Metallica-Death Magnetic (2008)

Εμενα μου εχουν καρφωθει πολλα περισσοτερα παντως χεχε.
Γουστα ειναι αυτα, απλα χρησιμοποιεις καποιες σκληρες εκφρασεις, δηλαδη οκ εσυ δεν γουσταρες (πρωτη ακροαση βεβαια, μην το ξεχναμε) αλλα εφ’οσον τοσοι εχουν κατακαυλωσει δεν μπορεις να λες οτι “δεν το κατεχουν πια”, αυτο λεω :wink: Δεν μπορει ολοι οσοι γουσταρουμε να ειμαστε τοσο τυφλωμενοι φανμποηδες πια (οχι οτι δεν ειμαστε φανμποηδες, αλλα εχουμε μια Α κριση, δηλαδη οκ, το Cyanide απο την πρωτη φορα που το ακουσα μου φανηκε ψιλομετριο).

Αυτα, χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης :wink:

http://www.rollingstone.com/reviews/album/22723926/review/22787142/death_magnetic

Αναγκάσατε το Night*Sky να αλλάξει άβαταρ! Τραμπούκοι! :stuck_out_tongue:

Ποιος μπορεί να μου pm ένα λινκ?

Ναι, το κατάλαβα μετά οτι το παράκανα λιγάκι:oops:

Oτι παταει κατω reload-anger συμφωνουμε τουλαχιστον?

και γω στις 3 περιπου ακροασεις ειμαι παιδια και …απλα δν εχω λογια…ειναι απο τους δισκους που βγαινανε τα παλια καλα χρονια…για το σημερα το θεωρω απλα δισκαρα!!! για μενα αποδειξανε οτι το εχουν ακομα μεσα τους…ενδειαφερων και το νεο unforgiven… the Judas kiss… Broken, Beat & Scarred…the end of the line… that was just your life…σταματαω γτ θα τα πω ολα!!! απλα σπερνουν!!! α και μην ξεχασω το instrumental του δισκου… ελατε με αυτο το υλικο ελλαδα για live να δειτε τι θα γινει!!! “Metallica η επιστροφη…” :smiley:

Γιατί το σβήσατε ρε μοδς? Δεν έγραψα κανένα λινκ!

Xμ… καποιος θα ειναι στην Ο2 arena στις 15 Σεπτ… :roll:

Για reload σίγουρα, μιας και είναι το χειρότερο τους για μένα. Τώρα, ο θυμός μου άρεσε αρκετά, αλλά δε ξερω ακόμα. Σίγουρα ακούγεται καλύτερα από αυτό, τις συνθέσεις μπορώ να πω οτι τις θεωρώ παρόμοιες. Δηλαδή μερικά ριφφς νομίζω πως βγήκαν απο το θυμό, και τα φωνητικά επίσης. + αυτό που τραβάει τις λέξεις…

Oι Metallica?

:stuck_out_tongue:

2 φορές το έχω ακούσει και μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπής ο δίσκος.
Περισσότερα σχόλια αργότερα.
Όχι σήμερα όμως γιατί τώρα ακούω άλλα πράματα …:p:wink:

Χοχ και 'γω με εισητηριακι 8 γιου. :smiley:

Θα ειμαι λιγο μακρια ομως… :-s

ο δισκος ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ !!!

δεν μπαινω στον κοπο να τον συγκρινω με τους προηγουμενους, ειναι ανουσιο…
αυτοι ειναι οι METALLICA του 2008

το κωλοχερο του James δε θα πεθανει ποτε ρε!!!:D:D:D

ρε παιδια στο βιντεο του TDTNC ο James στο 3:39 που λεει …ill end this day…δειχνει με χειρονομια οτι τραβαει μλκια…η εμενα μου φαινεται…

και κατι off topic…:lol:

το αλπουμ ΣΠΕΡΝΕΙ

εχω φαει αγρια πορωση!!! ολη την ημερα ακουω το album

Μεσημερι ειναι και το κατεβασες πριν 1-2 ωρες.
ΣΙΓΑ!Υπερβολικε.

Όταν ανακτήσω τις αισθήσεις μου, θα κάνω και μια κριτική. Προς το παρόν, θα το αφήσω να μού πιει αργά τον εγκέφαλο.

Θεος:lol::lol::lol:

Οι ρυθμικες τα ΣΠΑΝΕ οντως, α ρε Jaymz!

Ο Lars τα δίνει στο suicide and redemption! 8)

Metallica drummer Lars Ulrich has commented on the premature release of the band’s new album, “Death Magnetic”, via a French record store. A shop in Paris reportedly sold a number of copies of the CD this morning well ahead of its official September 12 worldwide release date ? with illegal “Death Magnetic” MP3 files making their way online by this afternoon.

During a guest appearance earlier today on “The Woody Show” on the San Francisco, California radio station Live 105 (Kits 105.3 FM), Ulrich stated about the French leak, “Listen, we’re ten days from release. I mean, from here, we’re golden. If this thing leaks all over the world today or tomorrow, happy days. Happy days. Trust me. Ten days out and it hasn’t quote-unquote fallen off the truck yet? Everybody’s happy. It’s 2008 and it’s part of how it is these days, so it’s fine. We’re happy.”

βρε βρε πως αλλαξαμε απο τις μερες του napster

Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα-και δεν περιμενα κ παρα πολλα μετα απο τα 3 single-…θελει κι αλλο χρονο,παντως για μεταλικα 2008,ναι,ειναι πολυ καλο,απροσδοκητα καλο…all nightmare long κομματουμπα…παντως γουσταρω που δεν ειναι radio friendly πλην κανα 2 κομματιων…ψιλοτιμια προσπαθεια…