Αυτο ειναι το θεμα! Οτι αγοραζω πολυ πραγμα και μ’αρεσουν τα συλλεκτικα κομματια. Βεβαια δεν μ’αρεσει και αυτη η κοροιδευτικη τιμη αλλα τεσπα… Θα δειξει… Τα demos επισης με ψηνουν.
Θα μας κουφάνετε τελείως! Είναι «κλεψιά» ότι οι διακοσμητικές αναμνηστικές πένες είναι από χαρτόνι;
ε δεν είναι κλεψιά;
Δίνεις τόσες λίρες για 3 pennies!
Ναι ειναι.
Τι σημαίνει “πένα”; Κάτι με το οποίο παίζεις έγχορδα ή απλώς υποδηλώνει το συγκεκριμένο σχήμα; Γιατί αν είναι το πρώτο είναι ολίγον τι κοροϊδία. Αν είναι το δεύτερο, τότε πρόκειται περί παρεξήγησης εκ μέρους μου.
Τις πένες δεν τις αποκόλλησα από το χαρτόνι και ούτε πρόκειται. Θα τις κρατήσω όπως είναι. Δυο φορές να παίξω έχουν κοπεί ή ξεφτίσει. Και δεν καταλαβαίνω γιατί οι πένες είναι μόνο αναμνηστικές με μηδενική χρησιμότητα, ενώ το CD, το DVD, το Demo CD, η μπλούζα, η κάρτα, ακόμα και η σημαία και η αφίσα έχουν μια πρακτική αξία. [-X
:yes:
Mα χαρτινες πενες?? Εχουν βαλει και αλλες κυκλοφοριες μεσα πενες αλλα τουλαχιστον ηταν αληθινες! (Black Sabbath-Past Lives)
Δηλαδη απευθηνονται αποκλειστικα στην γενια που η μονο επαφη της με την μουσικη ειναι το Guitar Hero???
Mε τοσα λεφτα θα μπορουσαν να εχουν τουλαχιστον πραγματικες πενες. Δεν θα τους κοστιζε απολυτως τιποτα. Αλλα αυτο ηταν γυφτια.
καλα κανουν, εσεις φταιτε που πατε και τα αγοραζετε, παρτε την απλη εκδοση και τα υπολοιπα φατε τα αλλου. καλα σας κανουν. εδω το live shit οταν βγηκε εκανε 150. οι μεταλλαδες σ’αυτα ειμαστε μεγαλα ζωα (την εχω πατησει κι’ εγω). και σκατα να βαλουν μεσα αν πουν Limited και συλεκτικη ξερω γω θα βρεθουν ατομα που θα παν να το αγορασουν.
Έχω μια πένα Motorhead 10 cm X 12 cm. Δεν παίζεις κιθάρα με αυτή, σε κανένα σύμπαν! Κι αυτό ?κλεψιά? είναι;
Αναρωτιέμαι βέβαια με ποιά λογική κάποιος κάθεται και φθείρει ένα συλλεκτικό αντικείμενο χρησιμοποιώντας το. Αμ το πλήρωσες χρυσάφι, αμ το καταστρέφεις! Είναι σαν να αγοράζεις ακριβά συλλεκτικά γραμματόσημα για να στείλεις ένα γράμμα. Τέλος πάντων ο καθένας ό,τι θέλει κάνει και τα λεφτά του και ό,τι του ανήκει.
Απλά οι λογικές που λένε «μας κορόιδεψαν» επειδή σε ένα αναμνηστικό box που έχει «πράματα και θάματα» μέσα, οι αναμνηστικές πένες δεν έχουν χρηστική ιδιότητα, είναι μάλλον υπερβολικές και ίσως κωμικές.
Αγοράζει κάποιος ένα πακέτο που κάνει 100 ευρώ και θεωρεί ότι εξαπατήθηκε γιατί το αντικείμενο κόστους 3 λεπτών που έχει μέσα δεν είναι όπως το περίμενε… I rest my case.
Μη θυμώνετε, αγαπάτε αλλήλους.
Σε αυτό συμφωνώ, κι εγώ γενικά δεν κυνηγάω limited, box sets κλπ, δε με αφορούν. Αμα τα πετύχω σε νορμαλ τιμή οκ, αλλιώς την απλή έκδοση:)
Σχετικά με τις πένες: Ακόμα και πένα να πιάσεις στο λαιβ, δε θα παίξεις με αυτή. Θα την κρατήσεις για ενθύμιο.
Δηλαδη τις πενες τις βαλαν για να τις εχουμε στο συρταρι ως συλλεκτικες πενες Metallica?Δωσε ενα poster αμα ειναι να το κολλησω στο τοιχο να το θαυμαζω,αλλα απο τη στιγμη που βλεπει ο αλλος πενες στο διαφημιστικο κανονικες περιμενει…
edit:δεν ειναι το ιδιο ρε να πιασεις πενα στο live με το να αγορασεις κατι που τις εχει μπονους.Στο live δε τη φθειρεις και τη κρατας καπου φυλαγμενη για να θυμασαι τη συναυλια και το ποσο καλα περασες,οι χαρτινες που αγορασαν τα παιδια για ποιο λογο να χαρακτηριστουν αναμνηστικες,για να τους θυμιζουν ποσα εσκασαν?
σωστά ρε βέγκα, πες σου δίνω πένες από χαρτί από την αρχή να ξέρει κ ο άλλος τι πλερώνει…
Πάμε πάλι… Αυτές δεν είναι πένες! Δεν έχει σημασία το τι θέλω να τις κάνω, αν θέλω να τις καταστρέψω παίζοντας το TDTNC ή να τις τρυπήσω για να τις περάσω περιδέραιο ή να τις βάλω σε θυρίδα μη μου χαθεί το συλλεκτικό κομμάτι…
Δεν είναι πένες “σε κανένα σύμπαν” και I rest my case. Δε μετανιώνω ούτε για τα λεφτά που έδωσα και θα το έκανα πιθανότατα και πάλι. Αλλά ότι νιώθω εξαπατημένος με το συγκεκριμένο αντικείμενο, νιώθω… Και τέλος, αν είχα πληρώσει 20€ μάλλον δε θα γκρίνιαζα για τις πένες. Αλλά ακριβώς επειδή πλήρωσα 100+ έχω τη (φαιδρή ίσως) απαίτηση να είναι όλα σωστά.
Αναρωτιέμαι τι θα λέγατε αν το μπλουζάκι ήταν σε βεντούζα για το αυτοκίνητο, αν η κάρτα δε λειτουργήσει ποτέ στο site, αν η αφίσα ήταν σκισμένη, αν το CD είχε σε φωτοτυπίες Α4 το booklet και αν τα demo δεν ήταν CD, αλλά δυνατότητα για νόμιμο και δωρεάν downloading τους… :-k
ΟΚ Greywind! Δεν λέω ότι είσαι υποχρεωμένος να είσαι ικανοποιημένος, απλά το «εξαπατημένος», το «κλεψιά», το «γυφτιά», που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι κατά τη γνώμη μου πολύ βαριές κουβέντες για κάτι τόσο ευτελές.
ΟΚ Μόντε! Μάλλον θα ήταν καλύτερα να το αναφέρουν ότι είναι χάρτινες (αν και το «να ξέρει τι πλερώνει» δεν ισχύει εδώ γιατί δεν νομίζω ότι κανείς θεωρούσε τις πένες από μόνες τους αρκετά σημαντικές για να πληρώσει τόσα λεφτά. Δηλαδή έστω και αν μην είχαν καν πει ότι θα έχει πένες μέσα, δεν νομίζω ότι θα άλλαζε η τιμή και η ζήτηση).
Το αστείο είναι ότι κάτι τέτοια αντικείμενα αποκτούν τη μεγαλύτερη αξία στο μέλλον.
Τέλος πάντων, Greywind το ξέρεις ότι όσα λέω τα λέω από καθαρή ζήλια και φθόνο γιατί το δικό μου box δεν έχει φτάσει ακόμα. Κλαψ…
Όπως και το πρώτο δεν ξεπερνάει το ΙΙ με τίποτα
Και χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του πρώτου (που θεωρώ μέσα στα top 20 τους), το ΙΙΙ έχει περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία και πιο περίεργη δομή. Αλλά γούστα είναι αυτά (και το ΙΙ το καλύτερο 8) )
Καλά για τις συγκεκριμένες, αμφιβάλλω γιατί πιστεύω πως με μια παραγγελία στο site που ανέφερα παραπάνω θα μπορείς να τις έχεις. Τέλος πάντων, καταλαβαίνω τον πόνο σου κι εσένα… Βγάλε τη χολή σου σε όσους είναι προνομιούχοι τρεις επιπλέον μέρες!
Αλλά κατάλαβε κι εμένα τον κακομοίρη που παίζω κιθάρα και κάνω συλλογή από πένες πόσο μέτρησαν αυτές στην αγορά του πακέτου και τι όμορφη προσθήκη θα ήταν στη συλλογή μου…
Λοιπόν, on topic και έχοντας ακούσει επιτέλους το album αρκετές φορές από την Παρασκευή (συνεχώς δηλαδή): όλα ανεξαιρέτως τα τραγούδια μου αρέσουν, άλλο λιγότερο, άλλο περισσότερο. Είναι Metallica. Αδυναμίες μου είναι τα The End of the Line, All Nightmare Long, The Unforgiven III και The Day That Never Comes τα οποία και ψήφισα στο poll.
To My Apocalypse δεν ξέρω γιατί το σνομπάρετε, έχει τη φάση του και πωρώνει. Το album μπαίνει δυνατά με τo That Was Just Your Life και συνεχίζει με το The End of the Line (το αγαπημένο μου) το οποίο έχει μαζεμένα τόσα riffs, όλα πολύ δυνατά και κολλητικά. Το Broken Beat & Scarred άρχισα να το προσέχω περισσότερο από τότε που το σχολίασε ο Vic Vega νομίζω. Έχει κάτι που μου αρέσει τελικά, θέλει κι άλλες ακροάσεις όμως (ωραίοι στίχοι). To Cyanide έχει επίσης πολύ καλές ιδέες, αλλά ταυτόχρονα είναι και χαοτικό λίγο και θέλει επίσης επιπλέον ακροάσεις για να μου μείνει. Το The Unforgiven ΙΙΙ αν και δε μου έκανε κλικ από την αρχή λόγω της προκατάληψης με το όνομα πιθανότατα, τελικά το συνήθισα και το αντιμετώπισα ως ξεχωριστό τραγούδι το οποίο είναι πολύ όμορφο και με ωραίους στίχους. Ο τίτλος είναι ένας τίτλος μόνο και λειτουργεί επιφυλακτικά τις πρώτες φορές απλώς. Μόλις ξεπεράσεις τις αναμνήσεις σου, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Θέλω να ακούσω κι άλλο και πιο προσεχτικά το Suicide & Redemption (μήπως αντιληφθώ κι εγώ τις σύγχρονες επιρροές στις οποίες αναφέρεστε για το συγκεκριμένο).
Γενικά, ο δίσκος θέλει αρκετές ακροάσεις. Όσο άμεσος είναι με τα ωραία riffs και τα πωρωτικά vocals/lyrics, άλλο τόσο απόμακρος φαντάζει με τη μεγάλη διάρκεια των κομματιών. Συγκρίσεις με το παρελθόν δε θέλω να κάνω γιατί ούτε εγώ είμαι πια 17 ώστε να έχω τα τότε ερεθίσματα ξανα. Επίσης, είναι αλήθεια πως η παραγωγή μπουκώνει σε φτηνά ηχεία, αλλά ήδη στο αμάξι ακούγεται πολύ καλύτερα…
ρε παιδια δεν το ξερατε οτι απο δω και περα οι νεες κιθαρες θα παιζονται με χαρτινη πενα…!!!:lol::lol::lol::lol:
Εβλεπα το video απο το Metontour που παιζουν το That Was Just Your Life.
Πω πω πω!!! Θελω σαν τρελος να τους ξαναδω Live και αυτη την φορα να παιζουν καινουργια τραγουδια!
Σκοτωνουν οι τυποι!!
Απιστευτο!!
Ειναι μακραν η καλυτερη LIVE μπαντα στον πλανητη!!
τρομερη ενεργεια!!
Εγώ ψήφισα :
The End of the Line (Μα τι riffs!!!8O)
The Day That Never Comes(’‘God I’ll make them pay, Take you back one day’’ ---->ανατρίχιασα με τραγούδι μετά απο πολύ καιρό)
All Nightmare Long(Απλά πωρωση , όπως και το Judas Kiss αλλα διάλεξα ενα…:P)
Γενικά όλος ο δίσκος τα σπάει… \m/
Το μόνο που με χαλάει λίγο ειναι ο τρόπος που ξεκινάει το Cyanide.Αυτο το wah wah μου τη δίνει…(μου ερχετε να το κόψω να ξεκινάει με τον Trujillo :P)
(Καλως ήρθα στο forum :P)
Ακου χαρτινη πενα #-o#-o#-o .Παιζεις δεν παιζεις με αυτην ,η πεννα για εναν κιθαριστα ειναι φετιχ,μια φορα θα την παιξει και μετα -ασχετα αν δεν παιζει με την συγκεκριμενη- θα μπορουσε αν ηθελε :lol:Μια χαρτινη πενα σο9υ φαινεται ψευτικη-για μενα κατασκευασμα χωρις λογο υπαρξης,λεει και στο σαιτ πενα για το πορτοφολι,λες και μια κανονικη πενα δεν μπορει να χωρεσει με τπτ:lol:-.Παντως οταν παραγγειλα ενα λαιβ των racer x ειχε μια signature pick Racer X-Paul Gilbert η οποια ειναι απο τις καλυτερες πενες που εχω παιξει σε αυτο το μεγεθος,ανδ δεν με βολευαν οι (πολυ)μικροτερες jazzIII θα επαιζα κανονικα με αυτην την πενα.Αλλωστε ενα σωρο φιλοι μου οταν ερχοταν για τζαμαρισμα απο ολες τις πενες συνηθως διαλεγαν αυτη(και μιλαμε για ατομα που ξερουν να παιζουν,δεν την επελεγαν για τη μαπα του Gilbert πανω στην πενα).Οπως και να χει θες δεν θες να παιξεις με την συλλεκτικη πενα , σε χαλαει απειρα αμα ειναι ουτως η αλλως unplayble.
Υ.Γ.Συμφωφω 100% με Βαγγελη.
Α και οσο αφορα τον δισκο,ακουσα καποια κομματια στο youtube.Δεν θα θιξω τα κομματια(τα οποια μου φανηκαν αισχος αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου) αλλα η παραγωγη μου φανηκε σαν μια απο τις χειροτερες ever(Βεβαια υπαρχει και το S.T.Anger…)
Αισχος τα κομματια και η χειροτερη παραγωγη εβερ. Αυτα ειναι…
Παντως και εγω την φανταστικη πενα του Greg που επιασα καποτε δεν θα την χρησιμοποιουσα ποτε. Ψιλομαλακια οι χαρτονενιες (εξαρταται και απο την ποιοτητα παντως ε) αλλα οχι και κατι τραγικο, μακαρι να ειχα λεφτα να το παρω το box
Α στο poll ψηφισα:
All Nightmare Long
The Day That Never Comes
Unforgiven III (ακουστε το μεμονομενα, ξεκολλατε με τον τιτλο, απιστευτο κομματι!).
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ LIVE!