Metallica-Death Magnetic (2008)

Θα ηταν ωραιο αν ειχει τιτλο Lost. Επειδη αυτο που σου μενει ειναι How Can I lost when I’ve got nowhere to go. Μετα μιλαει για seas of gold κλπ κλπ που περισσοτερο για εναν που εχει χαθει παρα για εναν μου ζηταει συγγνωμη μου κανει το ιδιο. Παρα το γεγονος οτι λεει Forgive me κλπ, απλα μου καθεται πιο ταξιδιαρικο (προσωπικη αποψη), πιο επικό σε σημεια. Αλλα αυτη η ηλεκτρικη που μπαινει τα καταστρεφει ολα…#-o

Σωστοοοοοοοοοός! 8)

Κάτσε ντε…δεν στέκει αυτό που λες. Δλδ αν το the day that never comes ήταν στη θέση του One ή του Fade to Black π.χ., θα το λέγαμε ανώτερο ή αξεπέραστο απο τα προαναφερθέντα?? Με την καμία…

Όχι γιατί η απόσταση μεταξύ των δύο και του The Day that Never Comes είναι χαώδης, αντίθετα με το Unforgiven I και του III, όπου το πρώτο υπερισχύει τόσο εύκολα γιατί το έχουμε αγαπήσει. Σαν σκέψη σωστή ήταν του user, άσχετα απ’ το αν θα μπορούσε άνετα να διαψευστεί…

το unforgiven III είναι ένα πολύ καλό κομμάτι, με ένα πολύ άστοχο τίτλο, καθώς δεν έχει σχέση με τα παλαιότερα, αλλά λόγω τίτλου, το συγκρίνουμε.

αν λεγόταν Lost (που κ πιο σωστό θα ήταν) δεν θα υπήρχε κανένα θέμα σύγκρισης κ δεν θα γκρίνιαζε κανείς…

πιστεύω ότι ήταν θέμα marketing κ εντελώς ατυχής επιλογή

το κομμάτι πάντως είναι πολύ καλό

Συμφωνώ κι εγώ ότι το 3 θα μπορούσε να ονομαζόταν αλλιώς γιατί πραγματικά το αδικούμε λογο ονόματος. Όσο για το The Day That Never Comes εγώ το θεωρώ ήδη κλασσικό κομμάτι δεν λέω ότι φτάνει στα επίπεδα του One(μιλάμε για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μεταλ κομμάτια-για να μην ξεχνιόμαστε) αλλά προσπαθεί.

Δεν συμφωνώ με αυτή τη σκέψη…Σίγουρα το timing που ακούς ένα τραγούδι παίζει το ρόλο του, αλλά η ποιότητα ενός τραγουδιού δεν έχει σχέση με το χρόνο.

:smiley: Total Agreed :smiley:

Σωστός ο Sokin αν ένα κομμάτι είναι καλύτερο είναι απλά καλύτερο όλα τα άλλα πάνε περίπατο!!Πάντως τα πατάει κάτω τα άλλα 2 Unforgiven!!!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κομμάτι που ακούς 15 χρόνια έχεις λιώσει μαζί του το έχεις ακούσει/δει live, έχεις μεγαλώσει μαζί του, με ένα κομμάτι που ακούς μόλις λίγες μέρες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω. Και φυσικά η ποιότητα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο μόνο που την ποιότητα την οριζει ο καθένας μέσα από υποκειμενικά δεδομένα και κριτήρια.

Απλα οταν ακουω τον καουμπόικο γεματο reverb ηχο της clean κιθαρα στο πρωτο Unforgiven κατι παθαινω… Ο χρονος ειναι ο κριτης αν ενα τραγουδι ειναι καλο ή οχι. Αν το τραγουδι συνεχιζει σε ακουγεται σε βαθος χρόνου τότε παραμένει διαχρονικό και μιλάμε για επιτυχία.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=441034&postcount=3207

Aπαντηστε πλιιιιιιζ. :slight_smile:

Aλλιως η digipack εκδοση με περιμενει. :slight_smile:

το unforgiven III ειναι κομματαρα, γιατι κολλατε τοσο πολυ στο ονομα?? :-k

Αφού το παρήγγειλες ήδη είπες… :?

Λοιπόν, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά για τη συγκεκριμένη έκδοση. Είναι για συλλέκτες και για φανατικούς με λεφτά να ξοδέψουν. Έτσι κι αλλιώς τα αντικείμενα κοστίζουν πολύ φθηνότερα απ’ όσο τα κοστολογούν. Το digipack CD, το Demo CD (το οποίο ακούω και μου αρέσει) και το DVD αξίζουν, (τα δύο τελευταία αν γενικά αγοράζεις και δεν κατεβάζεις). Η μπλούζα είναι ωραίο να την έχεις, δε νομίζω να την ξαναβρείς και είναι Metallica. H κάρτα για το site δε δουλεύει ακόμα γιατι το www.deathmagnetic.com είναι υπό κατασκευή, οπότε δεν εκφέρω γνώμη ακόμα. Η αφίσα συμπαθητική.

Από εκεί και πέρα, η σημαία καλή είναι, αλλά εγώ δεν κρεμάω φέρετρα στο δωματιό μου, γιατί η μάνα μου θα πάθει καρδιακό (αν ήμουν μόνος, θα μου άρεσε), ούτε πρόκειται να κουβαλήσω στη συναυλία σημαία. Το lanyard επίσης ψιλοάχρηστο, δεν το χρησιμοποιώ. Οι πένες… άσ’ το καλύτερα… η μεγαλύτερη απογοήτευση του πακέτου.

Προσωπικά τα πράγματα που με δελέασαν για την έκδοση ήταν κυρίως η μπλούζα και οι πένες (πέρα από το demo και το DVD). 1/2 λοιπόν… Αν θα έκανα την αγορά γνωρίζοντας επακριβώς; Πιθανότατα… Αλλά είμαι και λίγο τρελός εγώ με αυτά… Με 90€ θα το έκανα με μεγαλύτερη ευκολία…

Xμ… το παρειγγειλα αλλα μπορω ακομα να το ακυρωσω…
Πραγματι, η κοστολογηση του ειναι τρελη καθοτι ξεχωριστα να μπορουσες να τα αγορασεις ολα αυτα θα εβγαινε πολυ λιγοτερο. Δηλαδη αμα ηταν στο 60αρι τοτε κουλ, θα το επαιρνα σιγουρα.
Το αλλο δελεαστικο ηταν ο κωδικος που εχει μεσα για να κατεβασεις μια απο τις δυο του συναυλιες στο Βερολινο ή Λονδινο αλλα αυτο μπορω να το βρω και με αλλον τροπο…:-k
Γμτ, I’m in a deeeeep split of decision…

Thx anyway. :wink:

το demo κ οι κουφοί του τίτλοι α λα national geografic, θα έχουν πάντως ένα ενδιαφέρον…

η μπλούζα να υποθέσω έχει το εξώφυλλο πάνω, ε? σιγά το εξώφυλλο…

Ακύρωσε το ρε! Μα χάρτινες πένες??:lol::lol::lol:

Τρελη γυφτια και κλεψια αυτο παντως!#-o

Ρε συ, τα πράγματα νομίζω είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις: θεωρείς πως είσαι συλλέκτης (δίσκων, σπάνιων κυκλοφοριών, πακέτων κτλ); Το παίρνεις. Αν είναι η πρώτη σου τέτοια αγορά και γενικά είσαι περισσότερο του downloading και των προσφορών στα CD, μην το πάρεις. Δεν ξέρω πόση συλλεκτική αξία θα αποκτήσει αργότερα, πάντως τώρα μια τιμή στα 60€ όπως λες κι εσύ θα ήταν πιο έντιμη. Και τα demos θα βρεις και το Making of DVD και τις live συναυλίες πιστεύω, αργά ή γρήγορα. Πραγματικά, το μόνο “σπάνιο” νομίζω είναι η μπλούζα που δεν πιστεύω να κυκλοφορήσει ξανά η ίδια. Πάντως και σε αυτό, έχω πιο όμορφες μπλούζες Metallica… :dunno:

Για να μην τους αδικούμε, οι πένες είναι από χαρτόνι και όχι από χαρτί… :stuck_out_tongue:
(Ιδού και το site το οποίο αναγράφεται πάνω ώστε να δείτε πώς θα είναι, με μόνη διαφορά το logo: www.pikcard.com)

είναι τουλάχιστον το χαρτόνι σκληρό ? δλδ μπορείς να παίξεις με τις πένες, ή είναι μόνο για το ποζεριλίκι ?

προσωπικά εμένα το πακέτο δεν με έπεισε σε αυτή την τιμή. 60 έδινα, 90 όχι. 80 για λάηβ ναι, 90 για αυτό το πακέτο, όχι