το βαριεσαι μετα απο λιγο καιρο, τουλαχιστον εγω.οι Metallica θελω να βγαλουνε κατι διαχρονικο.
ακομα δεν το εχω ακοθσει, κατεβενει…αντε αντε να κατεβει
καιρος ειναι εξαλλου να παιζει κ κατι καλο το ραδιο…Ας κανουν την αρχη με death magnetic:wink:
πιστεύω πως θα γίνει διαχρονικό μόνο και μόνο που είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει μετά από πολλά χρόνια…
δεν ξέρω…
Ακουω τωρα, και εχω καραπωρωθει!!!
Bang That Head That Doesn’t Bang!!
ελπιζω αυτο που κατεβαζουμε να ειναι το πραγματικο μονο και οχι καμια μαιμου… κατεβαινει… αλλα 10 λεπτα!!!
τι ακους ρε?
Οτι δηλαδη θα παιζει τοσο Ντεθ Μαγκνετικ το ραδιο που θα το σιχαθουμε δηλαδη.:lol:
Το εχω ακουσει μια φορα και μαζι κι ολη η γειτονια. Μιαμ!
Sell your soul to meeeeee
I will set you freeeeeeee
:band:
Παντως αν θελουμε με κατι να το συγκρινουμε,πρεπει να γυρισουμε πισω στο Load…γιατι τα 2 προηγουμενα τα χ**** στη μουρη κατα τη γνωμη μου…
Βανδη.
Εσυ τι λες να ακουει?
παω να το ακουσω και θα πω πιο μετα πρωτες εντυπωσεις!!
Νομιζω και το anger ειχε μερικα τραγουδακια τα οποια ανετα θα μπορουσαν να ειναι στο death magnetic.Αλλα σιγουρα το τελευταιο ειναι πολυ καλυτερο.Μονο το γεγονος οτι μπαινουμε στη διαδικασια για το αν ειναι μαστερ 2 ή Τζαστις 2 τα λεει ολα.
άντε αφού τελικά βγάλαν κάτι καλό ας τους δούμε και live!!!
μπορεί να βιάζομαι αλλα δεν μπορώ πραγματικά να περιμένω!!!
Now playing: Metallica - The Judas Kiss
via FoxyTunes
Την εχω ακουσει γενικοτερα!!!
Τα καταφεραν παλι, ολος ο (metal) κοσμος θα μιλαει γι 'αυτο το album.
Tο έχω ακούσει 2 φορές…Δεν το περίμενα αυτό. Είναι τόσο καλό που πρωτιμώ να μην συγκινηθώ (οι metallica επέστρεψαν κ.τ.κ.) αλλά να το λιώσω!8O:D
το anger ειναι 2 riffakia ρε,εδω μιλαμε οτι 1-2 τραγουδια πανε για classics…
E αντε γαμηθειτε,θα το κατεβασω κι εγω τωρα.Κωλοπαιδα.
Δεν μπορώ να διαβάσω τώρα 295 σελίδες comments… διάβασα τις 2-3 τελευταίες.
Δεν ξέρω αν έχει δώσει κανείς πηγή πιο πίσω, αλλά εδώ μπορείτε να το βρείτε αυθεντικό…
http://www.mininova.org/com/1764233
METALLICA REEEEEEEEE :respect:
εδιτ:μλκια…
:!:
A να χαθειτε.Θα το κατεβασω κι εγω τωρα,παλιοχαρακτηρες!
Winamp
File
Play Url
http://62.163.29.86:8000
ακουστε το Death Magnetic ΟΛΟ. Δεν ειναι ψευτικο. Δεν ξερω που σκατα το βρηκε ο τυπος. Τρεξτε!