Με ΟΛΕΣ τις παναγιες!!!
Στο #1 πάει το Μότλεϋ και όχι μόνο επειδή είμαι φανμπόης. Για το #2 το συζητάμε.
το νεο metallica απευθυνεται μονο στους φανς τους
στους φανς ομως που γουσταρουνε ολες τις εποχες τους
οχι ενα nothing else matters και ενα until it sleeps
και απο τι φαινεται οι φανς τους ειναι παρα πολλοι
για να γινεται τοσος χαμος με ενα καθαρα μεταλ αλμπουμ
(ισχυει οτι εγινε χρυσο μονο με τις προπαραγγελιες???)
αυτοι ειναι οι metallica
τοσο μεγαλη μπαντα ειναι
προσκυνηστε!!!
οι metallica επεστρεψαν,baby
και σε οσους δεν αρεσει υπαρχουν και αλλα γκρουπς να ακουσουν
Στο #1 παει το Μεταλλικα και οχι μονο επειδη ειμαι φανμποης. Για το #2 το συζηταμε.
Ναι τα επιχειρηματα μου ειναι καλυτερα γιατι εξ’ορισμου ειμαι σωστος, Sad But True
ρε παιδια αυτο εχει καταντησει αστειο…οποιος πει κατι διαφορετικο εκτος του οτι ο δισκο τα σπαει και ειναι οτι καλυτερο,αμεσως καποιος να πεταχτει…
Επισης μολις βγει καποιος και πει οτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ειναι ο καλυτερος δισκος της χρονιας θα πεταχτει καποιος αλλος με καταπληκτικα επιχειρηματα να τον μεταπεισει. Οντως εχει καταντησει αστειο.
Ρε Μόργκοθ -έχεις και γαμώ τα άβαταρ- νταξ βλέπεις ότι βγαίνουν τόσα άτομα λένε την άποψή τους μια-δυο φορές, εσύ το έχεις παρακάνει κάπως. Νταξ δεν πρόκειται για προεκλογική εκστρατεία, απλά για κατάθεση γνώμης.
Γνώμη μου είναι, δεν μπορώ να σε εμποδίσω να ποστάρεις.
Μονο και μονο που βγαινετε ολοι με σιγουρια και κατατασετε ενα αλμπουμ σαν το καλυτερο της χρονιας ενω ειμαστε ακομα στον Σεπτεμβρη ειναι γελοιο.
Δεν έχει βγει και το νέο Crystal Viper κι όλας:p8)
Παρομοιως για το αβαταρ8)
Γενικως εκνευριζομαι με το να ειναι ο αλλος τοσο απολυτος και με το υφακι “ειμαι ο απολυτος και αποκλειστικος κοινωνος της πραγματικης αληθειας στο Συμπαν”.
Metal Laws, το ιδιο γελοιο ομως ειναι να λεει καποιος οτι ΔΕΝ ειναι το καλυτερο αλμπουμ της χρονιας γιατι ΜΠΟΡΕΙ να βγει κατι καλυτερο στο τελευταιο τριμηνο:p
Οντως ετσι ειναι, καλος ο δισκος αλλα ακομα Σεπτεμβρη εχουμε. Παντως ενταξει ειναι γνωστο οτι οταν προκειται για Metallica τα πραγματα βγαινουν λιγο εκτος ελεγχου και το λεω ακομα κ εγω που ειμαι χρονια φαν της μπαντας.
Κάτσε δες και τις 2 φράσεις και δες ποιο ακούγεται ποιο γελοίο όμως.
Τουλάχιστον οι Μοδς κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν το μπάχαλο…
Εμενα το ιδιο μου κανει.
Α, δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι θα ειναι απαραιτητα το καλυτερο αλμπουμ της χρονιας ε? Το οτι θα ειναι #1 στο 95% των δημοψηφισματων (για πολλους λογους) ειναι αλλη κουβεντα και δεν εχει να κανει με φανμποισμο αλλα με προβλεψη. Εσυ δεν εισαι πχ 95% σιγουρος οτι ο Χιθ Λετζερ θα παρει το Οσκαρ Β’ Αντρικου χωρις να εχεις δει ολες τις αλλες ταινιες που θα ειναι υποψηφιες?
To τι θα ψηφιστεί δε σημαίνει τι θα είναι το καλύτερο. Εδώ βγήκε καλύτερο του 2005 (ή '06 :-k) το AMOLAD…
Στασ’, στασ’, απο τα λεγομενα σου δεν φαινοταν οτι εννοουσες τις ανασκοπησεις για τον καλυτερο δισκο της χρονιας απο περιοδικα και ιστοσελιδες.
παντως ψυχανεμιζομαι οτι θα κανουν και γαμω τις περιοδιες για αυτο το αλμπουμ,με εκπληξεις στο σετλιστ…αντε γιατι τελευταια ειχαν μπουκωσει λιγο στα live παιζοντας κυριως παλια…εξαλλου το σανιδι ειναι η εδρα τους( πλακα πλακα θα θελα να τουσ δω σε ενα κλειστο και οχι τοσο μεγαλο χωρο)…ελπιζω να μην αφησουν κανενα αλμπουμ εξω απ το σετλιστ και απ το death magnetic ας παιξουν οσα θελουν,ειναι πολυ συναυλιακο
παράνοια…
όπως προείπε φίλος : οι maiden βγάζουν το copy/paste amolad που anathema αν το έχει ακούσει άνρθωπος από τότε, κ καρφώνονται στο #1. γιατί ? δώσε maiden κ priest κ metallica στον Ελληνα κ πάρτου την ψυχή…
οι mets θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκονται στην εικοσάδα (μην πω δεκάδα) του καθενός που ακούει σκληρή μουσική, για φέτος, καθώς έβγαλαν ένα δίσκαρο που κ κουφός να είσαι, γουστάρεις τέρμα τουλάχιστον 2-3 κομμάτια. το album πουλάει σαν τρελό σε δύσκολες εποχές (μετά το κάζο του anger αυτό δεν είναι κ τόσο εύκολο αδέρφια, ακόμα κ από τους metallica), παίρνει παντού αποθεωτικές κριτικές, ο κόσμος γουστάρει όλα του τα κομμάτια (ενδεικτικό πολύ καλού δίσκου) κ όλοι μιλούν για αυτόν. ΟΛΟΙ όμως.
κοίταζα τις αναγνωσιμότητες του σάητ μας κ ότι φέρει πάνω την λέξη metallica, έχει σπάσει τα κοντέρ. η μπάντα-φαινόμενο επέστρεψε, ο δίσκος είναι πολύ δυνατός κ πάντα (μα πάντα) θα υπάρχουν άνθρωποι που θα γκρινιάζουν για το Α ή το Β. οκ δεκτό, απλά αν κοιτάξουν γύρω τους θα συνειδητοποιήσουν ότι ο δίσκος ανήκει μάλλον στην κατηγορία “δισκάρες που δεν μου αρέσουν”, παρά στις μετριότητες…
για κάποιους οι metallica έχουν να βγάλουν κάτι που να ακούγεται, από το 91 (όχι για μένα, αλλά οκ). μετά από 20 :!: χρόνια βγάζουν ΑΥΤΟΝ τον δίσκο κ καθόμαστε να αναρωτιόμαστε αν θα είναι στην εικοσάδα ?
ψάξτε τον δεύτερο…
Είπαμε, τοπ-5 άνετα.
Κατα προσωπικη εκτιμηση, το να συζηταμε για λιστες ειναι νωρις… 2 κομματια μ εκαναν να πεθαινω, αλλα 4 τα γουσταρα αρκετα ενω τα υπολοιπα αλλα ηταν απλα οκ, οχι κατι μεμπτο αλλα ουτε συγκλονιστικο. Αναθεμα δλδ αν με τετοια κριτηρια το βαζα σε δεκαδα. Το οτι γραφει πανω Metallica δε μου αρκει. Αν βεβαια το γουσταρω περισσοτερο κατα το τελος της χρονιας, τοτε ναι, γιατι οχι;
Edit: Αν με ρωτουσατε τωρα, θα σας ελεγα οτι ποιοτικως ειναι λιγο καλυτερο του Reload. Ουτε ομως το Reload θα το βαζα στην λιστα με τα καλυτερα του 97… κοιταμε πισω, για να βλεπουμε μπροστα.
Εχουμε ακομη 3 μηνες, θα δειξει