Διαφωνω.Οι δηλωσεις του Lars ειναι οι μονες που δεν εμπιστευομαι…Αντεθετως,ο Kirk που δεν ηταν ποτε τοσο παρορμητικος και κορυβαντικος στις συνεντευξεις του,τωρα εχει μια διφορετικη προσεγγιση οταν μιλαει για το νεο αλμπουμ των Τallica.Για τον James δεν ειμαι και σιγουρος…Καπως μπερδεμενα τα λεει… :-k
Συμφωνω για Blackening αλλα εβαλε και Lamb of God στο ποστ του που ειναι Deathcore…
Ειπα εγω οτι το Blackening ειναι hardcore. Ειπα οτι οι Lamb Of God και οι Machine Head εχουν hardcore υποβαθρο…
Τελικα οι Metallica να παιξουν μεταλ οπως ΠΡΕΠΕΙ να παιζεται σημερα η οπως ΕΠΡΕΠΕ να παιζεται στα 80’ς? τεσπα, την απαντηση την εδωσε μερικα ποστ παραπανω ο dyingfreedom. Ας παιξουν κατι με ψυχη κι ας ειναι ο,τι θελει. Δεν περιμενω απο τους Metallica ουτε να σωσουν το metal ουτε να το πανε μπροστα. Ενα δισκο που θα με πωρωνει περιμενω…
Ρε ας βγαλουν οτι θελουνε αρκει να ειναι καλο!
Στις ταμπελες θα κολλησουμε?
Παιδιά εγώ χαρντκοριες και στονεριες από Metallica δε θέλω. Είναι μεταλ μπάντα και θέλω μεταλ δίσκο, όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό.
Αλλά στην τελική ας βγάλουν ένα καλό δίσκο για να βουλώσουν μερικά στόματα.
αμα ειναι deathcore οι lamb of god, οι heaven shall burn τι ειναι?black?
Τα σπας. :thumbup:
Λεπον. Εγω ΔΕΝ θελω να βγαλουν φαση 80’ς δισκο, επειδη ακριβώς ΔΕΝ ακουνε πλεον τετοια πραγματα. Ο Χαμμετ παιζει με τον Σαντανα και ο Χετφιλντ ‘‘βαραει’’ χαρντκορο-tattoos με το κιλο. Ποσο χεβοθρασαδες δηλαδη νομιζετε πως ειναι;
Αν το κανουν, θα πουλησουν και το ξερουν. Αλλα αν δε γουσταρεις αυτο που παιζεις, ε, δε μπορεις και να γραψεις καλη μουσικη σε αυτο. Και οι Μεταλλικα δε γραφανε απλα καλη μουσική, εγραψαν μερικα απο τα καλυτερα ριφφς στην ιστορια του μεταλ. Και δε θελω να το κανουνε, επειδη οι ιδιοι δε θα το γουσταρουνε.
Μπαντες τυπου Metallica και Priest ειναι μεγαλες επειδη για τα δεδομενα της μουσικής που παιζανε την εκαστοτε στιγμη αυτο που βγαζανε γ*μουσε. To Load ειναι τεραστιος δισκος, και η Ριππερ εποχη επισης καλη. Η διαφορα ειναι οτι οι Priest δε προλαβαν να την δουν όπως οι Μεταλλικα στη εποχη του Load, όπου και αρχισαν τα παραπατηματα.
Οποτε:
-
Παρομοια πραγματα λεγανε πολλοι και για τους Priest γι αυτα που παιζανε στο Turbo και για τους Maiden και το Somewhere In Time. Δεν εχει να λεει. Το Μεταλ για μενα σημερα ειναι οι Μαστοντον, και αν και “μουσικα” δεν εχουν καμια σχεση, τα παλικαρια το νιωθουν πιο πολυ απ’ οτι μπορεις να φανταστεις. Μιλαω απο θεμα νοοτροπιας.
-
Ο Ulrich ειναι ο πιο αξιοπιστος. Αν διαβασεις προσεκτικα όπως εκανα κι εγω θα δεις τι λεει. Το αν θες να καταλαβεις μεσα σου κατι αντιθετο ειναι εντελως αλλο πραμα.
-
Ο δισκος εχει γραφτει. Αν προσεξες, μονο τα φωνητικά μενουν. Δε νομιζω να ανησυχουν ιδιαιτερα.
και ενα δικο μου:
Η μπαντα απο την οποια εχω πλεον τις μεγαλυτερες προσδοκιες ειναι οι Μεταλλικα. Ή θα βγαλουν έναν πολύ καλό δίσκο και θα γουσταρουμε, ή θα βγαλουν ένα ακομα μνημειο που θα συζητιεται για χρονια. Αν και ειμαι Πριστας ως το κοκκαλο, δεν εχω τις ιδιες προσδοκιες απο τους Priest, επειδη οι Metallica ειναι η μπαντα με τον μεγαλυτερο εγωισμο στον πλανητη και δε νομιζω να τους καθεται καλα τοσο κραξιμο που τρωνε. Του χρονου θα βουλωσουν στοματα. Αναμενουμε:!:
Τα παραπανω ειναι μια ευγενικη χορηγια της Χαρτοριχτρας Α.Ε.
Το πως θα ηχεί το εκαστωτε νέο album των Metallica ήταν παντα μια ευχαριστη σπαζοκεφαλιά που όμως το τελικό αποτέλεσμα ( ο δίσκος δλδ) ανετρεπε ολα τα δεδομένα που είχαν σχηματιστεί…Οποτε μην λεμε ακόμα τπτ με σιγουριά…Πιστεύω παντως οτι ο Rubin θα κάνει ενα μικρό θαύμα πάλι…
Οπως τα λεει ο Ανγκμαρ ειναι. Οτι γουσταρουν θα βγαλουν και αμα ειναι καλο θα γουσταρουμε και εμεις. Και ακομα και να μην ειναι καλο, θα ερθουν για live και θα μας τιναξουν τα μυαλα στον αερα οπως παντα. Ουτε να επαναπροσδιορισουν το μεταλ ουτε τιποτα, ποσες φορες στην καριερα σου μπορει να το κανεις αυτο αλλωστε?
Αλλα αν δε γουσταρεις αυτο που παιζεις, ε, δε μπορεις και να γραψεις καλη μουσικη σε αυτο. Και οι Μεταλλικα δε γραφανε απλα καλη μουσική, εγραψαν μερικα απο τα καλυτερα ριφφς στην ιστορια του μεταλ. Και δε θελω να το κανουνε, επειδη οι ιδιοι δε θα το γουσταρουνε.
τα ειπε ολα =D>
ποιο το νοημα να βγαλουν ενα αλμπουμ που δε θα το γουσταρουν οι ιδιοι, αλλα θα αναγκαστουν να το κανουν λογω οπαδων? εγω τουλαχιστον προτιμω να ακουσω κατι που θα το κανουν με την καρδια τους και οχι για να κανουν την καρδια του καθενα. αυτος ειναι και ο μονος λογος που φοβαμαι για το αν θα βγει καλο το αλμπουμ:-k
O Ulrich αξιόπιστός? Οκ… αν βρεις τις δηλώσεις του πριν βγει το St.Anger, διάβασέ τις. Προσωπικά μου προκαλούν γέλιο. Μπορούσε να το συγκρίνει μόνο με τον καλύτερο δίσκο τους όπως έλεγε το And Justice…τότε τα έλεγαν αυτά.
Όσον αφορά το να γράψουν μουσική που γουστάρουν…προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να έχουν να ακούσουν metal χρόνια. Άντε να ακούει ο Trujillo που δεν τον κόβω να έχει και πολύ μεγάλο μερίδιο στις συνθέσεις (όχι πως έχει δώσει και κανά ιδιαίτερο δείγμα γραφής).
Εγώ την όλη φάση Mastodon, Neurosis κλπ την απεχθάνομαι. Αν αυτό θεωρείται το metal του σήμερα, it’s not my cup of tea, ούτε καν. (Άσχετα αν πραγματικά θεωρώ το Blood Mountain σπουδαίο album). Και εκεί είναι που διαφωνώ. Αν πάνε οι Metallica να φάνε από αυτή την ¨πίτα¨ είναι απλά κατάντια, ακολουθόντας μια επιταγή της μόδας, κάτι που δεν αρμόζει σε αυτούς.
Για το δίσκο κάνουν δηλώσεις εδώ και ένα χρόνο. Πραγματικά ελπίζω τα 2 τραγούδια που έπαιζαν στα live να μην είναι ενδεικτικά. Είναι τόσο μετρια…
Και εγώ περιμένω κάτι καλό από τους Metallica. Αλλά να είναι Metallica ε… Θέλω τα riff του James, τα solos του Kirk, την παραγωγή που τους αρμόζει και στίχους ΜΟΝΟ από τον James. Δε θέλω ούτε hardcore, ούτε stoner, ούτε jazz, ούτε sludge και προς Θεού όχι 2ο St. Anger γιατί θα είναι ταφόπλακα.
Ετσι και αλλιως ρε παιδια οι Μetallica καναν παντα αυτο που γουσταραν,(Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φερω παραδειγματα) οποτε γιατι να αλλαξουν σταση τωρα στα “γεραματα”…Και μην ακουω οτι μετα το kill’em all ειχαν παντα στο μυαλο τους την εμπορικοτητα.Αυτα ειναι γελια πραγματα!
Τωρα εγω θα σας δειχω ενα απτο στοιχειο για το αν οι Metallica εχουν ξεχασει τη λεξη εμπνευση.Μια διασκευη του All Within My Hands με ακουστικες κιθαρες θα σας πεισει…
Το οτι δεν περνω σοβαρα των Lars δεν το ειπα τυχαια.Αμα δειτε τις δηλωσεις του για το St.Anger θα καταλαβετε…
Μετα ειδα οτι εχει το ιδιο σχολιο για τον Lars και ο Οutshined…
Ρε γαμώτο μακάρι να έβγαινε αύριο ο δίσκος, μόνο και μόνο για να μην άκουγα τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Σε λίγο θα μας πείτε οτι θα παίξουν και λαϊκα με συνοδεία κλαρίνου.
Ετσι και αλλιως ρε παιδια οι Μetallica καναν παντα αυτο που γουσταραν,(Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φερω παραδειγματα) οποτε γιατι να αλλαξουν σταση τωρα στα “γεραματα”…Και μην ακουω οτι μετα το kill’em all ειχαν παντα στο μυαλο τους την εμπορικοτητα.Αυτα ειναι γελια πραγματα!
Τωρα εγω θα σας δειχω ενα απτο στοιχειο για το αν οι Metallica εχουν ξεχασει τη λεξη εμπνευση.Μια διασκευη του All Within My Hands με ακουστικες κιθαρες θα σας πεισει…
http://www.youtube.com/watch?v=yqkxDgCIsOw
Το οτι δεν περνω σοβαρα των Lars δεν το ειπα τυχαια.Αμα δειτε τις δηλωσεις του για το St.Anger θα καταλαβετε…Μετα ειδα οτι εχει το ιδιο σχολιο για τον Lars και ο Οutshined…
:thumbup:
Λοιπον το νεο Metallica θα ναι death/black με blastbeats και τζουρες απο drone! Γκεγκε?
:thumbup: :thumbup:
Πιστεύω παντως οτι ο Rubin θα κάνει ενα μικρό θαύμα πάλι…
ολοι αυτο ελπιζουμε!!!
Αλλά στην τελική ας βγάλουν ένα καλό δίσκο για να βουλώσουν μερικά στόματα.
Πιστεύω παντως οτι ο Rubin θα κάνει ενα μικρό θαύμα πάλι…
Αυτό! :thumbup:
Και εγώ περιμένω κάτι καλό από τους Metallica. Αλλά να είναι Metallica ε… Θέλω τα riff του James, τα solos του Kirk, την παραγωγή που τους αρμόζει και στίχους ΜΟΝΟ από τον James. Δε θέλω ούτε hardcore, ούτε stoner, ούτε jazz, ούτε sludge και προς Θεού όχι 2ο St. Anger γιατί θα είναι ταφόπλακα.
Δηλαδη το Load δεν ειναι Metallica; Αν ισχυει παω πασο.
Μια χαρα τη βρισκω με δαυτο.
Δυστυχως ΕΙΝΑΙ metallica.Οτι κι αν ειναι παντως δεν ακουγεται.Μονο με το live shit που ειναι ονομα και πραγμα μπορει να συγκριθει