Eχει δικιο. Κιε γω οταν τ ακουσα χώρια γουσταρα.
Σιγά μην λεγόταν και L.A.P.D.! Αν δεν ξέρεις καν πως λεγόταν το άλμπουμ, μην μπαίνεις στον κόπο να το κρίνεις κιόλας 8)
Ρε το ξεπερνάει και μη σου πω οτι το αφήνει και χιλιόμετρα πίσω:p:lol:
Nαι δίκιο έχει.
Εκτός βέβαια αν θες να τον εκθειάσεις τον δίσκο οπότε μπορείς να τον πεις και S.T. Ankair ή όπως αλλιώς θες :roll:
κακε … αυτομπανισου ρε :p:p
γαμι το ανγκερ !!!
εδω ακους καποιους με ενα αλμουμ … mindcrime λεγετε μ φενετε η κατι τετοιο και το λες αλμπουμαρα … κακογουστε
:p:p:p
Άκουσες κάποια κομμάτια στο youtube…φαντάζομαι στα ηχεία ενός laptop, τα κομμάτια σου φάνηκαν αίσχος και κατάλαβες αμέσως την χάλια παραγωγή. ΜΠΡΑΒΟ. Φάνηκε αμέσως η αντικειμενικότητα και η σχέση σου με το άθλημα.
Μια απλή απορία. Ασχέτως του τίτλου “Unforgiven III” βλέπει κανείς κάτι που να το εντάσσει στην τριλογία μουσικά;
Και μετά ξύπνησες
Πάντως on topic δεν απάντησες για το ΙΙΙ. Αλλά δεν πειράζει… ο χρόνος θα δείξει. Στην τελική όλα θέμα γούστου είναι (για αυτό υπάρχουν πάντα κάποιοι χωρίς γούστο )
Καλή απορία. Ίσως κάποιος θα ρωτήσει τον Τζέιμς σε καμιά συνέντευξη, να μας διαφωτίσει (στιχουργικά μπορεί να το συνέδεσαν, λέω εγώ). Όπως και να λέγεται πάντως, το κομμάτι είναι πολύ καλό και αυτό έχει περισσότερη σημασία (αλλά εύλογη η απορία για τον τίτλο).
Πάντως μόνο 13 ψήφοι το Cyanide ρε άμπαλοι? Τς τς τς [-X[-X
Ρε ξύπνιος είμαι, δε κοιμόμουν. Βασικά για να είμαι ειλικρινής το II δε το βάζω καν να παίξει, έχω να το ακούσω χρονια. Για μένα δεν υπάρχει καν. Είναι τέτοιο το δέσιμο με το Ι οπου δε μπορώ να κάνω κάτι.
Σχετικά με το ΙΙΙ, μου φαίνεται πως είναι απο τα πιο αδιάφορα κομμάτια του δίσκου.
Μουσικά, σαν δομή τραγουδιού δηλαδή, παραπέμπει ως έναν βαθμό στο πρώτο Unforgiven. Το ρεφραίν και των δύο εξάλλου είχε τα μελωδικά φωνητικά του James χωρίς βαριές κιθάρες απο πίσω. Στιχουργικά η σύνδεση είναι ακόμα μεγαλύτερη όπως φαίνεται. Είναι εξάλλου απο τις πιο ήρεμες και μελωδικές στιγμές του δίσκου, όπως τα προηγούμενα (κυρίως το πρώτο) Unforgiven…
Πάνω απ’ όλα είναι “τριλογία” στο μυαλό του δημιουργού τους φυσικά (του James).
πρεπει υποχρωτικα να ειναι τριλογια . δηλαδη το Ι με το ΙΙ εκτος της εισαγωγης , τι κοινο ειχαν ?
ρε παιδια δεν χρειαζεται καθε φορα που καποιος θα πει κατι κακο για τον δισκο να του την λετε, ειτε εχει αρνητικη προδιαθεση ειτε οχι και ειδικα αν εχει πει μια και μονο φορα την γνωμη του.
δεν ειναι το φαν κλαμπ των μεταλλικα εδω. αν θελετε να εκφραστειτε γραψτε στα θρανια σας “Μetallica are gods” ξερω γω και μην κανετε 10 σχολια για καθε αρνητικο που διαβαζετε.
Αν ξεκολλήσεις από το όνομα του και το δεις σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι, θα αλλάξεις γνώμη.
Γιατί να αλλάξω γνώμη? Το όνομα καθόλου δε με επηρεάζει, τη μουσική ακους άλλωστε.
Επειδή μιλάς σε δεύτερο ενικό, ναι, εγώ τη μουσική ακούω
Έλα τώρα, όλοι ήμασταν προκατηλειμένοι αρχικά, για το αν θα φτάνει τα στανταρτς των αλλων δυο ανφοργκίβεν.
εγω μια χαρα το βρηκα
Οι στιχοι σαφως και θα παραθεσω και κατι απο αλλο φορουμ, δεν ξερω αν ισχυει (μιας και δεν εχω διδαχτει μουσικη θεωρια) αλλα μου ακουγεται πειστικο μιας και το κομματι στα αυτια μου ειχε απροσδιοριστες ομοιοτητες:
[/Μουσικος mode on]Τα 1 κ 2 ειναι γραμμενα σε Λα μινορε (φυσικη/αρμονικη) (μιλωντας για τις ‘‘κύριες’’ μελωδιες εισαγωγης/ρεφραιν) με συνδεσεις Ι-ΙΙΙ-VII-V (οσοι καταλαβαν , καταλαβαν ) κ το 3 ειναι σε Μι μινορε (φυσικη/αρμονικη) με τις ιδιες ακριβως συνδεσεις συγχορδιων. Γ αυτο μοιαζει καπως σε στυλ αλλα ειναι κ εντελως διαφορετικο κομματι ταυτοχρονα [/Μουσικος mode off]
Ξαναλεω δεν ξερω αν ισχυουν αυτα η αν ειναι αρκετα για να δοσουν ομοιοτητα στο απαιδευτο αυτι, απλα τα παραθετω
Δεν ηξερα τι να πρωτοψηφισω κ τα ψηφισα ολα:p