Metallica-Death Magnetic (2008)

Καλά τα είπες, στο Unforgiven 3 η εισαγωγή με το πιάνο είναι σε αυτά τα ακόρντα + το heavy riff (“how could he know…”) απλά το “how can i be lost” είναι σε Ι - VI - V.

να πατε να παρετε το death magnetic σε digipack γιατι αξιζει…

ηδη μετραω αντιστροφα για το ποτε θα ξαναρθουν…

σιγουρα θα γινει ευρωπαικη περιοδεια για το νεο αλμπουμ…η καλοκαιρινη ΔΕΝ ηταν για το DM…
σε αυτην λοιπον την επομενη ευωπαικη δεν ξερω ΠΟΤΕ θα γινει …δεν ξερω πως και γιατι…η ποιοι θα τους φερουν η που και ποσο αλλα ΠΡΕΠΕΙ να ερθουν

θελω να ακουσω τα 3 πρωτα απο το DM live!!!

Παίδες, τα κομμάτια κυκλοφόρησαν και για το guitar hero και επειδή σε αυτές τις εκδόσεις χρειάζονται τα αυθεντικα master tracks, έχουν διαφορετική παραγωγή…Τσεκάρετε την διαφορά…όσοι έχετε αυτια:p! :
----> ΚΛΙΚ
Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα το rip-άρει σύντομα…:slight_smile:

o Lars σε μέσα από το mission metallica είπε πως από μέσα φεβρουαρίου μέχρι αρχές - μέσα καλοκαιριού θα γίνει το tour για την ευρώπη…άρα να περιμένουμε νανκοινώσεις από δεκέμβρη…:smiley:

Το είπαν και σε διάφορες συναυλίες φέτος οτι θα κάνουν indoor tour αλλα δύσκολα για Φεβρουάριο.
Μάλλον θα συνεχιστεί η αμερικάνικη περιοδία και αργότερα θα ερθουν Ευρωπη.Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος και να μας ερθουν απο μέσα Φεβρουαρίου.
Όπως και να έχει πάλι θα πάμε να τους δούμε!:band:

ρε συ εχω το guitar hero 3 σε pc μπορω να τα κατεβασω εγω?

Αν εχεις την καλοσυνη φιλε ανεβασε το παλι γιατι το διεγραψαν :frowning: Εχω μεγαλη περιεργεια…

All Nightmare Long

ο δισκος γαμει

Indoor? Που θα χωρεσουμε ρεεε? :smiley:

Οι haters δεν θα έρθουν…

Αν δεν ήταν οι haters πιθανόν να μην άκουγες τώρα Metallica φίλε μου…

Είναι μια Love/Hate relationship όπως έλεγαν και οι Sacred Reich…

broken beat and scarred!!!

κομματαρα τελικα

παει στα αγαπημενα μου!!!

παντως να πουμε και ενα μπραβο για την ωραια συσκευασια του cd.εγω πηρα την απλη εκδοση.ωραιο και το βιβλιαρακι μονο που εχει τα κομματια ανακατεμενα…θα ειναι αποψη του καλλιτεχνη…

Αν υπάρχει και ημερομηνία για την Ελλάδα και το μάθετε πριν από μένα παιδιά, σας παρακαλώ να το πείτε σιγά-σιγά μη πάθω και κάνα έμφραγμα από την έκρηξη χαράς και τη συγκινηση.Φχαριστώ.

Ω ναι!!!Τα σπάει!!!:smiley:

Για μένα είναι μόνο Love. Δεν είχα ιδέα για την πάρτη τους και τους έμαθα/αγάπησα όταν βγάλανε το 1997 (ήμουν 14 τότε) το ReLoad…τότε που οι haters γίνανε πολλοί δλδ.

Apla na ekfrasw ki egw thn apopsh mou apo auto to vhma, o diskos einai o,ti kalytero exoun kanei apo to Black Album kai epeita, makran. Kai oti pio thrash exoun kanei apo to Justice ki epeita, oxi makran alla swposdhpote.
To katafxaristi8hka to album, giati den sas kryvw oti meta ta Reload kai St.Anger, par’oti palaio8en opados twn Metallica eixa apogohteutei poly kai tous 8ewrousa ksoflhmenous.

Welcome back sta paidia.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ NamelessDead. Μόνο που δε γράφουμε με greeklish εδώ, επομένως πάτα το alt+shift την επόμενη φορά. :wink:

Πράγματι, το παρατήρησα αμέσως μετά το ποστάρισμα. Σορράτε με.

Bow down :bow::bow: