Ε βεβαια ρε συ, το “καλυτερο” ειναι εντελως υποκειμενικη εννοια, για εμενα το καλυτερο της χρονιας ειναι το Summoning, οταν βγαζουν δισκο αλλα αναθεμα αν συμφωνουν 50 ατομα παγκοσμιως μαζι μου:lol:
Επρεπε να ειχαμε ακομη τον user Νικος Summoning να του πεις τον πονο σου. :lol:
Απο το ονομα συμπεραινω οτι ηταν και γαμω τα ατομα8)
χαιρομαι που οι πωλησεις πανε καλα και θα προσθεσουν αρκετα χρηματα στο λογαριασμο τους…ειχα αρχισει να ανησυχω μην εχουν οικονομικα προβληματα…μεχρι και λογαριασμο για την παρτυ τους ειχα σκεφτει να ανοιξω…τωρα αισθανομαι πολυ καλυτερα…8)8)8):p:p
απλά βγάζεις εμπάθεια και προσωπικά δεν μπαίνω καν στο κόπο να διαβάσω τι λες παρακάτω.
έχεις απλά φαγωθεί να βγάλεις ένα σωρό κόσμο που το γούστάρει βλάκες.
πραγματικά το έχεις κουράσει πολύ.
οκ, να μη σου αρέσει και οκ αν νομίζεις ότι κρίνεις με κανά 2 ακροάσεις.
cool λίγο όμως.
outshined θυμάμαι είχαμε “πλακωθεί” κ τότε για το θέμα…
εμπάθεια? καμία. γιατί? μου έφαγε ο harris την γκόμενα?
απλά σημειώνω γιατί κάποια σχήματα ότι κ να βγάλουν θα μπουν στις λίστες. αυτό μόνο.
για το αμολαδ δεν ξαναλέω - είναι το μόνο πράγμα που βαριέμαι πιο πολύ από το να ακούσω τον ίδιο τον δίσκο.
that’s a promise
υγ: αν θες διάβασε κ τα υπόλοιπα, εκεί είναι
Τον αδικείς που δεν διαβάζεις τι λέει παρακάτω…
Για μένα μέχρι τώρα είναι ο δίσκος της χρονιάς για τον απλό λόγο ότι από την μέρα που τον έχω στα χέρια μου τον έχω λιώσει και θέλω κι άλλο!
Aυτόν κι άλλους 10 δίσκους.
O τελευταίος δίσκος που με ενθουσίασε πριν το Death Magnetic ήταν το Scars On Broadway, και τώρα κάτι πάει να κάνει το Amon Amarth(off topic αλλά μου φαίνεται κατώτερο από το προηγούμενο).
Όταν μιλάω για εμπάθεια, μιλάω για μουσική εμπάθεια.
Δεν το κάνω θέμα για οποιονδήποτε, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί σέβομαι τη γνώμη σου και με το συγκεκριμένο προσωπικά με έχεις κουράσει. Και μιλάς για Ελλάδα, αλλά ο δίσκος έκανε τον ίδιο και μεγαλύτερο πάταγο στο εξωτερικό. Anyway, ούτε που θυμάμαι για τότε. Αλήθεια.
Τώρα για να θέσω τα πράγματα όπως τα πιστεύω.
Με συγχωρείς ρε Shadowking αλλά δεν μπορώ να λάβω και ιδιαίτερα σοβαρά την κρίση σου γιατί το είχες βγάλει album της χρονιάς από samples 10 δευτερολέπτων. Sorry κιόλας. Και όχι μόνο τη δική σου άποψη.
Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, αλλά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έτσι το βλέπω.
Και για μένα μπορεί και να είναι στο τέλος ο δίσκος της χρονιάς, αν λέει κάτι αυτός ο τίτλος.
Η σοβαρότητα σε βάθος αυτών που γράφει κάποιος,ορίζει και την αξιοπιστία του.
Για αυτό για να κλέισω μου κάνει εντύπωση η “εμπάθεια” που βγάζει στο Maiden ο Monte.
Cheers.
πετάγομαι σαν τη τσουτού, αλλά να δώσουμε το credit σε monte, πως οι Iron Maiden έπαιζαν πάντα λίγο πολύ το ίδιο και ικανοποιούσαν τους οπαδούς τους (άλλες φορές περισσότερο και άλλες φορές λιγότερο). Οι Μετάλικα από την άλλη, τη τελευταία δεκαετία (και βάλε) μόνο πίκρες πρόσφεραν στο μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών τους. Δεν είναι ανόμοιες οι δύο περιπτώσεις για μένα, αλλά δεν είναι και ίδιες…
είσαι πολύ λάθος, ποτέ δεν είπα από τα δείγματα ότι θα είναι δισκάρα ή τίποτα τέτοιο. ίσως να δήλωνα αισιοδοξία αλλά μέχρι εκεί. και βλέπεις ότι λέω ότι ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι δίσκος της χρονιάς γιατί κατάφερε να με κερδίσει και γουστάρω να τον ακούω μετά από πολλές ακροάσεις. φίλε μου ακούω 13 χρόνια μεταλ και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος παίρνει ή οχι στα σοβαρά τη γνώμη μου και ειδικά μέσα σε ένα φορουμ.
Είναι όντως…
Δεν είναι ολοκληρωμένη γνώμη αυτή αλλά λέω κάποια πράγματα.
Λοιπόν απλά να πω και γω ότι είναι πολύ καλός δίσκος που ακούγεται ευχάριστα και δεν κουράζει καθόλου!!!
Αδύναμο κομμάτι δεν υπάρχει , το My Apocalypse είναι το χειρότερο χωρίς να το λες κακό.
Το Cyanide που το συμπάθησα από την αρχή ανεβαίνει όλο και περισσότερο στην εκτίμησή μου.
Το That Was Just Your Life είναι το αγαπημένο μου.
Όλα είναι μεγάλες κομματάρες και 100% συναυλιακά πλην Unforgiven III.(γνώμη μου , μαρέσει πολύ το κομμάτι ωστόσο αλλά όχι συναυλιακό).
Τα μέλη είναι σε μεγάλη φόρμα.
Ο Jaymz ναι μεν έχει αδύναμη φωνή , αλλά δίνει πολύ καλές ερμηνείες.
Ο Lars στην αρχή με απογοήτευσε αλλά τελικώς μου αρέσει και σε αυτό το album.
Το παρακάνει μερικές στιγμές βέβαια.
Ο Kirk επιτέλους σε μεγάλη φόρμα και χαρίζει ωραία solos , όχι τρομερά αλλά ωραία.
Ο Robert έχει αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι έχει δέσει μουσικά (αλλά όχι οπτικά:roll:)
Στίχους δεν έχω διαβάσει ακόμη, λόγω χρόνου.
Θα γίνει σύντομα.
Και να λέμε την αλήθεια ε, ο δίσκος τουλάχιστον στο στερεοφωνάκι που τον βάζω να παίξει είναι ακριβώς ίδιας ποιότητας με το ζιπαρισμένο που βρίσκεται στο πισί.
Και γαμώ τους δίσκους , φοβερή επιστροφή από την κορυφαία Αμερικάνικη μπάντα.
Γεγονός της χρονιάς αναμφισβήτητα , κυκλοφορία της χρονιάς…θα δείξει.
Edit
Ασφαλώς και δεν θα συγκρίνω με Load-Reload.
Μου αρέσουν πάρα πολύ και αυτοί οι 2 δίσκοι και ο νέος.
Αλλά εκεί ο James είναι στα καλύτερά του ε!!!
το death μαρέσει πολύ
δεν είπα ότι θα το βάλω εγώ #1. αλλά νομίζω σίγουρα θα το βάλει ο κόσμος, λόγω ονόματος + καλού δισκίου…
έχουμε ακόμα μήνες μπροστά μας…
πχ άκουγα τώρα το gojira κ :!: γουάου
θα δούμε. ας μην σκοτωνόμαστε.
εδιτ : να σημειώσω κάτι. το αμολαδ το “βρίζω” αφενός μεν γιατί είναι λίγο εσωτερικό αστείο με τον fanboy freedomofrock κ αφετέρου γιατί όπως κ να το κάνουμε είναι η μοναδική κυκλοφορία που μπορεί να συγκριθεί με το νέο metallica επί ίσοις όροις… θεωρώ ότι οι maiden στον δίσκο κόπιαραν όμορφα τον εαυτό τους κ μας έδωσαν κάτι αξιοπρεπές που (προσωπικά) βαρέθηκα μετά από λίγο ενώ οι met μας έδωσαν ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά, ένα δίσκο αν μη τι άλλο, βαθύ. εγώ τον άκουσα (κυριολεκτικά) 50 φορές επί μια εβδομάδα για να έρθω να ποστάρω εδώ, γιατί δεν ήθελα να παρασυρθώ με την πρώτη ακρόαση κ να γράψω κάτι άκυρο.
Monte πάντως να ξέρεις το AMOLAD το ακούω ακόμη και σήμερα συχνά και νομίζω το ίδιο θα κάνω με το D.M. μετά από 2 χρόνια.8)
Α έχουμε καμιά πληροφορία για κανά σινγκλ με ακυκλοφόρητο κομμάτι?
πολύ οφφτοπικ
το ότι δεν αρέσει ΣΕ ΕΜΕΝΑ το amolad, δεν πάει να πει ότι είναι για πέταμα… το ίδιο συμβαίνει κ από την ανάποδη για το death. απλά συνήθως δισκάρες ονομάζονται οι δίσκοι που αρέσουν στον περισσότερο κόσμο. ο καθείς όμως μπορεί να έχει τις διαφωνίες του. πχ έχω διαβάσει εδώ μέσα πόσο κακό είναι το αριστουργηματικό load. ε δεν θα πέσω κ να πεθάνω, ούτε θα ανοίξω κουβέντα να πείσω τον άλλο. δεν του αρέσει ? οκ, fine by me
για μενα παντως το death magnetic θα κονταροχτυπιθει με τα albums των slipknot,scars on broadway,shinedown,warrel dane για album της χρονιας και δεν θα το ευνοησω λογω ονοματος…time will tell…8)
δεν το είπα για να σε υποτιμήσω πάντως.
απλά ο ενθουσιασμός σου σε έκανε μη αντικειμενικό ακόμα και για φαν.
το inside joke εξηγεί πολλά monte.
προφανώς και θα πάει νο.1
εδώ σε λίστα περιοδικού (και σοβαρού) υπήρχε το St. Anger στα καλύτερα.
είναι γνωστό το motto “δωσε Metallica και Maiden” γιατί αγοράζει ο κόσμος στα περιοδικά.
εν τούτοις υπάρχει κάτι που είχε τονίσει ο Dyingfreedom. Μια ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος.
Κάθε νέος δίσκος αυτών των συγκροτημάτων είναι πολύ σημαντικός για διάφορους λόγους.
Το album προσωπικά θεωρώ πως είναι πραγματικά καλό, με τα όποια αντικειμενικά κριτήρια μπορούν να υπάρχουν.
Υπάρχουν πολλές γνώμες όμως που είναι προδιαγεγραμμένες θετικά ή αρνητικά για κάτι. Προσωπικά δεν τις λαμβάνω σοβαρά.Outliers.
Εγω κατεβασα το δισκο που ειπατε για το Guitar hero και ναι οντως εχει καλυτερο ηχο.Ειναι πιο ευχαριστος και το κυριοτερο… ακουγονται πραματα που απο το κανονικο cd δεν γινονται αντιληπτα λογω της εντασης,oπως καποιες σπεσιαλ μπασσογραμμες απο τον Τρουχιλα και ορισμενα φωνητικα του Τζειμς(ειρωνικα γελια στο judas kiss-αυτα δεν ακουγονται οντως στο κανονικο δισκακι).Ειναι πολυ καλυτερο,αυτη τη στιγμη το μετατρεπω σε cd για να το ακουω απο το player μου.:!:
Θα εκτιμουσαμε δεοντως αν το πασαρες και σε 'μας.