Metallica-Death Magnetic (2008)

εμενα μου την δινουν τα ντραμς…ειναι απεσια!:?

μπορει να ειναι κωδικοποιημενη η ημερομηνια που θα ρθει ο αντιχριστος στη γη

ποιος ειναι ο Son (Υιος)…ειναι ο Υιος ΤΟΥ ΘΕΟΥ?

Η μηπως καποιος αλλος που θα ερθει ως και καλα Υιος του ΘΕΟΥ αλλα δεν θα ειναι…και γιατι θα λαμψει??

οπως και να χει και αφηνοντας εξω τα παραθρησκευτικα…πολυ εξυπνο κολπακι των μεταλλικα…
σε μια εποχη που η τρομολαγνεια και η εσχατολαγνεια παγκοσμιως δινει κ παιρνει…

Ο δίσκος πάει πάρα πολύ καλά από τις πρώτες κιόλας μέρες εμπορικά και αυτό λέει πάρα πολλά και για τους Metallica αλλά και για την δίψα του κόσμου για καλό heavy metal, το θηρίο ξύπνησε για τα καλά και βάζει στη θέση τους τα πράγματα. Όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι οι Meallica ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα στον πλανήτη από όποια άποψη κι αν το δει κανείς.

μπρρρρρρρρρρ

Όντως, και κακά τα ψέμματα, όσο και αν οι Maiden είναι κορυφαία μπάντα, δεν έχουν επηρρεάσει τόσο κόσμο και κυρίως τόσο πολυεπίπεδα, όπως οι Metallica.

Kαι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τραβάνε πολύ κόσμο στο μεταλ και το φέρνουν στο προσκήνιο, ακόμα και με το St. Anger έγινε αυτό.

Οι συγκρίσεις μεηντεν-μεταλλικα να γίνονται στο αντίστοιχο θρεντ παρακαλώ.

Σάντοουκινγκ δεν πάει σε σένα

μπρρρρρρ :smiley:

Επειτα απο μπολικες ακροασεις ψηφισαμε The Day That Never Comes, All Nightmare Long, Unforgiven III, Suicide & Redemption.

Θα 'βαζα κι αλλα κρατηθηκα.

Το All Nightmare Long οπως φαινεται κατα κοινη ομολογια ειναι το καλυτερο του δισκου.

Εβαλα το Suicide αντι του The End Of The Line μονο και μονο για το ριφφ που παιζει απο το 03:52 και μετα.

Πολυ καλος ο δισκος.

Κονταροχτυπιεται ανετα με Load.

υγ:γιατι με σβησατε;μετα το οφτοπικ θα συνεχιζα αλλα πατησα καταλαθος σαμπμιτ και ξεκινησα να κανω εντιτ

:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=104782

Kαι για του λόγου το αληθές…

Κοψαν κωλαρακια αποψε στο Λονδινο :!:

Είμαστε λίγο off topic εδώ για να μιλήσουμε για την αυτού μεγαλειότητα. Και μην ακούσω τίποτα αστεία ότι πέθανε, κάπου είναι και γελάει…

I second that…Hell Yeahhhhhh

Πάντως έχω ένα φάρδος με τις πένες. Χτες έπιασα πένα απο Robert(και ας παίζει με δάχτυλα πετάει πένες μπάσσου).Και είναι η “Master Of Puppets 20 Years”

Ο δίσκος είναι τεράστιος και αυτό φαίνεται στο ότι ενώ άκουσα 5 καινούρια τραγούδια και στο Βερολίνο και στο Λονδίνο εγώ θέλω όπως και δήποτε τουλάχιστον αλλα 3(Nightmare,Judas,Apocalypse)

Kαι By The Way…To Frantic σπέρνει…και όπως είπε και ο James “Ότι και να λέτε για το το St Anger το κομμάτι Γα…ει”
Συμφωνώ και επαυξάνω γιατί για μένα ο δίσκος έχει πολλές κομματάρες και ας έχει άσχημη παραγωγή.

Εμένα πιο πολύ με νοιάζουν τα καλά τραγούδια και ας έχουν ταμπούρο κατσαρόλα και παραγώγη άθλια γιατί ζωντανά φαίνεται η αξία ενός τραγουδιού!!!

My lifestyle determnines my deathstyle…

Στο Στανγκερ υπηρχαν αρκετες καλες ιδεες οι οποιες ομως ηταν σκορπιες και θαμμενες απο σωρεια λαθεμενων αποψεων. Ηταν γενικα πολυ γμστ η κατασταση.

All Nightmare Long άνετα.
Εντάξει καλός δίσκος επιτέλους, δε τρελάθηκα βέβαια αλλά ακούγεται μια χαρά

τους εχει ξεπερασει λιγο το αθλημα και ο χρονος αλλα ειναι οι metallica και τους αγαπαμε…μια χαρα το δισκακι,με ικανοποιει

To Frantic κατά τη γνώμη μου είναι απλά τραγικό.

Ακούς εκεί Fran-tic-tic-tic-tic-tic-toc… #-o