Πόσο κομματάρα είναι αυτό το All Nightmare Long???
Mιλάμε για τρελλό κομμάτι με φοβερή μελωδική γραμμή ειδικά στο ρεφραίν !!!
Άντε τα O2 είναι κοντά να πάθω πλάκα όταν το ακούσω ζωντανά μαζί με τα άλλα…
Πάντως μέχρι να ακούσω το album από το cd στις 12 του μήνα δεν ασχολούμαι με τις κριτικές περί κακής παραγώγης.
Πφφφ κακοήθειες [-X
Πιστευω στο The That Never Comes χαλαρά θα το τραγουδάει ο κόσμος και ο Hetfield θα μας δίνει το μικρόφωνο. Και ειδικά το “Love is a four leter word, and never spoken here” θα είναι ότι πρέπει καθώς μετά να φωνάζουμε “This I Sweeeeeeeeeear” και μπαίνει το Riff του One. Χαμός!. Δισολία τρομερη στην συνέχεια. Αυτα είναι :band:
Με ενα ακουσμα που του εκανα πιστευω πως ειναι πολυ καλη δουλεια ειδικα στο θεμα της παραγωγης. Οι 3 πρωτες συνθεσεις πολυ δυνατες συν τα Cyanide, All Nightmare Long. Το Unforgiven III επισης πολυ καλο, αλλα το ονομα του ισως του κανει κακο γιατι μπαινει σε διαδικασια συγκρισης με τα αλλα 2. Βεβαια, μερικα σημεια μου εδωσαν την εντυπωση πως οι Metallica “ξαναδουλεψαν” παλια κομματια τους. Το συμπερασμα ειναι πως οι Metallica 25 χρονια μετα τον πρωτο τους δισκο, μπορουν να γραψουν ακομα καλη μουσικη και το St. Anger ηταν μια κακη παρενθεση και οχι το τελος.
Το " Death Magnetic" είναι Metallica,και μάλιστα για εμένα είναι Metallica με στοιχεία περιόδου “…and justice for all” ,αν και θεωρώ ότι σε κάποια σημεία του δίσκου έχουν περίεργες εμπνεύσεις ωστόσο παρατηρώ πως έχουν ρίξει στο τραπέζι κάποια από τα δυνατά τους χαρτιά, στιβαρά ρυθμικά μέρη,χαρακτηριστικά riff (τι riffάρα έχει το “the end of the line” ) και φωνητικές γραμμές, τα οποια συνοδεύονται από μια πολύ δυνατή παραγωγή.Όμορφα και τα σόλο του Hammett…εύγε motherf@ckers!Για πότε το live είπαμε?
Υ.Γ: Απόλυτο cult ψηφίζω το " my apocalypse" !!
ναι ρε γαμωτο… και θα μας παιρνουν στα πολλ
γιατι ξερεις πως ειναι αυτοι, μη δουν μεταλλικα… βουρ!!! :lol:
σοβαρα τωρα μονο και μονο που ο δισκος μου φερνει ορεξη να ακουσω μαστερ ή τζαστις ή λαιτνινγκ ειναι παρα πολυ καλος
Για live θα μαμεί το σημείο στο end of the line που λέει “the slave becomes the master” και ξαναχώνει. 8)
To St Anger μπορεί να ήταν για το ευρύ κοινό ένας κακός δίσκος με πολύ κακή (ηθελημένα όμως) παραγωγή και γενικά μια κακή παρένθεση στην ιστορία τους, όμως εγώ πραγματικα πιστεύω πως κομμάτια σαν το ομότιτλο, το Frantic, τo SKOM (ειδικά η edited version με την τέλεια παραγωγή και το τέλειο ταμπουρο ) , to Unnamed Feeling είναι φοβερά κομμάτια.
Απλά ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος για το συγκρότημα και βγήκε έτσι.
Εάν κάνανε ενα Remaster με καλύτερη παραγωγή και SOLO ειλικρινά νομίζω ότι ο δίσκος θα άρεσε σε πολλούς που τώρα τον μισούν.
'Εχει διαμαντάκια μέσα το St Anger που θα μπορούσαν να είναι διαμαντάρες τώρα.
Φανταζομαι το φοβερο refrain του Judas Kiss:
So bow down,
Sell your soul to me,
I will set you free,
Pacify your demons.
Bow down, (Παμε ξανα)
Surrender unto me,
Submit infectiously,
Sanctify your demons.
Into abyss, (δωσε)
You don’t exist, (δωσε)
Cannot resist (δωσε) the Judas kiss. (πηραμε πήραμε )
και ενα πολυ γαμάτο εκει που σταματάει η μουσικη και φωναζει:
Judas lives inside this vow,
I’ve become your new God now.
Τι refrain που εχει ρε παιδια… Μου εχει καρφωθει… και δεν φευγει.
edit: Το Some Kind Of Monster με κουρδισμα E, σολο, και νορμαλ drums. Σπέρνει. Τα αλλα μου ειναι αδιαφορα. Μονο το Frantic κατι έλεγε.
Druid την ακούς και εσύ σιγά σιγά με το album ή μου φαίνεται;
Το «Unforgiven III» θυμίζει το «Disappear» στη μελωδία της φωνής, όταν τραγουδάει «how can I be lost, if I got nowhere to go… how can I blame you when It?s me I can?t forgive». Ιδέα μου;
Συμφωνώ απόλυτα.Αυτό σκέφτομαι από χτες…:lol:
Κι εγώ…μου έχει κολλήσει το συγκεκριμένο σημείο
MA TI KOMMATAΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALL NIGHTMARE LONG.
Ναι έχει αυτό το συναίσθημα της αγελης λύκων που σε κυνηγάνε και σου τραγουδάνε γλυκα στο αυτί για να σε πάρουνε μαζί τους, που το έχουν όλα τα κορυφαία metallica τραγούδια.
Θεριον αυτο ενιωσες?
Ανατρίχιασα…
Εμένα δεν μάρεσε το κομμάτι.
Το πα προηγουμένως.
FUCK YEAH!!!
elmarad οντως παρα πολυ θετικη κριτικη!
Παντως ελαχιστοι ειναι αυτοι που λενε αρνητικα σχολια για τον δισκο…
Ειδικα στο εξωτερικο βρισκω 1 στους 70 γκρινιαριδες…
Τραβατε στο metallica.com TΩΡΑ!
5,4,3,2,1…