Διαβάζοντας του τίτλους κομματιών όπως: “19”, “10”, “German Soup”, “Glass Cow” και “Black Squirrel”, που υποτίθετε πως θα είναι στο νέο δίσκο των Tallica μου έρχετε ενα Deja vu από τότε οι Tool λέγανε πως το νέο τους άλμπουμ θα λέγετε Systema Encéphale και θα αποτελούνταν από κομμάτια των οποίων οι τίτλοι ήταν άκυροι και λίγο αργότερα μάθαμε πως τελικά θα λέγετε Lateralus. :-k …
Χμμ, ριφαρες σαν του Master δεν ειναι οτι δεν μπορει να βγαλει, πιστευω οτι δεν πολυθελει. Αφου αλλα πραγματα ακουει πλεον, θα δειξει παντως. Οσο για το αν σταματησαν να βγαζουν το '91 κομματια που εμειναν στην ιστορια, επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη. Ειδικα το Load εχει φοβερα κομματια μεσα…
Ούτως ή αλλως οι Metallica προσπάθησαν με το St.Anger να βγάλουν δίσκο ισάξιο toy m.o.p.(πράγμα το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δε θεωρώ το m.o.p.τον καλύτερο δίσκο τους)και δεν τα κατάφεραν …Και εγώ θεωρώ οτι βγάλαν κ μετα το 91 δισκαρες Load αλλα για μενα σημείο αναφορας ήταν το black album το οποίο κ δε θα ξαναβγάλουν…
Όντως οι τίτλοι είναι λίγο άκυροι για Metallica…
Black Album μακαρι να μην προσπαθησουν να ξαναβγαλουν. Γενικα οταν προσπαθεις να επιστρεψεις σε κατι παλιο που ηταν σουπερ επιτυχημενο, η αποπειρα συνηθως βγαινει πατατα γιατι θα συγκρινεται με το πρωτο…
Συμφωνω οτι στο St. Anger προσπαθησαν να βγαλουν ενα πιο χυμα feeling στην παραγωγη το οποιο ομως απετυχε αφου πια σαν ανθρωποι ΔΕΝ ειναι χυμα. Οι συνθεσεις επιμενω (τουλαχιστον οι περισσοτερες) οτι ειναι καλες…
Οσο για το ποιος δισκος των Metallica ειναι καλυτερος σχεδον καθε δισκος τους ειναι καλυτερος σε καποιον τομεα, οποτε εχει να κανει με τα γουστα του καθενος…
έχω σταματήσει να κρίνω τους δίσκους των metallica μεταξύ τους, καθε ένα είναι εντελώς διαφορετικό…
και δεν με ενιαφέρει αν θα είναι τόσο back to the early days album…θέλω να είναι καλή μουσική με καλές ιδέες, παραγωγή και riff…
Δεν ξερω αν εχει γραφτει πιο πισω η αν δεν το ξερετε, διερευσε ενα απο τα τραγουδια που ετοιμαζουν οι μεταλικα για το επομενο αλμπουμ. Λεγεται Vulturus και ειναι σε 2 εκδοσεις, live και studio demo .
Νταξ…ακουστε το…εγω εμεινα αφωνος…υπερτατη μπουρδα…τεσπα…
Απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να χουν διαρρευσει γυρω στα 50 τραγουδια που ετοιμαζουν οι Μεταλλικα για τον νεο δισκο…
To κατεβασα κι εγω.Μπουρδα ειναι μια πολυ σοφτ λεξη για να χαρακτηρισεις αυτο το κομματι
Καλά μπορεί να’ναι fake ρε!
Αυτο ακριβως…
Ουτε box-set να ετοιμαζανε…
Καθε βδομαδα διαρρεει και απο ενα κομματι…
Ρε σεις ξενέρωσα τελείως. ποιος περιμένει μεχρι το καλοκαίρι. Αλλά ας ελπίσουμε πως θα επαληθευτεί η φράση το κάλό πράμα αργεί.:dunno:
Εγω παντως μπορω να περιμενω…
Eγώ λέω να αφήσουμε τα κομμάτια που διαρρέουν κάθε τόσο και να περιμένουμε το δίσκο μέχρι να βγει (ή να διαρεύσει :p).
Γιατι να μην μαζεψουμε ολα τα κομματια που εχχουν διαρευσει να βγαλουμε εναν δισκο με ολα τα κομματια και να γινουμε πλουσιοι?!!?!?8) 8) 8O 8O :-s :!:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=78991
οπως θα διαβασετε και πιο πανω,αυτο το κομματι ΔΕΝ θα ειναι στον δισκο!!!Οποτε ειδωμεν.Ασε που η “studio” εκτελεση ειναι διασκευη απο καποιον αγνωστο…
καλά άμα είναι να ασχολούμαστε με κάθε “διαρροή στο ίντερνετ” να τους στείλουμε εμείς τι θέλουμε να παίξουνε, να βγάλουμε και ένα εξώφυλλο και αυτό ήτανε!:lol: :lol:
Απλα επειδη ειναι Metallica πρεπει να κραξουμε οπωσδηποτε…
συμφωνώ 100%… αν βγάλουν έναν δίσκο που θα φτάνει το Load θαμαι υπερ-ικανοποιημένος… αλλά φοβάμαι ότι θαναι πολύ πιο βαρύ, χωρίς όμως να έχει την ποιότητα των πρώτων τους άλμπουμ… και αυτός για μένα είναι ο χειρότερος συνδυασμός… δηλαδή αν βγάλουν μέτρια κομμάτια τουλάχιστον ελπίζω ναναι σε 70’ς ήχο…
οι τυποι μπορουν να γραψουν κομματαρες χαλαροτατα οποτε χαλαρωστε…πιστευω σε αυτους…δεν με νοιαζει το υφος, με νοιαζει να εχει α***δια!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!