Metallica-Death Magnetic (2008)

Αυτό.

Δε το έχω ακούσει, θα γίνει σύντομα, αλλά άμα ισχύει ε τότε κάτι δε παει καλά, δε νομίζεις?

1. Δε το έχεις ακούσει, θα μπορούσα να έχω σταματήσει να γράφω από την πρώτη σειρά, αλλά δε βαριέσαι.
  2. Επειδή έχει διαφορά το GH με το κανονικό cd, μας πιάσαν κότσους? Σε όλα τα τραγούδια που έχουν μπει στο Guitar Hero, από οποιαδήποτε μπάντα, το mastering είναι διαφορετικό.
  3. Οι ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ τι σχέση έχουν με το mastering?

1)Ε, σε 10’ θα εχω γνώμη, μη φοβάσαι:wink:

2)Δεν έχω ασχοληθεί με GH, δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Απλά ήταν και η φάση με τις πένες…

3)Δηλαδη οι μετάλλικα το μόνο που κάνουν είναι να συνθέτουν και να ηχογραφούν, τα υπόλοιπα τα αφήνουν στη τύχη τους. Οκ.

1. Eε… οκ.
  2. Εε… οκ.
  3. Στο συγκεκριμένο δίσκο, ναι, αυτό έγινε. Το είπανε τόσες φορές στις προηγούμενες σελίδες ότι είναι η πρώτη φορά μετά το Κιλλ’εμ αλλ που οι Μετ δεν έλαβαν καθόλου μέρος στη μίξη και την παραγωγή.

2)Ναι. Γιατι παίζει να πουν οτι βγαζουμε remaster. Οποτε ξανα πληρώστε για 2ο cd.
3) Μπορει να μην έχουν άμεσα αλλά έχουν εμεσα.

edit:
3)οκ δεν το ηξερα αυτο :stuck_out_tongue:

2)Αυτό δεν έγινε στο Στ.Ανγκερ, λες να γίνει τώρα?

Δική τους απόφαση ήταν επομένως, άρα εμμέσως φταίνε και αυτοί.

:lol:#-o

Εντάκει φρίδομ μου.

ΦΤΑΙΝΕ.

Υπερβολές όπως πάντα. Τώρα ακούω την έκδοση που λέτε, έχει το Suicide & Redemtion σε 2 εκδοχές μία K.H και μια J.H. O ήχος δεν έχει καμια τρομερή διαφορά που είναι άξια λόγου, δηλαδή κουβέντα να γίνεται. Τώρα αν εσείς ακούτε τρομερές αλλαγές οκ να πάω να κάνω καμια εξέταση. Επαναλαμβάνω πως και στη κανονική έκδοση το μπάσο ακούγεται κανονικότατα.

Το μόνο τραγούδι του δίσκου που ακούγεται σχετικά καλά στο CD βρήκες να ακούσεις ;#-o
Πάντως αν στα υπόλοιπα πάλι δεν ακούς τρομερές διαφορες πάνε σε γιατρό asap γιατί δεν παίζει να λένε όλοι το αντίθετο απο σένα. Εκτός και αν νομίζεις ότι είμαστε τόσο βλάμένοι και δεν εχουμε καμια δουλειά από το να θάβουμε την αγαπημένη μπάντα της καρδιάς μας…:!:

Να το πατήσω ή όχι? ε, θα το πατήσω…

Εγώ ρε μπαλαδώρε δεν ακούω τίποτα το εξαιρετικά διαφορετικό, θα το γράψω και σε cd να το ακούσω σε καλύτερα ηχεία πάντως.

συμφωνω με shadowking…σιγα την διαφορα…και στο album μια χαρα ειναι ο ηχος…ετσι και αλιως ο rubin στις metal μπαντες ποτε δεν κανει γιαλισμενες παραγωγες…πχ slayer,slipknot

Και για κάτι που είπατε παραπάνω ότι δηλαδή μπορεί να ξαναβγεί σε remaster και τέτοια, οι metallica δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό ούτε καν στο St. Anger που ακούσανε τόσα γιατί να το κάνουν τώρα για ένα δίσκο που αποθεώνεται από σχεδόν παντού? Και στην τελική αν το κάνουν μην αγοράσετε την νέα έκδοση, εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα.

Η GH έκδοση έχει πιο “μαζεμένη” παραγωγή, και ακούγεται καλύτερα νομίζω, τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά. Στην έκδοση του σιντι, αυτού που με ενοχλεί είναι η ακουστική του ταμπούρου σε αρκετά σημεία. Τώρα είναι καλύτερα.

ακουω τωρα το end of the line και θυμαμαι την χθεσινη βραδια οπου το εβαλε στο mo better…μονο θετικες αντιδρασεις ειδα…

Shadowking69 παίζεις καποιο μουσικό όργανο ; παίζει να σχετιζεται με την αντίληψη που έχεις για τον ήχο. Δηλαδή καποιος που χρονια παιζει μουσικη (εγω παιζω 14 χρόνια) έχει μάθει το αυτί του να ακούει πράγματα που ένας άλλο δεν ακούει τόσο εύκολα. Και αντίστοιχα είναι πιο ευαιρέσθητο. Δηλαδη μην νομιζεις οτι εχω κάτι εναντιον σου προσωπικα, απλά προσπαθώ να βρω έναν λόγο γιατί δεν ακους την φανερή (σε μενα και στα ολον τον κοσμο) διαφορα. Στα λεω εντελως φιλικα αυτά, ελπίζ ωνα μην με παρεξηγήσεις φιλε μου.

btw
Rolling Stones

Ok κάπως καλύτερα τώρα. Έπαιζα κάποτε μπάσο αλλά με φάγανε οι γυναίκες :lol: Ακούγοντας μεταλ κοντά 15 χρόνια όμως πρέπει να σου πω ότι κάπου χάνουμε το νόημα με όλα αυτά…και ξέρεις ποιο είναι το νόημα? Ότι η αγαπημένη μας μπάντα έβγαλε τον δίσκο που όλοι περιμέναμε εδώ και τόσα χρόνια! Παίζει να είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει από το Justice(που και εκείνο δεν είχε καλή παραγωγή αλλά who cares ήταν δισκάρα). Το Death Magnetic για μένα έχει μια χαρά ήχο, το μόνο που με χαλάει αλλά δεν είναι ικανό να μου χαλάσει το κέφι, είναι ότι τα ντραμς είναι λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε.

Εγω παλι ειναι ειμαι πολυ χαρουμενος με το Guitar Hero version του DM οποτε οπως και να χει γουσταρω τρελα το album και χαιρομαι να το ακουω. Εχει φάει τρελο repeat.

Χαίρομαι που τουλάχιστον συμφωνείς οτί μιλάμε για έναν πολύ καλό δίσκο, και χαίρομαι που πολλοί συμφωνούν με αυτό.

Ερωτησούλα ψιλό άσχετη.Ξέρει κανένας αν έχει βγει κανένα pack για το D.M και για το pc??thanx!!