Metallica-Death Magnetic (2008)

παιδια οντως λικαρε…το βρηκα κ εγω…ξαφνιαστηκα παντως…ο λαρς ειναι μανουλα σε αυτα…

Πάντως πολλά από τα σημεία που ακούγαμε στο mission metallica δεν υπάρχουν στο δίσκο. Κάποια απο αυτά ήταν και πολύ καλά. Δηλαδή wtf, μας κοροϊδεύουν;

Ναι, ρε, απλώς humour να κάνουμε, επειδή πόσταρες τρία απανωτά… 8)

Δεν ξέρω τι σκατά έπαθα, αλλά άρχισαν να μου καλαρέσουν τα τραγούδια του Death Magnetic.
Αν και δεν είναι όπως αυτά των δύο δεκαετιών πίσω, δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν St.Anger, Load, Reload.
Αν μη τι άλλο όμως, όλα θα τα πούμε στις 12/9. Και προς θεού, δεν το κατεβάζουμε από το net :Ρ.

απλα συγκλονιστικο…το βιντεο (προσοπικη αποψη) δενει πολυ καλα με το κομματι …το οποιο οσο ποιο πολυ το ακουω τοσο ποιο πολυ μου αρεσει! Σαν βιντεο και σαν τραγουδι ειναι οτι καλητερο εχουν βγαλει εδω και παρα πολλα χρονια!! απλα μπραβο! (το βιντεο θα μπορουσε να ηταν και βιντεο απο καποιο κομματι του master…) to cyanide οντως ακουγεται πολυ καλο στο στουντιο…και τι να πω??? ανυπομονω να περασει αλλη μια εβδομαδα περιπου!!! το βιντεο δικαιολογει και το αργο και το γρηγορο μερος του κοματιου… αντε ουτε 2 εβδομαδες δν μεινανε!!!

τρελες ριφαρες ο δισκος μαγκες…θα το παρω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας…!
Το The end of the line εχει την εισαγωγη του death is not the end…

omg μακάρι να μην λέτε πίπες το κατεβάζω τώρα.

θεούλη βάλε το χεράκι σου να σπέρνει.

Τα 2 πρωτα κομματια σπερνουν παντως :smiley:

Επίσης στο All Nightmare Long έχουν μπει σημεία του Death Is Not The End

πωρωση θα αρχισω headbanging στη οθονη του pc:lol::lol:
Metallica is back :smiley:

Χε χε, γαμάει έτσι; άντε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους…:band:

ΤΖΟΥΝΤΑΣ ΚΙΣΣ ΠΑΙΔΙΑ

τα πρωτα τρια και το all nightmare long τα σπανε πολυ ασχημα…ειδικα το Broken, Beat & Scarred…

Με προλαβες φιλε dexter…oι κιθαρες του Broken, Beat & Scarred απλα δεν υπαρχουν,πολυ groove και ρυθμος,παει για το αγαπημενο μου…αυτο τo riff που εχει αρχικα και μετα αλλαζει σε ενα αλλο επισης φοβερο μου εκατσε στο μυαλο :smiley:

Με Judas Kiss ξεκίνησα, ανέπνευστο σε μερικά σημεία αλλά σε γενικές γραμμές σπέρνει!

edit: ψέματα, δεν είναι ανέπνευστο, λείπουν οι στίχοι

The Unforgiven III χώνει άσχημα απ΄την πρώτη ακρόαση. Πωπω οι στίχοι να ρθουν στα χέρια μου και τέλος. Με χάνετε.

ούτε γω άκουσα πνευστά φίλε. γιατί όμως είναι κακό αυτό?

Suicide & redemption το instrumental του δισκου :smiley:

ανέμπνευστο δίκιο έχεις :stuck_out_tongue:

Στο τέλος του Unforgiven μου ρχετε να κλάψω. Σε ένα σημείο είναι σαν να λέει πάρτε τα τέτοια μου που μας βρίζατε για το St. Anger. χαχαχαχ

ΜΑΙΤΑΛ