παντως προσωπικα το st anger εμενα μου αρεσε πολυ σαν αλμπουμ … πιστευω οτι την αξια του θα την καταλαβουμε μετα απο 10 χρονια . ειναι κατι πολυ νεοτεριστικο γι αυτο και πολυ το εχουν θαψει… το καινουργιο παντα περναει απο μια μορφη λογοκρισιας.
Βασικά πιστεύω πως αν η παραγωγή του ήταν αρκετά διαφορετική θα άρεσε σε περισσότερο κόσμο, έχει ορισμένες καλές ιδέες μέσα. Αλλά αυτά τα τύμπανα που ακούγονται σαν κουβάς, για παράδειγμα, ποτέ δε τα χώνεψα…
:lol: :lol: :lol:
και εγω στην αρχη το ιδιο ειπα . απλα οσο περναγαν τα χρονια και ακουγα το αλμπουμ … πιστευα ολο και ποιο πολυ οτι ετσι πρεπει να ειναι η παραγωγη , τα ριφ και τα vox … εχω φτασει τωρα στο σημειο να λεω οτι το anger τελικα δεν ειναι πατατα … αλλα ενας δισκος που ειναι του μελλοντος .
Κι εγω στην αρχη το ιδιο ειπα.Απλα οσο περναγαν τα χρονια και ακουγα το αλμπουμ συνειδητοποιησα οτι οι κουβαδες πλεον φιαχνονται απο πιο σκληρο υλικο για να αντεχουν στο χρονο και να ειναι πιο σκληροι κατω απο δυσκολες συνθηκες.Εφτασα στο σημειο να λεω λοιπον οτι το St.Anger τελικα δεν ειναι πατατα.Ειναι πιροσκι με λουκανικο.Ευγε φιλε Dollars Ulrich
και γαμω τις ατακες :lol: :lol:
Βρε tolkki δεν είναι έτσι. Ο Λαρς τη μέρα των ηχογραφήσεων είχε ένα φοβερό ατύχημα και τα ντραμς διαλύθηκαν. Αλήθεια. Και επειδή τον διακατείχε απίστευτος ζήλος και θέρμη για μουσική δημιουργία, δε μπορούσε να περιμένει άλλο, “τι θα πουν οι οπαδοί μας αν αργήσουμε να κυκλοφορήσουμε το νέο δίσκο?”. Και εκεί που έλεγε, τρώγωντας τα νύχια του και τριγυρνώντας πάνω-κάτω απο το άγχος, “τι θα κάνω τώρα, αχ, τι θα κάνω”, τσακ! εντόπισε με το αετήσιο βλέμμα του τα σύνεργα καθαρισμού που είχαν ξεμείνει στο στούντιο. Και φυσικά, τους υπέροχους κουβάδες!.. Ήταν αναπόφευκτο ο Λαρς, απο ζήλο και μόνο, αλλά και αληθινή πειραματική διάθεση, να στραφεί σε αυτούς τελικά. Και έτσι ηχογράφησαν το άλμπουμ.
Δε Εντ.
edit: dollars ulrich των leftallica που λέμε?
δεν μπορω να δεχτω οτι το st.anger ειναι ενα δισκος τοσο μπροστα που δεν τον κατανοουμε. Τοτε το somewhere in time η το lateralus τι ηταν οταν βγηκαν, που τωρα τα ακους και απεχουν αιωνες? μηπως απο αλλο πλανητη?
Ναι γιατι θα εχουν βγαλει αλλα τοσες πατατες που το St.anger θα θεωρειτε στα παλια τους μεγαλια!8) (Ποπο σταζω κακια αυτο το καιρο! )
Τo St. Anger δεν ηταν ουτε εμπορικη πατατα ουτε δισκος του μελλοντος. Ηταν οι Metallica του 1999-2003, ηταν η βλακεια και η υπεροψια του Λαρς, ηταν ο αλκοολισμος και η αποτοξινωση του James. Ειτε μας αρεσε ειτε οχι παραμενει ενας ειλικρινης δισκος 3 ατομων που δεν ηξεραν τι ηθελαν τοτε, δεν ηξεραν καν αν ηθελαν να ειναι μαζι…
Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα, αλλα δεν θα ηθελα φυσικα να συνεχισουν σε αυτο το μοτιβο (προτιμω τους αληθινους Kyuss:p). Απο την αλλη ομως μου φαινεται πολυ επικινδυνο να γυρισουν στο Master Of Puppets οπως λενε. Τοτε ηταν 25 χρονων τωρα ειναι 45. Πιο πιθανη μου φαινεται η εμπορικη πατατα αν το κανουν. Θα ειναι κατι σαν τους Paradise Lost που αφου τους εκραξαν πολλοι για τη στροφη απο το One Second και μετα ξαναγυρισαν στον ηχο του Icon (με το In Requiem) χωρις ομως να το φτασουν ουτε κατ’ ελαχιστον…
Θα προτιμουσα μια επιστροφη στις εποχες των Load/Reload δηλαδη στην συγχρονη προσεγγιση των 70’ς…
Δηλαδή εσύ δε θες να ακούσεις ξανά riffs σαν ξυράφια που σκίζουν τη γη στα 2;
Εγω θελω. Οι Μεταλλικα θεωρω οτι δεν μπορουν. Ας με διαψευσουν. Θα ειμαι πολυ ευτυχης, πιστεψε με!
ε καλα δεν ειναι μονο kyuss το saint anger!!!ενα σωρο πραγματα εχει μεσα.
πιστευω οτι μπορουν να βγαλουν παλι riff γαματα,λιγο καλυτερα απο load και reload.Δεν ειναι απαραιτητα κακη μια εν μερει επιστροφη στα παλια.Επισης δεν μπορουμε να παιρνουμε παραδειγμα απο τους paradise lost γιατι ειναι 2 διαφορετικες μπαντες με διαφορετικους ανθρωπους.
Ναι ρε το ξερω! Απλα, Kyuss ηταν το πρωτο ονομα που σκεφτηκα οταν πρωτακουσα το St. Anger…
Death Is Not The End
Vulturus
Σε γνωστα torrent site θεωρητικα(???) υπαρχουν τα 2 κομματια σε demo εκτελεση.
καθώς και οι Live εκτελεσεις των κομματιων που ειχαν παιχτει περσυ και φετος…
Ακουστε τα και τα ξαναλεμε
:band:
Αυτά που λες θα είναι στάνταρ στον καινούριο δίσκο;
Κανενα απο τα 2 δεν θα ειναι.Απ’οτι ειχε πει ο Trujillo καποια σημεια απο αυτα τα τραγουδια ισως να υπαρχουν στον δισκο αλλα σαν τραγουδια οπως ειχαν ακουστει και παιχτει οχι.Φαινεται οτι ο Πάλμος(ε,μη μου πειτε οτι ο R.Rubin δεν ειναι ιδιος με αυτον) τους πηγε σε αλλη μουσικη κατευθυνση(νορμαλ κουρδισματα κλπ.)
:band:Αυτό με τον Santana το έχω ακούσει και εγώ. Για να δούμε…
Για να δούμε…:yahoo:
LINK ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,LINK!
:lol3: :lol3: :lol3:
εγω φιλε μου πιστευω οτι και την ωρα που χεζει ο Hetfield μπορει να βγαλει riff-αρες…δεν ειναι μονο αυτο ομως το ζητουμενο…απο αυτους δεν περιμενουμε απλως γαματα riffs…περιμενουμε κομματια που θα μεινουν στην ιστορια και δυστηχως αυτα σταματησαν να βγαινουν το 91…μακαρι λοιπον να βγαλουν κατι αναλογο (οχι σε υφος αλλα ποιοτητα) με το Master η το Ride η το personal favourite…And Justice…