Metallica-Death Magnetic (2008)

Γεια σας παίδες:). Πρωτο μου ποστ για μεταλικα εννοειται και για την φοβερη κι τρομερη δισκαρααα που μολις κυκλοφορισε:D. Απο τα τραγουδια ψηφίζω άνετα το Judas kiss.8)

Άσχετο, αλλά τo avatar του Metalo89, είναι λεπτομέρεια από μια ESP του Hetfield; :-k

Mπορει να ειναι και απο το ταμπουρο του Lars… :-k

Εύκολα τελικά στο νούμερο 1 του Billboard το Death Magnetiic, με κοντά μισό εκατομμύριο πωλήσεις σε 3 μόλις μέρες. Θυμάμαι κάποιους σε γνωστό μεταλλικό site να δηλώνουν ότι δεν θα μπει ούτε στο top 50…#-o

Καλά. οτιδήποτε φέρει το όνομα Metallica θα πουλήσει, αυτό είναι δεδομένο.

Εψαχνα στο google κατι σχετικο με το nickname και βρηκα ενα κομματι μεταλο κ το εβαλα:p. Υπαρχει σε ΕΣΠ του τζαιμς τετοιο μοτιβο ??? 8O

Συμφωνώ συν το οτι ο δισκος ειναι πολυ καλος, το βλεπω να πουλαει περισσοτερο κ απο load.

Υπάρχει αλλά σε άλλο χρώμα…

ειναι οντως απο μια κιθαρα του Jaymz αλλα επισης ειναι και το background απο το mission metallica.
Οταν εμπαινες να δεις τις ημερομηνιες που ανεβαζαν τα videos αυτο εβλεπες.
Λεπτομερειες για να εχουμε να λεμε!!

νομίζω βρήκαμε το #1 για φέτος…

όπου κ να κοιτάξω το album αποθεώνεται !

Mε ΚΑΜΜΙΑ παναγία!!!

Για να πούμε και κάτι πιο σημαντικό, έχει διαρεύσει στο net η έκδοση του DM για το guitar hero, η όποια είναι πολύ καλύτερης ποιότητας, δεν παραμορφώνει καθόλου και ακούγονται τα πάντα καθαρά και με λεπτομέρειες που δεν ακούγονται στο cd.

Επίσης το θέμα της παραγωγής του album έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, πολλά γνωστά αναφέρθηκαν σε αυτο:

http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2008/sep/17/death.magnetic.too.loud
music radar
last fm

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από warner - metalica.

:lol:
Οn topic:Εμενα μου εκανε εντυπωση που πουθενα στο βιβλιαρακι του cd δεν αναγραφονται αναλυτικα τα ονοματα των συνθετων του καθε τραγουδιου ξεχωριστα και αυτο το θεωρω πολυ καλο.Δειχνει κατα κυριο λογο ωριμοτητα και κατα δευτερο ποσο φιλικο και ηρεμο ειναι το κλιμα μεσα στην μπαντα. :slight_smile:
Απο την αλλη μπορει οντως να συνεισφεραν ολοι σε ολα τα τραγουδια (αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο)πραγμα επισης θετικο καθως βλεπουμε οτι πλεον ο James και ο Lars ειναι ανοιχτοι σε προτασεις…
Εν τελει ειναι ειλικρινεις και στις συνεντευξεις τους και δεν κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους… :wink:

Για να καταλαβουν και αλλοι ποσο δικιο εχεις ας δουμε αυτη την σελιδα.
Ειναι απο το www.metallica.com και οταν πας στο Death Magnetic και πατας Lyrics
( http://www.metallica.com/Media/Albums/albums.asp ) σου ανοιγει αυτη την σελιδα…

http://www.metallica.com/Media/Albums/album_12_lyric.asp?skin_id=15#1

Η οτι ξεχασαν να τα γραψουν

Σε νιώθω.

καλά ανασκευάζω

είναι #1 για όλους, εκτός του cras που έχει βάλει στο 1 το νέο ac/dc, ακόμα κ πριν την κυκλοφορία του !

πάντως οι κριτικές για τον δίσκο είναι 90-10. ούτε στο load δεν πρέπει να ήταν τόσο καλές…

Bασικά οι περισσότεροι ενθουσιασμένοι με το δίσκο όσο διάβασα στο φόρουμ είναι μόνο οι πορωμένοι οπαδοί τους. Επίσης να πω ότι ήμουν ο ΜΟΝΟΣ (απ όσους εκφέρανε άποψη) που ΔΕΝ ενθουσιάστικα με το Rock N Roll Train. Αλλά ακόμα κι αν ο δίσκος των AC/DC καταλάβει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μου το καινούριο των Metallica δεν θα είναι στα πρώτα 30. :wink:

Εεεεε, μην λετε οτι θελετε ρε. Το ιδιο ειχε γινει και με τα credits του Στανγκερ που το κλιμα ηταν σκατα οποτε μην μου λετε μαργαριτες και συννεφακια.

What? 8O Στο Load έπεσε το ΚΑΡΑκράξιμο! Μετά από αρκετά χρόνια άρχισε ο κόσμος να λέει ότι πρόκειται για αξιόλογο δίσκο.

πες καλυτερα γιας τους περισσοτερους…:wink::stuck_out_tongue: