Metallica-Death Magnetic (2008)

περιμενεις δλδ Γιαννη τον Ουλριχ να παιξει ντραμς σε φαση Ντεηλορ??? Πλακα κανεις ε

οχι. δεν ειπα αυτο. λεω ποιος ειναι ο στοχος. το πως θα βγει ειναι εντελως αλλο θεμα.

εντιτ: α, και αν θυμασαι, κατι ελεγε ο ουλριχ οτι του χει βγει ο κ*λος στο στουντιο με τα ντραμς.ε κατι παλευουν σιγουρα. και δε λεω θα ειναι σαν μαστοντον. και το load ειχε επιρρεαστει απο corrosion αλλα ηταν μεταλλικα δισκος.

επισης, εντελως αλλο θεμα το ποσο καλο θα ειναι. δε ξερω. ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που εχω τεραστιες προσδοκιες για δισκο παλιου γκρουπ. εγω πιστευω ή θα ειναι απλα πολυ καλο, ή θα επαναπροσδιορισει το μεταλ. δε κανω πλακα. αυτο περιμενω, και αυτο θελω βασικα επειδη ειναι οι metallica.

και εγω βσκ στην αρχη ειχα κατενθουσιαστει με τις δηλωσεις του Χαμμεττ κυριως και νομιζω και καποιες του Ουλριχ, αλλα κραταω μια πισινη. Ναι μεν περιμενω το αλμπουμ, αλλα δεν εχω και μεγαλές προσδοκιες, επειδη και στο παρελθον κανανε βαρυδγουπες δηλωσεις και το τελικο αποτελεσμα ηταν κατι διαφορετικο. Ειναι αυτο που λεμε οπου ακους πολλα κερασια…
Μακαρι να γινει οπως λες και να μας κουφανουν ολους. Το να ειναι πολυ καλο δεν το αποκλειω, αλλα το να επαναπροσδιορισει το μεταλ?? Γινονται ακομα τετοια πραματα? :lol:

τωρα μεταξυ μας, οχι. δε γινονται. παντως ο χαμμετ ποτε δεν ειχε κανει βαρυσημαντη δηλωση. ε τι να πω. πολλες φορες πιστευουμε αυτο που θελουμε κατα βαθος. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :stuck_out_tongue:

παντως οσον αφορα το υφος, ολα οδηγουν στο συμπερασμα που προανεφερα.

Eγω οταν ειδα οτι δεν λενε ολοκαινουργια τραγουδια στις συναυλιες του 2007 στην αρχη απογοητευτηκα αλλα μετεπειτα σκευτηκα οτι πρεπει να εχουν κατι μοναδικο στα χερια τους για να μην θελουν να παρουσιασουν ακομα το νεο τους υλικο στο κοσμο.Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα μας παρουσιασουν αυτη τη φορα.Πλακα πλακα ειναι το πρωτο αλμπουμ τους που περιμενω να βγει.Το 2003 δεν ημουν και τοσο στη φαση… :wink:

Λες να έχουν κατι τοσο καλό και να μην το κάνουν προόθηση?

Απο το να παιξουν 1-2 κομματια του δισκου στις συναυλιες τους και να αρχισουν ηλιθια σχολια τυπου “nu-riff εχει αυτο το κομματι”, “πως ειναι ετσι τα φωνητικα” κλπ. καλυτερα που αφηνουν να τα ακουσουμε ολα οταν κυκλοφορησει ο δισκος…

Δε με καταλαβες.Πιστευω οτι θελουν το νεο τους αλμπουμ να σκασει σαν βομβα…
Κοιτα λιγο τις δηλωσεις του Matt Sorum…
http://www.hellasmetallica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=2

χοχο… αν δειτε αυτα που γραφει στο φαν κλαμπ κατι τετοιο βγαινει σα στμπερασμα…

παντως αυτος ειναι κατα τη γνωμη μου σιγουρα ο στοχος. τωρα βεβαια μπορει να βγει κατι εντελως αλλη φαση ε. παρολα αυτα, βλεπουμε να λενε για drums, για 8λεπτα, και για πολλα tempo changes; ε δε μου ρχεται κατι αλλο στο μυαλο βασικα… :-s

και βασικα τελος, αν και μπορει να θυμιζει λιιιιγο απο st anger, το μονο σιγουρο οπως ειπε και ο χαμμετ νομιζω ειναι οτι θα ειναι κατι διαφορετικο. ελπιζω να πηραν μαθηματα απο machine head και mastodon να στρωσουν κατω τον κωλο τους.

θα μου πειτε εχω μεγαλες ελπιδες. ε ναι για δυο λογους. οπως μου χε πει σωστα ο ουλβερ, ο ρουμπιν δε θα κωλωσει να πει του james "ξερεις james, αυτο το ριφφ που εγραψες ειναι σκατα"¨.

τωρα για το δευτερο, ΑΝ δουλεψουν σωστα, μπορουν να δωσουν περισσοτερα απ οσα περιμενει κανεις. θελω να πω, το st anger απο riffs εχει αρκετες καλες ιδεες μεσα (που ομως παραμενουν σκορπια ριφφς). αυτο το βγαλαν στο ποδι ετσι; ε ας σκεφτουμε τι μπορει να βγαλουν σε 2 χρονια δουλειας.

Πιστευω οτι θα ειναι κατι αναμεσα σε load, justice, st.anger. Παντος χειροτερο απο το st.anger δεν νομιζω να ειναι. Ανατολητικα στοιχεια??? Τι αλλο θα ακουσουμε απο αυτους?

και εμενα το οτι θα εχει ανατολιτικα στοιχεια μου φαινεται λιγο περιεργο…αλλα θα το ακουσω και θα δω.μπορει να τα συνδιασουν ωραια με τα οπως λενε γρηγορα riffs που θα εχει!!
η νεκροψια θα δειξει.

αν πατε στο youtube o Hetfield σε συνεντευξη στο tv war λεει πωσ στο νεο album υπαρχουν τραγουδια που εχουν δυναμικες στην κιθαρα που εχουν να γραφτουν απο το fight fire with fire!!!:smiley: επισις πιστευω οι metallica δεν μπορει εδω και 1-2 χρονια υπηρχαν live που παιζαν ολο το master of puppets, θα εχουν επηρεαστει θετικα και μακαρι να τους βγει στον νεο δισκο…:-k

τι γινεται με αυτους τελικα μηνες περιμενω να ακουσω το καλο νεο του νεου cd αλλα τιποτα . μηπως ξερει κανεις τπτ??

αναμένουμε αδερφέ με αγωνία…αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω άμα βγει αρχές 2008…

Μην καταληξει ομως σαν το chinese democracy. Αν και οι guns εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να βγαλουν κατι καλο. Μην με παρεξηγειτε, μαρεσουν πολυ περισσοτερο οι METALLICA (μεχρι το Black album) αλλα με αυτα που βλεπουμε και με αυτα που βγαζουν τωρα…ποτε δεν ξερεις.

Περιμενουμε

o lars θελει λεφτα οποτε σιγουρα δεν θα γηνει chinese democracy to album

γιατι ο axl δεν θελει λεφτα??ι

ολοι θελουν λεφτα . και εσυ θελεις λεφτα … και εγω θελω λεφτα… απλα ο λαρς με τα λεφτα εχει μια μεγαλη αδυναμια.8)

Όλοι λεφτά θέλουν, πεινάνε τα παιδιά εξάλλου, υποφέρουν.

Σοβαρά τώρα, έχω την αίσθηση οτι θα βγει συμπαθητικό το νέο άλμπουμ τους και ίσως αρέσει σε αρκετό κόσμο, μάλλον περισσότερο απο το St Anger, με λιγότερο επιτηδευμένη παραγωγή. Βέβαια δεν περιμένω τίποτα το εξωπραγματικό, οι metallica ύστερα απο την αυτοαμφισβήτηση του τελευταίου τους το πιο πιθανό είναι να κάνουν κάτι τώρα “απο αυτά που ξέρουν να κάνουν”, ίσως και λίγο εκ του ασφαλούς. Βέβαια όλα αυτά υποθέσεις είναι.

Άντε, περιμένουμε οοοταν βγει κι αυτό λοιπόν.