Metallica-Death Magnetic (2008)

κανα fake κατεβασες, δεν εξηγειται αλλιως…

Δικέ μου, κάτι άλλο κατέβασες. Ο δίσκος που ακούσα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποστ σου. Δε πρόκειται να τα ξύνω πίνοντας καφέ άμα παίζει το that was just your life. Δεν είναι Νικελμπακ ριφακια ;Ρ
Καταλαβαίνω να το θεωρείς κατώτερο απ τα κλασσικς αλλά ήμαρτον, να μη κράζουμε για να κράζουμε ε.

Μπορώ να μάθω γιατί σβήστηκε το ποστ μου;

νταξει την γνωμη σου λες…

υπαρχοθν καποια δεδομενα πιστευω…

ο δισκος ειναι πολυ καλος…καλυτερος απο τον προηγουμενο τους σιγουρα…αυτο για μενα αδιαμφισβητητο…αλλα δεν ξερουμε αν θα φτασει τα μεγαλεια του παρελθοντος…δλδ μεχρι ΚΑΙ (για μενα το LOAD)…για αλλους το black…αυτο θα φανει στον χρονο…πχ τωρα πλεον που εχουν περασει 5 χρονια ειμαστε σιγουροι πλεον οτι το στ ανγκερ δεν ηταν δισκος ανταξιος ολων των προηγουμενων τους…αν και σε μερικεσ μπορει να αρεσε…ομως οχι ανταξιος του παρελθοντος…τι εμεινε απο τον αγιο θυμο?τι θυμαται κανεις?τιποτα…μονο το ντοκιμαντερ εχει αξια που δειχνει πως κοντεψαν να διαλυθουν …

αρα τωρα μιλαει μεσα μας περισσοτρο ο ενθουσιασμος που οι μεταλλικα παιζοθν…οπως παλια…

ειναι ομως ο δισκος αυτος διαμαντι οπως μεχρι και το λοουντ …θα το δουμε εν καιρω

Γι’ αυτό.:slight_smile:

επειδή μας βλέπω να γινόμαστε σπαστικοί κ δεν θέλω, παραθέτω το κάτωθι από την νομική μας υπηρεσία

Quote:
Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικτυακή πειρατεία διώκεται από το νόμο. Απαγορεύεται η δημοσίευση παρανόμων link και η χρήση του forum για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την πειρατεία έργων που προστατεύονται από τo νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιοδήποτε μήνυμα (post) παραβαίνει τους κανόνες σβήνεται και ο χρήστης, που είναι υπεύθυνος για αυτό, εκτίθεται στον κίνδυνο να υποστεί αποκλεισμό από τη χρήση του forum.
ως εκ τούτου αντιλαμβάνεστε ότι εδώ μιλάμε μόνο για τον δίσκο !

Δικέ μου, κάτι άλλο άκουσες. Ο δίσκος που ακούσα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποστ σου. Δε πρόκειται να τα ξύνω πίνοντας καφέ άμα παίζει το that was just your life. Δεν είναι Νικελμπακ ριφακια ;Ρ
Καταλαβαίνω να το θεωρείς κατώτερο απ τα κλασσικς αλλά ήμαρτον, να μη κράζουμε για να κράζουμε ε.

Αλλο η γνωμη και αλλο η ανακριβειες.
Το να λες οτι μοιαζει με Νικελμπακ η οτι ειναι radio friendly σημαινει οτι:
α) Εισαι εμπαθης και λες ο,τι να’ναι εν γνωση σου
β) εχεις προβληματα ακοης
γ) ακουσες αλλο δισκο

Πες οτι δεν σου αρεσει, τα αλλα σχολια τι τα ηθελες?

Ναι, συμφωνώ. Ούτε εμένα μου αρέσει το Reload.:roll:

Αμα βρει καπιος λογια ας τα ποσταρει

προσωπικη γνωμη…

το καλυτερο τους album απο το and justice for all και μετα…μαλλον το album που θα πρεπε να ναι η συνεχεια του justice…

χωρις ιδιαιτερο αγχος για να πουλησουν,χωρις παραξενους ηχους στα drums,χωρις πιασαρικα refrain,χωρις λοιπες παπαριες…

βεβαια δεν μπορει να πιασει την εμπνευση των 4 ρων πρωτων ετσι…

μπραβο τους…

μεγαλη αλμπουμαρα . πολυ μεγαλη αλμπουμαρα …

morgoth, θα σου πω αμέσως διότι η αντιλογία σου δε μου άρεσε καθόλου.

Μοιάζει με nickelback, εννοώ, οτι είναι πολυ Αμερικάνικο, riff-άκια τέτοιου στύλ τα έχουμε ξανακούσει -σκέψου το καλα, και φέρε στο μύαλο σου διαφόρες μπάντες του Alternative-rock-hard κτλ της νέας γενίας που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Θα βρέις πολλά κοινά σημεία.

Μετά, εμπάθης είμαι δεν είμαι αυτο δεν έχει καμιά σχέση, και στην τελίκη, λές ο,τι ναναι για κάποιον που δεν ξέρεις και δεν νομίζω να γνώρίσεις πότε.

Πρόβλήματα ακοής δεν έχω,αλλά και πάλι αυτο δεν έχει καμία σχέση, δίοτι θα πρέπε να ξέρεις οτι ακούμε με το μύαλο μας και όχι με τα αυτιά μας.

Και ναι άκουσα όλο το δίσκο,εξού και η κριτική μου.

Τέλος πάντων. Ποσώς με ενδιαφέρεί.

λες ε?

καλυτερο δλδ απο μλακ και λοουντ?

Κοιτα. Εχω ακουσει 1 εκατομυριο γνωμες για τον δισκο, εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο. Δηλαδη με την δομη που εχουν τα τραγουδια θεωρεις οτι ειναι πιο “πιασιαρικα” απο το Black πχ? Εμενα μου φαινεται πολυ “δυσκολο” album (για Metallica, δεν μιλαμε για (Pain Of Salvation ετσι?), στα επιπεδα του Justice, οσον αφορα το οποιο “prog” συναισθημα του.

Επισης το να κατηγορεις τον Rubin για παραγωγη τυπου Nickelback μου κανει καπως.

Αυτα ως καλυτερη αιτιολογηση, φιλικα παντα :slight_smile:

προσωπικη γνωμη απλως…θα το δεις βεβαια και απ την ανταποκριση που θα χουν στα Live τα τραγουδια…:slight_smile:

My Apocalypse live? Μουαχαχαχαχα.

Αν και τα κομματια του Black ειναι αλλη φαση, μην ξεχναμε οτι τοτε εγινε το μεγαλο εμπορικο μπαμ τους ετσι? Οποτε παρα πολυς κοσμος τοτε τους γνωρισε.

το My apocalypse μαλλον ειναι το χειροτερο τραγουδι του δισκου…

βασικα εχει κομματια μεσα οπως το broken beat and scared,that was just your life,all nightmare long,the judas kiss,suiside and redemption που εχουν να γραψουν απ το 88…αν εχουν γραψει πειτε το μου:-k:-k

δεν διαφωνω πληρως σ αυτο που λεει ο mike stan οτι υπαρχουν σε ορισμενα σημεια καποια εκμοντερνισμενα riffs και φωνητικα(π.χ στο the end of the line),ειναι λιγα ομως σε σχεση με τα epic ριφφς poy κυριαρχουν…

Είμαι στην έβδομη λαλακια

Τρίβω τα αυτιά μου…!!!

Σιγα σιγα βουλώνονται στόματα!

ALBUMΑΡΑ…
Είμαι ήδη στην 10η εκσπερμάτωση!!!