Γιατί και του St. Anger τα riffs παρέπεμπαν σε Load και γενικώς heavy rock καταστάσεις απλά θάβονταν από την “περίεργη” παραγωγή.
όχι, το coffin box!
έχει και πένες:p:p
αγαπάμε τις χάρτινες πένες…ναι.
+100000000
Το πιο συναυλιακό κομμάτι είναι χαλαρά το All Nightmare Long.
Για μένα πάντως το Cyanide είναι μέσα στα πρώτα 3 καλύτερα τραγούδια του δίσκου. Πολύ κομματάρα
Προφανώς θα χαλάει αρκετούς γιατί οι κιθάρες είναι πιο περίεργες και λιγότερο old-school απ’ όλα τα υπόλοιπα κομμάτια
Kαι εμένα η ψήφος μου πάει στο all nightmare long…
Φϊλε drenie εγώ αυτό που λέω με λίγα λόγια είναι πως το ότι δεν μου αρέσει η παραγωγή είναι ΑΠΟΨΗ μου και άποψη οποιανού άλλου την εκφέρει, δεν χρειάζεται μόλις ποστάρει κάοιος κάτι αρνητικό να μπαίνουν σφήνα κάμποσα post υπερασπιζόμενα τους θιγμένους metallica. Αν σου αρέσει η παραγωγή μεγιά σου με χαρά σου, no problem και καλύτερα για σένα που μπορείς και απολαμβάνεις το album! Όλα τα σχόλια για Rubin και wannabe sound engineers, για το ότι ψάχνουμε λόγους να μην μας αρέσει ο δίσκος, για το ότι οι Metallica θέλουν να μας πάρουν τα λεφτά (αλήθεια που το είδες γραμμένο αυτό εδώ;) είναι τούλαχιστον ατυχή και αποπροσανατολίζουν την όποια ουσιαστική συζήτηση μπορεί να γίνει γύρω από το θέμα. Να στο πω και αλλίως, είναι σαν να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι του αρέσει πολύ η παραγωγή και στην συνέχεια οι άλλοι να του λένε: σου άρεσε και η παραγωγή στο Justice και στο Kill’em all τότε, ότι σου πασάρουνε οι metallica το τρως, είσαι φανμποις κ.ο.κ. Νομίζω καταλαβάινεις την αναλογία, και οι 2 πλευρές έχουν παροπίδες και προκαταλείψεις σε αυτά που γράφονται…End of story.
Και για να επιστρέψουμε στα του δίσκου, το Cyanide όντως θα τα σπάει στο Live!:thumbup: Έπισης και το the end of the line προσφέρεται για συναυλιακό χτύπημα! Ειδικά στο αργό σημείο που λέει “the slave becomes the master” και ξαναχώνει θα γίνει της μουρλης!
Καλα αυτα τα “σας αποστομωσα, ποσο γαματος ειμαι τελικα”, δεν τα σχολιαζω καν.
Και ναι ChrisP εισαι μια κουφη και αποστωμομενη groupie, welcome to the club :lol:
Το Cyanide ειναι πολυ καλο κομματι, οσο το ακουω τοσο μου αρεσει
Εμένα πάλι πιό καύλα για συναυλία κιετς μου φαίνεται το End of the line.
Εμένα πάλι πιό καύλα για συναυλία κιετς μου φαίνεται το End of the line.
+ΦΩΝΩ…αλλα εκτος απο αυτο και το Broken, Beat & Scarred ειναι γαμω τα κομματια …για μενα ειναι το καλυτερο…και θα το παιξουν σιγουρα σε συναυλια γιατι ειναι ενα κομματι πολυ δυνατο και ξεσηκωνει τον κοσμο…αχ μακαρι να ερθουν οι metallica αυτο το καλοκαιρι…keep on rocking…8)
Στα 2 live που έδωσαν με την κυκλοφορία του δίσκου, από καινούργια παίξαν That was just your life, the end of the line, Broken beat and scarred, the day that never comes και cyanide.
Ας κλειδώσει κάποιος αυτό το κωλοθρέντ!!!
Τα επιχειρήματα σου φίλε leris ομολογουμένως είναι αποστομωτικά…
Το ξέρω.
Είναι αρκετά φανερό το γιατί θέλει κλείδωμα. Δε χρειάζονται επιχειρήματα.
Από τον νέο δίσκο μου άρεσαν πολύ τα εξής: That was just your life, Cyanide, All nightmare long και μετά The day that never comes και Judas kiss.
Ειλικρινά, μου αρέσει πολύ το Death Magnetic.
Το Broken Beat and Scared θα ειναι πολυ καλο σε συναυλια αφού μπορεί το κοινό να τραγουδάει rise, fall, down, rise again ή να ουρλιάζει στο show your scars με αποκορύφωμα το We Die Hard και μετα ενα ξέφρενο headbanging.
Επίσης στο End of the line φανταστείτε εκει που λεει the slave becomes the master, να το αφησει ο james στοι κοινό. Και μόλις το κοινό τελειώσει να τραγουδάει τελειώνοντας την φράση με την λέξη master, φωνάξει ο Maaaaaaster και να μπει το MOP ! ! ! ! !
O Ellanor το ειχε γραψει πολυ σωστα μολις ειχε κυκλοφορησει το Death Magnetic.
[SIZE=“2”]POSTED BY ELLANOR:
Γενικά το ένα κάπως αρνητικό στοιχείο του δίσκου για μένα ήταν ο ήχος του. Πολύ «κρυστάλλινος», χωρίς να διακρίνεται το μπάσο (για άλλη μια φορά), και χωρίς τον όγκο που θα ήθελα. Αν η παραγωγή ήταν ανάλογη με ενός black album θα μιλούσα για δισκάρα με τα όλα της. Δε λέω, σκόπιμα επέλεξαν να ακούγονται έτσι, απλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κάτι λίγο διαφορετικό. Μακάρι να αλλάξουν κάτι, αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο δηλαδή. Ακόμα και έτσι πάντως, το άλμπουμ είναι δυνατό στον τομέα που θα πρεπε: τις συνθέσεις. Αυτό τελικά έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ? όλα. [/SIZE]
αυτο ακριβως ηθελα να πω.Δεν ηθελαν να θιξω κανεναν προσωπικα.
Αυτη στα δικα μου ματια και αυτια ειναι μια πολυ ωριμη αποψη που εστιαζει ακριβως εκει που πρεπει.Τουλαχιστον ο Ellanor δεν μιλαει απολυτα.Εχει αποψη.Και ειναι και ολοκληρωμενη.
Η ουσια λοιπον ειναι αλλου και δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις σε καποιους οπως στον φιλο που ειπε οτι το Death Magnetic θα πρεπει να μην ειναι ιδιαιτερα καλο επειδη διαβασε σε forums οτι δεν εχει καλο ηχο.
Εχει ηδη βγαλει αποψη χωρις καν να το ακουσει το ρημαδι το CD.
Αν κανεις μια παρατηρηση για αυτο που σε χαλαει σαφως και ειναι σεβαστο και αν εγω ξεπερασα την γραμμη του σεβασμου (The End of the Line?) καποιου αλλου ζηταω ειλικρινα συγγνωμη.
Αλλα μην το παρατραβαμε το ζητημα με την παραγωγη ειδικα αν οντως αρεσει σε καποιον το album.
Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.
Σαν Δημητρης θεωρω οτι ηδη το εχω εξαντλησει το θεμα.Δεν εχω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο. Και για να μην κουραζουμε και τους υπολοιπους αν ακομα διαφωνει καποιος μαζι μου καλυτερα να μου στειλει ενα π.μ. και εχω ολη την καλη διαθεση να του απαντησω.Μου αρεσει ο διαλογος και η διαφωνια.Οι απολυτες αποψεις δεν μου αρεσουν.
Οσο για το Cyanide οταν το ακουσα την πρωτη φορα δεν ξετρελαθηκα αλλα τωρα που εχω πραγματικα χιλιοακουσει το album και μου καλυπτουν αλλα κομματια το αισθημα που ζηταγα απο αυτο τον δισκο δηλαδη να ειναι πραγματικα Heavy και σε σημεια γρηγορους ρυθμους οπως στα 4 πρωτα album των Metallica , το συγκεκριμενο τραγουδι το ζηταω να το ακουσω και το στακατο riff του ειναι τρελο σκαλωμα.
Πραγματικα με κερδιζει ολο και περισσοτερο το Death Magnetic χωρις να πιεσω τον εαυτο μου να μου αρεσει επειδη εχει το ονομα της αγαπημενης μου μπαντας πανω στο CD.
Και εμενα το Cyanide δεν με ειχε εντυπωσιασει (σε αντιθεση με το TDTNC πχ) αλλα οσο το ακουω τοσο μου κολλαει, heavy, ωραιο ρεφραιν, μια χαρουλα
Το That Was Just Your Life θα σκοτωνει live οπωσδηποτε, οπως και το B,B&S! (SHOW! YOUR! SCARS! με μικροφωνο στο κοινο! Ηδονη! )
Οντως το εχω παθει κ εγω αυτο με το Cyanide ενω στην αρχη ουτε κρυο ουτε ζεστη, τωρα μου ερχεται συνεχως στο μυαλο. Ειναι πολυ εξυπνο το ριφφ.
Και ο Bruce Dickinson ειπε οτι του αρεσει το Cyanide και ο Lars του απαντησε οτι του κανει εντυπωση που ξεχωριζει αυτο το κομματι γιατι αρκετοι του λενε οτι ειναι το πιο αδυναμο κομματι του δισκου.
Στην Αρχη το πιστευα και εγω αλλα εχω αλλαξει ηδη γνωμη…
Αυτο το refrain σου κολλαει στο μυαλο!!