Θαρρώ κάπου εδώ υπήρχε ένα ποστ του Θέριον.
Κι εγώ θα το κατεβάσω!!! Τώρα!!!
Θαρρώ κάπου εδώ υπήρχε ένα ποστ του Θέριον.
Κι εγώ θα το κατεβάσω!!! Τώρα!!!
Καλημερα!
#-o
Σήμερα ήπια καφέ και έφαγα τοστ για πρωινό.
:!:
Το This Was Just Your Life μου θυμιζει Dyers Eve σε καποια σημεια.
Και μας χωνει ασχημα.
Το κατεβασα τελικα.Δεν αντισταθηκα.Αλητες.
Ωπ,εβρισα.
Γειά σας από την Αθήνα!
Κώστα είσαι καθίκι!
το The Unforgiven πάντως είναι μούφα τα αλλα ετσι με μια προτι ακροαση ηχουνε δινατα ηχουνε Metallica
Θετικές εντυπώσεις από τον δίσκο.
Το That Was Just Your Life μου έμεινε.
Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω αυτό.
Το The End Of The Line , Judas Kiss έχουν πολύ ωραία σημεία , ενώ το Cyanide ακούγεται πολύ πολύ καλύτερο απ’ότι στο live!
Το The Unforgiven III δεν φτάνει ούτε για πλάκα τα Ι, ΙΙ αλλά είναι ενδιαφέρον.
Καλά στο instrumental θα τα βρείτε όλα: The Call Of Ktulu , Orion , To Live Is to Die!!!
Μόλις το άκουσα όλο μια φορά… Τελική άποψη μετά από μερικά ακούσματα… αλλά αυτό το The Judas Kiss είναι το κάτι άλλο, όπως και το Suicide & Redemption… και το My Apocalypse, μιικρό αλλά δυνατό!
Για τα υπόλοιπα αργότερα… Άντε να κυκλοφορήσει και επίσημα να το πάρουμε (εμείς οι φανμπόιδες τα αγοράζουμε κιόλας :p) να μελετήσουμε και τους στίχους
Λογικά θα το βγάλουν πριν τις 12 πια… :lol:
Και κάτι ακόμη: πρέπει να βούλωσαν τώρα πολλά στόματα (ο νοών νοείτω )
βασικα το UIΙ ειχε ουσιαστικα την ιδια μελοδια με το UI,
το 3 ειναι 1 διαφορετικο τραγουδι…
:yes:
Το κατέβασα λέμε
Εμενα παντως μου εκανε απιστευτη εντυπωση το τριτο ανφοργκιβεν, ξεφυγε απο το ΙΙ και το Ι που εχουν παραπλησια μελωδια. Αλλη συνθεση, μου αρεσε πολυ.
εδιτ
τωρα ειδα οτι λεει τα ιδια και ο Σταθης +1 λοιπον.
επειδή ήδη έχουμε διαγράψει πολλά σπαμ ποστς, παρακαλώ παραμείνετε στο θέμα μας. Το θέμα μας είναι ο νέος δίσκος των Μετάλικα και οι απόψεις σας για αυτόν. Παρακαλώ μην ποστάρετε πράγματα που ενδιαφέρουν μόνο εσάς και κανέναν άλλον που μπαίνει σε αυτό το τόπικ… (στα διεγραφέντα πάει αυτό)
Ευχαριστώ
Εφόσον και καλά πειράζει η αναφορά στο downloading, γιατί δε σβήνετε και σχεδόν όλα τα ποστς του θρεντ; Οι άλλοι δλδ από πού το άκουσαν, το αγόρασαν;
Ε λοιπόν ναι, κι εγώ το κατέβασα.
Countdown… 3, 2, 1…
παντως για το UIII κατα τη γνωμη μου τους τιμα πολυ που δοκιμασαν να φτιαξουν 1 νεο τραγουδι,και ουσιαστικα να μη διασκευασουν τον ευατο τους για 2η φορα…
Καλησπερα και απο μενα που ειμαι καινουργιος!
Ο δισκος για μενα τα σπαει!!
Εχει και μελωδιες ειναι και Heavy με τισ κορυφαιες και τις λιγοτερες κορυφαιες στιγμες του.
Ειναι Super ο δισκος και δεν μοιαζει με τιποτα αλλο!!
THE FOUR HORSEMEN ARE BACK!!!
Μόλις ξύπνησα και επιτέλους το ακούω στα ηχεία, αν και σε μία ώρα έχω μάθημα στο Μαρούσι :p.
Λοιπόν, μέχρι στιγμής φαίνεται ΔΙΣΚΑΡΑ. Το Unforgiven III απίστευτο τραγούδι αλλά δεν το ξανακούω γιατί μου φέρνει στο μυαλό ένα μπάζο και φοβάμαι μην σημαίνει τίποτα αυτό.
πλάκα κάνω θα το λιώσω κι άλλο
Επίσης, το ότι είναι δισκάρα, δεν δικαιολογεί όλους τους καμμένους που τόσο καιρό έλεγαν οι Metallica θα σας αποδείξουν κλπ. Δεν είχατε επιχειρήματα που το λέγατε, κωλόφαρδοι είσασταν
The slave becomes the master
Need more and more
Right now and ever after
Need more and more
μήπως αυτό είναι σποντίτσα?
χαχα kidding
Πρώτη μου δήλωση μετά από την πρώτη προσεκτική ακρόαση:
[SIZE=“5”]METALLICA ARE BACK!!![/SIZE] 8) 8) 8)
Περισσότερα στις επόμενες, ακόμη πιο προσεκτικές, ακροάσεις.
Ίσχυει αυτό που λες, αν πάρεις σαν δεδομένο τα τελευταία 15 χρόνια των metallica, ο δίσκος φαίνεται εξωπραγματικά καλός! 8O Αν έβγαινε μετά το black album όμως; Η μάλλον μεταξύ and justice και black album (λόγω ήχου); Τότε θα μας φαινόταν φυσικό…Με λίγα λόγια αυτός ο δίσκος αποδεικνύει ότι 15 χρόνια οι metallica (τηρουμένων των αναλογιών:wink:) κολοβάραγαν και όχι το ανάποδο, dηλαδή πως τα κατάφεραν και σπέρνουν πάλι.