ε τωρα οι managerσ τον δασκαλεψαν αλλιως…
έλεος !!!
το cd μετά από 5 ακροάσεις που έχς κάνει μου αρέσει ακόμα πιο πολύ…
επιτέλους!!!
Now playing: Metallica - That Was Just Your Life
via FoxyTunes
Σιγά μη περιμέναμε το Magentic για να τους απομυθοποιήσουμε…ναναι καλά το Black Album…μια χαρά την έκανε την δουλειά.
…
εγω το εχω πει, στο no life till leather σταματησαν
εδιτ
το judas kiss ειναι για πολυ ξυλο-κοπανημα!!
Από αυτά που διαβάζω με έχετε ανάψει! εννοείται πως θα το αγοράσω την πρώτη μέρα!
Μετά από πολλές ακροάσεις ένα έχω να πω ΓΑΜΙΣΑΝΕ κ κλείσανε κάποια στόματα!!
επειδή μας βλέπω να γινόμαστε σπαστικοί κ δεν θέλω, παραθέτω το κάτωθι από την νομική μας υπηρεσία
Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικτυακή πειρατεία διώκεται από το νόμο. Απαγορεύεται η δημοσίευση παρανόμων link και η χρήση του forum για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την πειρατεία έργων που προστατεύονται από τo νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιοδήποτε μήνυμα (post) παραβαίνει τους κανόνες σβήνεται και ο χρήστης, που είναι υπεύθυνος για αυτό, εκτίθεται στον κίνδυνο να υποστεί αποκλεισμό από τη χρήση του forum.
ως εκ τούτου αντιλαμβάνεστε ότι εδώ μιλάμε μόνο για τον δίσκο !
Έχοντας ακούσει το πρώτο κομμάτι,διαπιστώνω ότι ο Rick έκανε το θαύμα του (και) μ’αυτούς.
Η κρόαση συνεχίζεται…
Θετικά τα δείγματα και πολύ μ’αρέσει αυτό…επιτέλους…
Που σημαίνει όχι κριτικές πριν κυκλοφορήσει;
ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!BROKEN BEAT & SCARRED ΕΠΟΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ!!!8O8O:lol::lol:
που σημαίνει ότι αν δεν αναφέρετε το που το ακούσατε, εμείς είμαστε φίλοι σας.
και εμείς κ η νομική μας υπηρεσία…
δεν είμαι νομικός, οδηγίες μεταφέρω. κ επειδή τα ποστ θα συνεχίσουν να εξαφανίζονται ύποπτα, πείτε ότι γνώμη θέλετε, αλλά μόνο για την μουσική
Μάλιστα. Επειδή τυγχάνει να είμαι νομικός, δεν νομίζω ότι προκύπτει ζήτημα για εκδήλωση κριτικών απόψεων σχετικά με το album ασχέτως με το πού/πώς τα άκουσε κάποιος. Μπορεί να έχει κάποιος (λέμε τώρα) ένα συγγενή με πρόσβαση στα studios των metallica και έτσι να μπόρεσε να ακούσει τα κομμάτια. Ειδάλλως, το topic πρέπει να κλειδώσει εντελώς μέχρι να κυλοφορήσει ο δίσκος επισήμως. Επαναλαμβάνω όμως ότι, ναι η πειρατεία και η αποκάλυψη των πηγών της διώκεται, η ανταλλαγή απόψεων όμως όχι.
πες μου οτι ο rubin εγραψε τα riffs :lol:
δεν διώκουμε καμία άποψη ρε φίλε viv, μην τρελαθούμε.το bold όμως γίνεται κατά κόρον στο παρόν θρεντ.
εγώ δεν είμαι νομικός. ζητάω κάτι όμως πολύ ευγενικά, για να μην έχει το forum προβλήματα. ευχαριστώ πολύ
Και πολύ ορθά πράττεις, τότε. 8)
Αυτο που λεει ο μοντε ειναι να πεις οτι θες για το αλμπουμ αλλα να μην πεις απο που το …ακουσες τελος παντων
αυτό λέει. κ σας παρακαλώ να το τηρήσετε για να μην έχουμε κ εμείς τραβήγματα
Μεγάλη απογοήτευση, πάνε οι Metallica . Αν δεν τραγουδούσε ο Hetfield θα έλεγα οτι ειναι αλλη μια μπάντα της δύσης, αρκετα δυτικοποιημένη,εμπορική,με παραγωγη που μοίαζει με πολλές άλλες - γενικά μπάντες του style του nickelback και, με υποφερτά riff-άκια, ικανά για να ακούστουν στο radio να σου κάνουν παρέα στο διάβασμα, να παίζουν την ώρα που πίνεις τον καφέ σου σε κανα rock cafe, μέχρι, κάποιο τραγούδι απο το album να γίνει hit και,να αρχίσουμε πάλι να βλέπουμε στο δρόμο κοριτσάκια 15 χρονών - αυτα που δεν άκουγαν Metallica μεχρι τώρα - να αρχίσουν να ακούνε.
Αυτα όλα είναι ωραία και καλά, είναι ωραία, για τη κάθε μπάντα που βγάζει ένα album. Αλλα δεν ειναι Metallica, δεν έχει, την πρωτοτυπία,το ήθος και την διαχρόνικότητα των Metallica. Και μην ξεχνάτε τον ψυχολογικό παράγοντα, άμα ήταν album απο μια καινουργια μπάντα, οι μισοι απο εδω θα λέγατε, εντάξει μωρέ καλό είναι.
Μου φαίνεται μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι θα πει Metallica, δεν είναι η επομένη μπάντα που απλά βγάζει τον επόμενο της δίσκο . Ίσως είναι η μπάντα που έβγαλε έναν δίσκο πολύ καλύτερο απο τον τελευταίο της. Απορώ.
Και τώρα μπορείτε να με βρίσετε.
Φλυαρο μου φανηκε εμενα. Εχει καλα ριφς ανα τακτα χρονικα σημεια, αλλα δεν υπαρχει δομη. Μακαρι να ηταν ολα 4 με 5 λεπτα. Πολυ καλυτερο θα ηταν το album.