αριστούργημα” ή όχι, αλλά αν θα στέκει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, αν θα είναι ένας πολύ καλός δίσκος δηλαδή με ωραία τραγούδια. Τον οποίον, ποιός ξέρει, ίσως όσο τον ακούμε τόσο θα γουστάρουμε… Λέω, ίσως.

εγώ θα προτείνω με το που βγει το album να κλειδωθεί το παρόν και να το ξεκλειδώσουμε 3 μέρες μετά, όταν όλοι σίγουρα θα έχουν λιώσει το album και θα έχουν κατασταλάξει…

προβλέπω τρελές κωλοτούμπες κ ανοησίες να διαβάζουμε πάλι…