Ακούω τώρα το album(δεν έχω επιβεβαιώσει ακόμα αν όντως είναι το Death Magnetic).Θα επιστρέψω με εντυπώσεις.
μονο καποτες δεν εχει κει μεσα.
Για τοσα πολλα λεφτα δε νομιζω οτι αξιζει.Εχει πενες,σημαιες και μπλουζακι που σιγα μη το φορεσεις ποτε.Και το κουτι λιγα πραματα,πολυ προχειρο δειχνει.Οσο για το cd με τα demo σιγα τα αυγα,το dvd ισως να λεει.Υπαρχει εκδοση με cd και dvd?
Η πλάκα θα ταν να ήταν το άλμπουμ ανάλογο του St. Anger και να βγάζαν αυτή τη μαλακία. Μόνο οι πένες αξίζουν…
Ούτε οι πένες. Αμα δε τη πιάνεις την ώρα του λάιβ δεν έχει νόημα. Πάω και τυπώνω κι εγω μια…
Ξερει μηπως κανεις εαν θα κυκλοφορησει με cd+dvd ή 2cd +dvd?
Eδω ειναι μερικα απο τα καινουργια τραγουδια τους που μπορουν να τα ακουσουν ολοι…
:arrow:http://metallica.com/index.asp?item=601197
Παραγωγη τζιτζι,ε?
Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο εθιστικο γινεται. Ειναι που ειναι 8 λεπτα ολα ρε συ και θελει χρονο το πραγμα να δέσει.
Ακου Setlist:
Dyers Eve
All Nightmares Long
Disposable Heroes
Master Of Puppets
Judas Kiss
That Was Just Your life
The End of The Line
Hit the Lights
Whiplash
My Apocalypse
Seek And Destroy
Plz, αν μπορείς να μου τυπώσεις μια Metallica από το περσινό live, γιατί ήταν γαμάτες… [-o<
θα ηταν ενα πολυ καλο σετλιστ αυτο!!!
Πάντως επειδή όλοι σπεύδουμε να κάνουμε τους ειδήμονες καλό είναι να δώσουμε χρόνο στον δίσκο. Τουλάχιστον δεν είναι απλά ένας δίσκος των Metallica που θα συμπληρώσει την συλλογή στο ράφι.
Καλό που αφουγκράστηκαν τους οπαδούς και γύρισαν στον παλιό ήχο αν θέλετε αντιγράφοντας τους εαυτούς τους αλλά όχι επαναλαμβανόμενοι.
Ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια όποιο μεγάλο γκρουπ κυκλοφορεί δίσκο πάντα κάποιοι θα το κράζουν. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρέπει να κρίνουμε πλέον τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος με βιωματικά στάνταρντς. Ναι μεν να κρίνουμε όχι να προτρέχουμε ή να αμπελοφιλοσοφούμε. Έχω ακούσει καμιά 10αριά φορές τον δίσκο αλλά ακόμη δεν θα βιαστώ. Αν δεν περάσει τουλάχιστον εξάμηνο με χρόνος να δω πόσες φορές θα κάνει την διαδρομή ράφι-στερεοφωνικό.
Πάντως μέχρι στιγμή με έχει κερδίσει και με κάνει να θέλω να το ακούσω ξανά. Δεν πρόκειται να προσεγγίσει κανείς μας τον νέο δίσκο των Metallica χωρίς την σκιά του πρόσφατου παρελθόντος.
Όλοι στην γωνία τους περιμένουμε…
Ωραιο post Samael. :thumbup:
Ξερουμε τιμη γι αυτο π εδειχνε στο video…
Οχι οτι προκειται να τ αγγιξω αλλα λεμε.
Pροτιματε αυτο το σετλιστ απο For whom,Fade to Black,Creeping Death,Enter Sandman,One,Sad but true κα;;Κ δν μπορειτε να πουμε,σαν τς Μειντεν,οτι εχετε βαρεθει να τα ακουτε αυτα τα τραγουδια.
Oχι βεβαια!
Καινουργιο δισκο βγαλαν,που σπερνει κιολας!
Εδω παιζαν τραγουδια απο το St.Anger απο το 2003 μεχρι και περισυ το Death Magnetic να μας πειραξει!?!?
Εγω οχι απλα θα ακουγα ευχαριστα 3-4 απο τα καινουργια αλλα θα εμπαινα και στον χορο… 8)
Fuelιζει το end of the line η εμενα μου φαινεται?
εχω φαει τρελοοοοο κολλημα με το κομματι αυτο, έχει και κατι groove-ατα μερη μεσα…γαμω…
Εγω δεν το εχω ακουσει ακομα και ας ειναι στο πισι μου απο προχτες.Κρατιεμαι ακομα.
Παει για αγορα και λιωσιμο!
ναι,αυτα τα groovata μερη μου θυμιζουν Fuel.Και ναι μεχρι στιγμης ειναι το αγαπημενο μου απο το αλμπουμ…
+1 και στα 2 σκελη