Metallica-Death Magnetic (2008)

Νομιζω οτι η φωνη του Jamew ειναι σε πολυ καλο επιπεδο εν οψ του νεου τους αλμπουμ.Τι λετε? :-k

Δεν ξέρω, έχω κανά τετράμηνο να τον δω.

ούτε τηλέφωνο?!!!

Να τον ακουσεις ομως?

οπ σορι,δεν μπηκε το link που ειχα βαλει τη τελευταια φορα.Τωρα μηπως καταλαβατε τι θελω να πω? :-k
:arrow: http://www.youtube.com/results?search_query=Metallica+Live+Brigde+School+2007&search=Search
Ακουστε μερικα απο αυτα τα βιντεακια αν θελετε και αν δεν σας κανει κοπο και μετα πειτε τη γνωμη σας για τη φωνη του Jamew. :slight_smile:

To All within my hαnds τα σπαει παρα πολυ κατα την αποψη μου! :respect:

Ψτ!

METALLICA To Debut New Single Via ‘Rock Band’ Video Game[SIZE=“3”]?[/SIZE] - Nov. 28, 2007

According to 1UP.com, Paul DeGooyer, MTV’s senior vice president of home entertainment, has told the Rocky Mountain News that MTV and Harmonix plan to debut new music exclusively on the Rock Band video game ? and one of the first could be a doozy. “There are a couple of things we’ve committed to, one of them with METALLICA for example,” DeGooyer said. “They’ve reserved the right to give us their first single from their new album for the game.”

DeGooyer also said that while a Rock Band-themed show on MTV isn’t currently in the works, it’s not something that hasn’t been considered. “The risk is that a show would be put together that’s not very good,” DeGooyer said. “We need the right concept, one that looks at how gamers engage with the game. There really isn’t this impetus to put the wrong show up. The game speaks for itself.”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=85687

http://www.allmetallica.com/news.php?id=413
Μμμμμ…Ενδιαφερον… :slight_smile:

Κραταω αυτο το σημειο:

Ulrich told Examiner.com in October that the band’s upcoming album will be “heavier” yet more “melodic” than “St. Anger”. Ulrich explained, “Whereas ‘St. Anger’ was an exercise in over-pummeling the listener, these new songs echo some of our stuff from the '80slong, epic journeys through [SIZE=“3”]different musical landscapes[/SIZE], heavier, but a lot more melodic.” When asked whether the new songs will be shorter, in the four-to-five minute range, Ulrich said, “Well, the most of the intros are four to five minutes. I don’t know — METALLICA and short songs just don’t go that well together.”

Τα σπαει. ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ! Δε θελω τους Μεταλλικα να κανουν πισωγυρισματα. Θελω να βγαλουν μια στονερο-χαρντοκορια που ομως θα γ$#$ τα συμπαντα.

Οι δηλωσεις του Ουλριχ ειναι οι μονες που εμπιστευομαι.

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εννοει το more melodic!?

εννοει μελωδια οπως το ρεφραιν του st. anger?

Μία καλή παραγωγή κάνει τον ήχο πιο ''γλυκό". :wink:

Stoner και hardcore οι Metallica… έλα ρε Ανγκμαρ. Αυτό είναι κατάντια για το μέγεθός τους.
Ο ίδιος ο Ulrich μιλάει για 80’s αλλα όχι για πισωγύρισμα?
Ο Ulrich είναι ο πλέον αναξιόπιστος στις δηλώσεις του.
Εγώ θέλω να ακούσω καλή μουσική.
Το πρόβλημα με τους Metallica είναι πως εδώ και χρόνια δεν είναι οι ΙΔΙΟΙ οπαδοί της μουσικής.
Ο Ulrich ασχολείται με τα κοσμικά και ο Hetfield με τα προσωπικά του.
Τέλος, νομίζω πως πολυασχολούνται με το πως θα έπρεπε να ακούγεται ό δίσκος και οι Metallica και φοβάμαι μη βγει πάλι επιτηδευμένο όπως το St. Anger.

E, ναι. Πολυ μπιρι-μπιρι…
Βγαλτε το επιτελους!

Ρε παιδια γιατι πρεπει να ακουσετε στονερ απο τους Μεταλικα ? Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω . Εφοσον υπαρχουν τασα συγκροτηματα που παιζουν . Εγω απο τους Μεταλικα που λατερευω θελω να βγαλουν εναν δισκο ο οποιος θα ειναι ο ορισμος του πως πρεπει να παιζετε το Μεταλ στην εποχη μας . Θελω να κανουν αυτο που εκαναν οι Judas Priest με το Painkiller .Πιστευω οτι τοχουν ακομα και ευχομαι να το πιστευουν και οι ιδιοι …αν και οι δηλωσεις ουλριχ δεν με πειθουν .

Και πως ΠΡΕΠΕΙ να παιζεται το μεταλ στην εποχη μας?

Έτσι:

:slight_smile:

Μια εικονα … οπως λεει και ο λαος

εδι : Τωρα ειδα το ποστ του diying Freedom . #-o

Αααα, να χει hardcore υποβαθρο δηλαδη…

Επίσης, δε χρειάζεται να θυμίζει κάτι άλλο για να γαμεί. Metallica είναι, κάτι θα σκαρφιστούν πάλι και σίγουρα θα χει και σύγχρονες επιρροές (δείγμα ανοιχτομυαλιάς!!!).Και τα stoner περάσματα του “Load” και του “St.Anger” αρκετά επιτυχημένα ήταν και γενικώς όταν πειραματίζονται τους βγαίνει (αν εξαιρέσουμε το st. anger, που δεν ήταν πειραματισμός βέβαια).
Ίδωμεν.

Tωρα μιλησες ορθως, ως συνηθως!

απο το the blackening εσυ αυτο που παιρνεις ειναι hardcore?
γιατι εμενα μου βρωμαει metallica απο χιλιομετρα μακρια

οπωτε με αυτο που πανε τα παιδια σημαινει
να παιξουν το γαματο μεταλ που παιζανε πριν το black album