Metallica-Death Magnetic (2008)

Εμένα το ριφφ μου φέρνει σε some kind of monster:D

Eσυ μαλλον λες το αρχικο,εχω λεω αυτο που σκαει στο 0:42

+1 Νομίζω οτι είναι το πιο st. angry κομμάτι του δίσκου, αλλά αυτό δεν είναι κακό(αντίθετα είναι ωραίο κομμάτι)

Το νέο μου κόλλημα μετά το All nightmare long και το Βeat Broken & Scarred είναι το Judas kiss! ΦΟΒΕΡΟ ρεφραιν!!!

Για το ίδιο λέμε:p

Γιατι το κατεβασες τοτε ρε συμπολιτη;:stuck_out_tongue:

Αλλο αυτο!Προσπαθω να συγκρατηθω να μην το ακουσω!Ευτυχως δεν καθομαι και πολυ στο
πισι.Μου ειπες ο τυπας στο Rock ‘n’ Roll shop οτι θα το φερει απο βδομαδα. 8)

Συμφωνω!
Βασικα δειχνει οτι το στανγκερ με καλυτερη παραγωγη θα ειχε την δυνατοτητα να ειναι ενας καλος δισκος. Το Unnamed Feeling για παραδειγμα με παραγωγη Death Magnetic θα ειχε σιγουρα θεση στον δισκο κατα την γνωμη μου.

Ακριβώς τα ίδια με Ντεθστερ! Το έχω στο πισί και δε το ακούω.

Το Τζούντας Κιςς και το Νάιτμεαρ τα σπάνε χοντρά.

Εγω που περασα μια μερα ετσι για βολτα μου ειπε λογικα οτι δε θα το φερει Παρασκευη που εχει 12 ο μηνας αλλα λογικα απο Δευτερα

Μπεεεεεεςςςς
Μπεεεεεεςςςς
Μπεεεεεεςςςς
Με ενα κλικ μπορεις να φτασεις στον παραδεισο του heavy metal!
:twisted:
:arrow:http://www.metallica.com/index.asp?item=601197
Eλα βρε,ειναι νομιμο και ειναι σε καλυτερη ποιοτητα απο οπου αλου το εχεις βρει (ΠΡΟΣΟΧΗ,δεν λεω απο που μπορει να το εχει βρει,μην φαει delete το post,ok?)
Eλα μια τζουριτσα θανατου,το ξερω οτι το θελεις! :twisted:

Έχω πάρει τζουρίτσες από μέλος του φόρουμ, με ηχογραφήσεις 10 δευτερολέπτων από το μσν! :stuck_out_tongue:

Εγώ σου 'χα στείλει ολόκληρο τραγούδι ρε σάτιρε.

Κι εγω κλιπακια απο αρκετα σονγκς ιφριτ. Ερχεσαι δευτερος.

Nαι, ο ίφριτ είχε πορωθεί με το Τζούντας Κιςς και του είπα να μου το στείλει, ώστε να ακούσω μόνο αυτό. 3 φορές το άκουσα μόνο :smiley:

Άντε, τσακωθείτε λίγο τώρα, αρκετά με το τι κάνω εγώ.

ειχα πει πως δεν θα ασχοληθω με το thread αλλα το σολο στο unforgiven ειναι γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…:D:D:D

μηπως τελικά το Τhe Judas Kiss είναι το καλυτερο??? αλλαζω γνωμη συνεχεια…

Οχι το Εnd of the Line ειναι.Αναμφισβητητα:D

Oι metallica αποτελουν την πρωτη μου αγαπη με το που ακουσα το one παραμενουν η αγαπημενη μου μπαντα οποτε θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.η επιστροφη τους ειναι γεγονος!Το γυρισμα τους στον παραδοσιακο τους ηχο ειναι ευπροσδεκτο και αποτελει το ονειρο μου απο τοτε που ακουσα το reload(μεγαλη πατατα αντιθετως με το load).Με χαρα βλεπω οτι αυτος τους ο δισκος μου δημιουργει τα ιδια αισθηματα που μου δημιουργησαν οι 5 πρωτοι.οσο τον ακουω τοσο με πορωνει!εχωντας συνθεσεις που θα ζηταω στα live (all nightmare long,broken-beat and scared,the end of the line,judas kiss)συνθεσεις που σε ακουμπανε συναισθηματικα (unforgiven 3)κολλητικες συνθεσεις (cyanide που παρεπιπτοντως το θεωρω μεγαλο διαμαντακι),αλλα και κοματια που ειναι αρκετα καλα δειχνει οτι οι Metallica δε το χασανε ποτε!Παραμενουν οι κορυφαιοι(ας το αντικρουσει καποιος αυτο!).To μονο κακο που εχω να πω (αν και δε εχω ακουσει το οριτζιναλ cd)ειναι οτι τα ντραμς ειναι πολυ μπροστα και το μπασο ψιλοχαμενο.Λατρευω την φωνη του james που θυμιζει πολυ and justice for all…εποχες!Χαιρομαι που στην σειρα που εχω βαλει τους δισκους τους δε μπηκε και αυτος στο τελος !επιτελους η σειρα αλλαξε!master of puppets-ride the lighting-black album-kill em all-and justice for all-death magnetic-load-reload-st anger!

καλα το ρεφραιν του judas kiss ειναι υπεργαματο!!!:metal: