if listenerHeadBang=True then print “Death Magnetic Rox!”
end
Αχαχααχαχχααχαχχα καμμενος πληροφορικαριος :lol:
προγραμματακι σε δομη if…ακομα καιτην πληροφορικη επηρεαζουν οι μεταλλικα!!!:lol:
pascallica
:lol:
Nα πεταχτει κανεις και να πει “τι πασχαλη και αηδιες μας λετε μωρε,αφου βγαλαν metal δισκαρα ρε!”
:lol::lol:
αλλα και fortranallica!!!
To put my two cents in: πολύ καλό CD! Τρία καλά κομμάτια: Cyanide, Broken, Beat & Scarred, Suicide and Redemption. Τέσσερα εξαιρετικά κομμάτια: The End of The Line, That Was Just Your Life, The Judas Kiss, My Apocalypse, και τρεις (εκκολαπτόμενοι) ύμνοι: All Nightmare Long, The Day That Never Comes, The Unforgiven III.
Kατι ξεχασες.
Το εδωσα σε κατι φιλαρακια που δεν εχουν ιντερνετ και οι 3 μου ειπαν οτι προκειται περι μετριοτητας!
Φιλτατοι μηπως μας πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες ?
το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασουμε αυθεντικο…
η εστω να το ακουσουμε απο cd απο καποιον φιλο που το εχει…
γιατι φαινεται οτι στην παραγωγη εχει γινει φοβερη δουλεια…
και αξιζει να το ακους απο cd και σε καλο ηχοσυστημα για ‘‘πιασεις’’ τι φτιαξανε τα παλικαρια
και στην τελικη για μεταλλικα μιλαμε οχι πετρελη…δεν θες να χεις το αλμπουμ τους σε MP3[-X…
…παντως καθε μερα που περναει μαρεσει πιο πολυ…
σαν αγαπημενο μου εχω τις τελευταιες …ωρες…το that was just your life…
ελπιζω να το εχουν στα κεντρικα δισκοπωλεια στις 12…Ελλαδα ειμαστε οχι τσετσενια …ημαρτον…επειδη ειπαν καποια παιδια πιο πανω οτι ρωτησανε σε δισκοπωλεια και τους ειπαν απο βδομαδα…εννοωντας δλδ απο 15 και μετα…την στιγμη μαλιστα που τα πακετα του missionmetallica με τα εξτρα κτλ προσφερονται κανονικοτατα και εδω…ειναι αστειο τα δισκοπωλεια να μην εχουν το CD στις 12[-X
Και τι σημαίνει ότι δεν άρεσε στους φίλους σου? Έχεις μετρήσει πόσα άτομα εδώ μέσα το θεωρούν πολύ καλό?
Τους εμπιστευομαι πιο πολυ γιατι ξερω καλυτερα τα γουστα τους αν και απ’οτι μου ειπανε καταλαβα τι
τους χαλασε.Εμενα παντως αποκλειεται να μην μ’αρεσει.Εδω μ’αρεσε (και πολυ κιολας) το ΣτΑνγκερ!
Δίκιο. Το έκανα edit.
Καλα το οτι θα ακουσουμε πολλες υπερβολες οσο αναφορα το Death Magnetic αυτο ειναι δεδομενο,υπαρχει η μεριδα εκεινων που θεωρει τον δισκο θλιβερο,κακο,μαπα etc etc γιατι ειχαν την εντυπωση(κακως) με αυτα που ακουγαν/διαβαζαν απο εδω κ απο εκει(οτι δλδ θα επιστρεψουν στον παλιο τους ηχο) οτι οι metallica θα εβγαζαν το νεο master,αρα λογικο να απογοητευτουν με αυτα που ακουσαν αφου ειχαν υψηλοτερες προσδοκιες απο οτι θα επρεπε,αυτοι ειναι το ενα ακρο.
Το αλλο ακρο ειναι εκεινοι οι οποιοι καταενθουσιαστηκαν με το death magnetic και αρχισαν να λενε πωπω τι σουπερ δισκος,γαμει το συμπαν,δισκαρα,οι metallica επεστρεψαν για τα καλα etc etc.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση εχω την εντυπωση,ενας καλος δισκος με καποια κομματια που ξεχωριζουν,οχι κατι το οποιο θα εντυπωσιασει η θα ενθουσιασει,οχι ομως και δισκος ο οποιος θα τον πεις κακο,η αθλιο,η χαλια κλπ.
Με λιγα λογια ενας αξιοπρεπης δισκος και μια καλη επιστροφη για τους metallica που δειχνουν να βρισκουν ξανα τον σωστο δρομο,εστω και τωρα.
same.
συμφωνω με KIMI…εγω σαν ενας απλος ακροατης(οχι τοσο κολλημενος με metallica)βρηκα το δισκο αξιοπρεπεστατο…καμια σχεση με τα 80’s…αλλα σε γενικες γραμμες ενα καλος δισκος…
Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να παρεις τα κεφαλια τους και να χτυπησεις.
Bang that head that doesn’t bang
εδιτ: Φιλικα το λεω πλακα κανω, μην παρεξηγηθεις μαν.
Γαμωτο δεν αντεχω να ακουω 128 wma. Θελω τον δισκο!!!
Καλα μονο σε μενα το broken θυμιζει Tool στα ρυθμικα;; (γ@ματο!!!)
Εν το μεταξυ εχω προβλημα!! Δεν ξερω πιο ειναι το αγαπημενο μου απ’ολα.
3 μερες τωρα το ακουω σπιτι και αυτοκινητο και το προβλημα γινεται μεγαλυτερο.
To avatar μου σε βοηθάει; :p:lol:
Μπα, το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή είναι μάλλον το All nighmare long.
Ρε παιδια εκει που ακουω Μεταλικα και πηγαινει η κεφαλα μου πανω κατω, ξαφνικα κουνιεμαι ολοκληρος πανω κατω και πεφτει το Joypad κατω απο το γραφειο. Αμαν λεω η Schecter !!! Ευτυχως μια χαρα ηταν, μετα πηδηξα εξω στην αυλη σαν να παιζω CoD. Roger Roger.
εδιτ: Αν και 3.5 ο σεισμος ειχε επικεντρο της πολη. Επεσε και μια ταμπελα των Gnet.