Metallica-Death Magnetic (2008)

Δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε το βίντεο. Εξάλλου, όπως γράφουν στο Mission: Metallica πιθανόν να μην είναι η τελική του μορφή. Πάντως το αργό σημείο του κομματιού πιστεύω ότι «κολλάει» με την εικόνα του στρατιώτη που κοιτάζει μακριά, ενώ βρίσκω τη σκηνή της εξόδου της μαυροφορεμένης συγκλονιστική.

Παιδιά, διέρρευσε σε ένα σάιτ με τόρρεντς, δεν νομίζω να είναι fake, αλλά η ποιότητα δεν πρέπει να είναι πολύ καλή, γιατί το μέγεθος του φακέλου είναι μόνο 65.47 MB. :slight_smile:

Μη ποστάρεις λινκ μονάχα:wink:

Ένα μαγαζί στη Γαλλία πούλησε περίπου 100 κόπιες του album σήμερα…αλλά δεν έχει διαρεύσει ακόμα…φαίνεται ότι η αντίδραση των metallica ήταν άμεση:France :p:lol:

Πρέπει να ναι fake. Θα ενημερώσω αναλόγως.

Κομματαρα το cyanide στη στουντιο εκδοση αλλα το βιντεακι οντως δεν την παλευει πολυ (ειναι πολυ αργοστροφο το μονταζ).

το cyanide στη στουντιο εκδοση ακουγεται πολυ καλο οντως!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ…ΓΑΜΑΕΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΦΡΟΡΓΙΒΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

Σβήστε του το ποστ. Μόνο έτσι θα κρατηθώ να μη το κατεβάσω :frowning:

πρεπει να ψαξεις πολυ ρε και ειναι και σε χαλια ποιοτητα…ειναι πολυ καλο δεν ειναι μαστερ αλλα γαμει…

Σε χαλια ποιοτητα και γαμει και τετοια?
Λιγο υπερβολικος μου φαινεσαι.

δωσε κανενα λινκ!!!

δεν μπορω ρε απαγωρευτε δωσε μσν
ναι για μεταλικα ειμαι λιγο οποτε μην περιμενετε αντικειμενικη αποψη απο μενα…ειμαι ειλικρηνης

Όποιος θέλει να το ακούσει ας μου στείλει πμ

Γρήγορα πριν αρχίσω να νυστάζω! :stuck_out_tongue:

μπες στο προφιλ μου το εχω μεσα

sou stila mnm

οκ το κατεβαζω τωρα τρεμουνε τα χερια μου>…
60% 23 seconds remaining

Το βιντεακι μια χαρα ειναι ρε σεις. :wink:

Λικαρε λεει? Ενδιαφερον :stuck_out_tongue:

καποιος 1 πμ με το λινκ???:D:D:D

στειλε πμ σε παρακαλω