Μetallica

Αγνό θρας
(Τρομερή δουλειά ο τύπος)

3 Likes

Kάποια στιγμή να το πούμε πως δεν μας άξιζε το πόσο γαμούσε το Death Magnetic…
Πιείτε Λουξ Ιτέρνα τώρα…

2 Likes

Μια χαρά μας άξιζε και μια χαρά γαμούσε και γαμάει ακόμα
Ο Ρικ Ρούμπιν να μην υπήρχε μόνο να μην έκανε σκατά τον ήχο

4 Likes

Δε χρειάζονται ai για να αποδειχτεί ότι γαμούσε και γαμάει το Death Magnetic. Τα λέγαμε από τότε.

3 Likes

Έχω την αίσθηση πάντως πως, σε γενικές γραμμές, δεν είχε πείσει και οι περισσότεροι από τα 3 τελευταία μάλλον το βάζουν τρίτο γι’ αυτό το λέω. Προσωπικά, συνολικά, το θεωρώ καλύτερο απο πολλά τους.

Δεν νομιζω, τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κανεναν να θεωρει καλυτερο το 72S απο το DM.

Για εμενα το καλυτερο απο τα τελευταια (4, ισως και 5) ειναι το HTSD βεβαια

1 Like

Υπάρχουν και είναι αρκετοί. Για μένα η διαφορά είναι χαοτική ανάμεσα σε αυτά τα δύο, το Death Magnetic το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές και το ακούω πολύ ευχάριστα ακόμα και 15 χρόνια μετά .

Από τα τελευταία 4 ξεκάθαρα και για μένα ναι. Από τα 5, σίγουρα όχι :stuck_out_tongue_closed_eyes: Αν το DM είχε τον ήχο του HTSD και ένα έστω τραγούδι όσο έπος όσο κάποιο από τα Moth, Halo, Spit, τότε ίσως να έβαζα πιο πάνω το DM. Φυσικά λατρεύω και θεωρώ τρελή κομματάρα το All Nightmare Long, αλλά μάλλον βάζω πιο πάνω και τα τρία που ανέφερα από το Hardwired.

3 Likes

Καθολου

Λογικό, γιατί είναι σκουπίδι

Οποιοσδήποτε με αυτιά μαλλον

Ανίατη περίπτωση

Καρδούλες σε όλους :green_heart:, μην αρπαχτείτε

5 Likes

Τι να τα κάνεις αν δεν έχεις μυαλό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

5 Likes
4 Likes

Γιατί τι έχει? εμένα μ’ αρέσει

2 Likes

Κι εγώ καμιά φορά στην καφετέρια όταν βλέπω ματς πίνω λουξ.

Η πορτοκαλάδα γαμάει, το τραγούδι είναι μέτριο.

2 Likes

35 χρόνια από τότε που βγήκε το 2ο καλύτερο άλμπουμ όλων των εποχών στη μέταλ μουσική

5 Likes
2 Likes

Και το πρωτο το 88 βγηκε

1 Like

Σόρρυ αλλά το πρώτο βγήκε το 1986

Ισχυει, το Justice For All ειναι τοσο αψογο που ειναι ταυτοχρονα και το 1ο και το 2ο καλυτερο μεταλ αλμπουμ ολων των εποχων!

2 Likes