Δηλαδη τοσα ατομα που λενε οτι εχουμε να κανουμε με ενα γαματο δισκο +το 80% του ξενου και ελληνικου τυπου ειναι ακραιοι και υπερβολικoi?
Αν ηταν απο αλλη μπαντα ο δισκος εγω τουλαχιστον τα ιδια θα ελεγα γιατι τις πρωτες 7-8 φορες που το ακουσα δεν σκεφτομουν “Ω ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ SOLO ΣΕ CD ΤΩΝ ΜΕΤΑLLICA!”,“Ω,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ HEAVY ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ”…Απλα με κερδισε απο μονος του ο δισκος. :dunno:
Και τελος παντων ειμαι σιγουρος οτι δεν εξαναγκαζω τον εαυτο μου να το ακουσει,ισα ισα που ολη την ωρα σκεφτομαι κομματια απο τον δισκο.Τι να κανουμε σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι και τοσο…
Χαχα,αυτο ελεγα και εγω για το broken στο φιλο μου τον drumtech στο msn μολις ακουσα αυτο το βιντεο…
:arrow:http://www.youtube.com/watch?v=YQvDWdK_b1E
Λοιπον τα δικα μου αγαπημενα απο το d.m που πιστευω τα συγκεκριμενα οτι ειναι και διαμαντακια…
Τhat Was Just Your Life,All Nightmare Long,Unforgiven III και Judas Kiss.
Suicide and redemption. Στα καλύτερα του album.8) Δεν ξέρω πόσοι συμφωνούνε, αλλά το κομμάτι έχει καταπληκτικές μελωδίες και solo απο τα πολύ παλιά. Τέτοιο κομμάτι πραγματικά δεν πιστεύα ότι το είχαν μέσα τους. Συγκινητικό.
[SIZE=“2”][/SIZE]άκουσα όλο το album….
Με 2 λόγια έχω να πω ότι…
…μετά την πατάτα το st anger , περίμενα κάτι διαφορετικό από το st anger…
Eχω ξαναπεί ότι μέχρι και το disappear οι metallica ήταν για μένα κορυφή.(και το load και ακόμα και το reload για μένα είναι δισκαρες)
Με το st anger(και σε συνδυασμό με το Some Kind of Monster το dvd που τους έκανε ρόμπα
Και έβγαλε όλα τα άπλυτα τους στη φόρα, ) λες και οι metallica μεταλλαχθήκαν…
Μετά από 5 χρόνια λοιπόν περίμενα να ακούσω μια δισκαρα ….και έκπληκτος βλέπω ότι λείπει η μελωδία , πολλά ανούσια συνεχόμενα κοψίματα με τα τύμπανα σε όλα τα κομμάτια , και γενικά βαβουριαζουν σε μεγάλο βαθμό…Σίγουρα είναι καλύτερο από το st anger, αλλά δεν είναι το album που θα « κολλήσει » ο κόσμος… και θα το ακούει όλη μέρα…(νοσταλγώ τις ανεπανάληπτες μέρες του black που έγινε πραγματικά πανικός.) ξέρω ότι πολλοί πιτσιρικάδες θα διαφωνήσουν μαζί μου…αλλά πολύ δυστυχώς για μένα αυτή είναι η αλήθεια
Αυτο που αρεσει ειναι οτι ποσα ατομα ειμαστε εδω μεσα που το γουσταρουμε το CD?
Ε, σχεδον καθε ενας εχει διαφορετικα τραγουδια που θεωρει κορυφαια!!
Οσο το Ακουω ειλικρινα πιανω τον ευατο μου να γουσταρω σημεια που δεν ειχα προσεξει πιο πριν Η’ να περιμενω να μπει καποιο σημειο για να φωναξω και εγω τους στιχους!
Και Ναι θελω και εγω να ακουσω τα κομματια Live!!
Δεν με νοιαζει αν μερικοι λενε οτι αυτο το σημειο μοιαζει με καποιο αλλο παλιοτερο κομματι γιατι ετσι φαινεται οτι οι Metallica παιζουν σαν Metallica.
Και κατι αλλο: Φαινεται ποσο πολυ γουσταρουν καποιες μπαντες που εχουν αμεση σχεση με το συγχρονο Heavy metal γιατι εχουν παρει σε ολοκληρη την περιοδεια τους τους Sword που ειναι φοβερη μπαντα, αλλα και τους Machine Head (που τους γουσταρω με τρελα) οπως και τους Lamb Of God που σπανε κοκκαλα!!
Δεν μασανε τα Ατομα! Ασε που εχουν και τους Down μαζι τους!!
Γινεται οταν ξαναερθουν (οποτε γινει με το καλο αυτο) να φερουν και αυτες τις μπαντες μαζι τους?
Παντως λες οταν μεγαλωσουν και των Hetfield, Ulrich τα παιδια να φτιαξουν συγκροτημα και να το παιρνουν support στις περιοδειες τους?
Φιλε μου PinkFloyd σαφως και δεχομαι οτι μπορει να μην σου αρεσει ο δισκος αλλα οχι οτι σε οποιον αρεσει ειναι πιτσιρικας και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Αν ειναι δυνατον δηλαδη να εχει σημασια αυτο!!
Δηλαδη οταν βγηκε το Black Album εσενα σου επιτρεποταν να εχεις αποψη?
Οσο για τις μελωδιες μαλλον δεν καταφερες να ακουσεις το Unforgiven III ουτε το Tha Day That Never Comes, αλλα ουτε το The End of The Line. Μαλιστα ΟΚ!
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι οτιδηποτε να εβγαζαν οι Metallica πολλοι θα εβγαιναν να τους την πεσουν…
THE SLAVE BECAMES THE MASTER… MASTER MASTER!!
GO!
Όσο αναλυω μερικα πραματα, τοσο απλα μου φαινονται καποια άλλα. Να το πω στεγνά, καλό αλλά δεν. Περιμενω την ερχομενη Παρασκευη για να συνεχισω ακροασεις. Ανανεωνουμε το ραντεβου…
Υπερβολη παντα υπηρχε και θα υπαρχει ετσι,απο εκει και περα αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι metallica εβγαλαν εναν αξιοπρεπη δισκο,τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.Και οπως ειπα και πριν υπαρχουν 2 πλευρες,αυτοι
που υπερβαλουν αρνητικα για το Death Magnetic λεγοντας ποσο κακος,ανεμπνευστος κλπ ειναι ο δισκος και αυτοι οι οποιοι υπερβαλουν θετικα λεγοντας για γαματο δισκο,για την μεγαλη επιστροφη των metallica,για δισκαρα κοκ.
Περιμενα να τον χονεψω αρκετα καλα τον δισκο πριν πω την αποψη μου…
Ο δισκος τα σπαει !!! Κατα την ταπεινη αποψη μου οτι καλυτερο εχουν βγαλει οι Μεταλλικα απο το μπλακ και μετα…Προσωπικα μου κανει μια μιξη παλαιων και νεοτερων Μεταλλικα…Τι θελω να πω ? Ριφαρες οι οποιες δενονται με την πιο μελλοδικη -πλεον- φωνη του James…Τα solo ειναι αρκετα ωραια και δεν πιστευω οτι ο δισκος πασχει εμπνευσης…Σε καμια περιπτωση…Μετρηστε μονο τα ριφ και θα το διαπιστωσετε…
Τελος,θα ηθελα να πω οτι βαρεθηκα πλεον οσους ειναι αρνητικα προκατειλλημενοι με την μπαντα αυτη και τους την εχουν στημενη στη γωνια για να τους κατηγορησουν για οποιονδηποτε λογο…Αν αγαπατε να μισειτε αυτην την τεραστια μπαντα τοτε ειστε απλα κομπλεξικοιΜην ασχολειστε,αφηστε να ασχολουμαστε οσοι αγαπαμε αυτο που λεγεται Μεταλλικα και πηγαιντε ακουστε κατι αλλο…Δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα…
το δισκο δεν τον εχω πολυακουσει αν και τον κατεβασα λογω της δουλειας. απο λιγο που ακουσα μου θυμιζει ενα μασταρδεμενο παιδι ολων των αλμπουμ τους με σημερινο ηχο βεβαια. τα σολο παντως νομιζω κλεβουν την παρασταση, ο χαμετ ακουγεται πολυ ωριμος. το all nightmare long μου θυμιζει λιγο απο ρυθμικες Chemical wedding του Bruce Dickinson.