Metallica-Death Magnetic (2008)

Γιατί στην Ελλάδα όλα πάνε αργααααά…

…και γιατι στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ακουνε οτι να ναι μουσικη (και σε σχεση με τις αλλες χωρες πολυ λιγοτερο μεταλ)

παιδες αυτο που ειδα εγω εδω http://www.metxxxpage.com/blog/2008/09/18/bow-down-death-magnetic-dominates-the-world-charts/ ειναι οτι ειναι πρώτο…ελέως αμα δεν ειναι αλήθεια θυμαμε 10 σεπτεμβριου που το αγορασα απο το μετροπολης επεζε μεχρι και στον οροφο με τα ελληνικα…

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι πρώτο, πάντα στην Ελλάδα το μεταλ πάει ψηλά στα charts, το μεταλλικό κοινό αγοράζει ακόμα δίσκους…

Αφού Μέηδεν και Μετάλλικα τα πάνε μια χαρά, γιατί να πλακώνονται οι φανμπόηδες~???

Για το ποια μπαντα εχει περισσοτερα θρεντς στο φορουμ

Eτσ’…

For the glory…8)

:smiley: :smiley:

Εκεί παίζουν κι οι ΑΚ/ΔΚ

Και καποιος χριστιανος να μας πασαρει με καποιο τροπο το live του Λονδινου… :roll:
Σε audio μονο ειναι αυτες οι 2 συναυλιες??

Να τι συμβαίνει όταν ασχολούνται με τους Metallica,άτομα άσχετα με το metal.Καλομαθημένα άτομα που δεν πρέπει να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους,που δεν έχουν γκόμενα(και ίσως δεν είχαν ποτέ) και περνάνε την ώρα τους μπροστά απο ένα pc…:?Το POST του elmarad είναι ακριβώς ο τύπος που μένει με τους γονείς,τους τρώει τα λεφτά και δεν έχει σκληραγωγηθεί ποτέ στη ζωή του,πόσο μάλλον να μιλήσουμε για γκόμενες και τετοια…Τέτοιοι τύποι δε θα πρέπει να αγγίζουν τους metallica,όχι να λένε και τη γνώμη τους στο φόρουμ…Ανατρέξτε στα ποστ του και θα καταλάβετε τι εννοώ…Και κάτι άλλο,ο Druid έχει δίκιο,αν ξέρεις απο μουσική,δε μένεις στην παραγωγή,προσέχεις άλλα πράγματα…Και εγώ είμαι 27 ετών και έχω 15 χρόνια σπουδών κιθάρας στην πλάτη μου,οπότε καταλαβαίνω τον Druid στο πως νιώθει όταν βλέπει τέτοια αστεία ποστ…#-o

Αντί να προσβάλλεις τον άλλο πίσω απο μια οθόνη, δεν μας λες την άποψη σου για το άλμπουμ καλύτερα?

εκανες και συ στο Μεγαλο Πευκο?

Kosti24, φαντάζομαι η εμπειρία της ζωής σου δίδαξε μέσα σε όλα πως δεν είναι σοφό να προσβάλλουμε έτσι κάποιον πίσω απο μια οθόνη.

Αν θες να μας πεις τη γνώμη σου για το άλμπουμ και όχι για τις γκόμενες του άλλου και το πόσο έχει “ζήσει τη ζωή”, μπορείς να ποστάρεις ξανά.

Συνεχίζεται η κουβέντα για το Death Magnetic. Ευχαριστώ.

Τι είναι αυτό;:lol: Ρε Κεφτέ24 την παλεύεις; Που κολάνε όλα αυτά που γράφεις; Πέρα από όλες τις ασυναρτησίες σου σχετικά με το post μου που δείχνει ότι δεν κατάλαβες Χριστό από όλη την συζήτηση που κάνουμε και ότι με τον Druid είπαμε πάνω κάτω τα ίδια για παραγωγή και album, ολη η άλλη επίθεση τι είναι; Με ξέρεις; Ρε μήπως έσυ είσαι ο τύπος που σκιαγραφείς στο Post σου;;; Μπρόστα από ένα PC όλη μέρα, τραβατόνε-τραβατόνε και είμαι μάγκας που γράφω ανώνυμα ότι παπ…ριά μου κατεύει; :-k#-o
Το post σου είναι τόσο εξωφρενικά αστείο και ασυνάρτητο που έλεγα να μην απαντήσω καθόλου…αλλά για την ιστορία και επειδή σήμερα έδινα μάθημα και δεν το πέρασα και έχω νεύρα, κεφτεδάκο δουλέυω από τα 18 μου και όσο για τις γκόμενες, ρε μπας και σου έφαγα καμιά και δεν το θυμάμαι, γιάυτό τόση εμπάθεια;
Ήμαρτον που λέει και ο μεγάλος…8O:D Crawl back in your little shit hole…

Γιατι αναψαν τα αιματα παλι ρε παιδια?
Δεν καταληξαμε οτι το Death Magnetic ειναι δισκαρα? :smiley: :stuck_out_tongue: :roll:

Ειλικρινα τωρα εχω αρχισει να τρωω πραγματικα σκαλωμα με το Cyanide.
Οπως ειπε και ο Dickinson θα μπορουσε ανετα να ανοιγει αυτο το κομματι τον δισκο.
Εμενα παντως μου φερνει κατι απο Black Album το συγκεκριμενο…Ισως λογω του riff.

Και διαβαστε και αυτο…

Παντως ξανακουγοντας το cd για πολλοστη φορα ειναι απιστευτο το πως καταφεραν να κανουν τετοια γκαφα με τον ηχο. Μα να εχεις καταφερει το δυσκολοτερο, δηλαδη τις συνθεσεις αυτες καθ’αυτες, να εχεις ΤΟ χρημα για στουντιο, παραγωγους, τεχνικους κτλ. κτλ. και ο ηχος στο σιντι να κανει χρουτσου-χρουτσου σαν το ραδιοφωνο??? Πλεον ειμαι πεπεισμενος το οτι οποιος δεν το εχει παρατηρησει (οχι να τον εχει ενοχλησει, απλα να το παρατηρησει) ειναι κουφος.

Αυτο το μαμημενο loudness war…

Κανω τιμιες προσπαθειες να μου αλλαξει τη γνωμη αυτο το αλμπουμ. Για τον ηχο δεν λεω κουβεντα, αστο καλυτερα… Δεν λεω, επιτελους back to roots somehow αλλα θα ηθελα να ρωτησω, αν αυτο ακριβως που ακουμε το κυκλοφορουσε αλλη μπαντα ακριβως οπως υπαρχει τωρα. Μονο το logo και τα μελη να αλλαζαν. Θα το αποθεονατε τοσο πολυ στα αληθεια? Ερωτηση κανω. Δεν προσπαθω να κάνω κάτι απο φανατισμο κτλ…

Εγώ προσωπικά, σου λεω ειλικρινά, ναι. Αλλα δεν το αποθεώνω, απλά λέω ότι είναι πολύ καλό μέταλ για τις μέρες μας. Αν δεις τα tabs οι κιθάρες παίζουν αρκετά heavy (αν και σημεία nu metal φέρνουν αρκετά). Ο ήχος (οχι η ποιότητα, αυτή είναι χάλια έτσι κ αλλιως, μιλάω για τον τόνο, το χρώμα του ήχου) είναι πιο μοντέρνος και όχι το κλασσικό Metallica Gain 7, Bass 11, Mid 2, Treble 7 (περιπου). Οποτε ίσως γι αυτό σου φαίνεται κάπως περίεργο. Σε γενικές γραμμές όμως είναι πολύ καλό το album και σε σημεία το δέσιμο στίχων και μουσικών οργάνων δένουν απόλυτα. Τώρα - ναι - έχει μερικά σημεία που δειχνουν έλλειψη έμπνευσης και σε κουράζουν λίγο, αλλά τι περιμένεις από ένα δίσκο όπου ο μέσος όρος των tracks είναι 8 λεπτά ( ; ) . Ειναι λογικό και επόμενο. Σιγουρα, λοιπόν, αν άλλο συγκρότημα έβγαζε αυτόν τον δίσκο εγώ θα τον άκουγα πάλι και πιστευω θα μου άρεζε.

Γενικά στους Metallica δυσκολα βρήσκεις κάτι κακό, εκτός εάν οι κιθάρες είναι κουρδισμένες σε C και ο Lars παίζει κατσαρόλες.

δεν είναι μόνο δικός σου προβληματισμός αυτός, είναι εύλογος.

πραγματικά, είμαι πολύ περίεργος συνήθως με θέματα ήχου, παραγωγής και πολλές φορές κολλάω σε λεπτομέρειες και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ακρόαση δίσκου. Με το Death Magnetic παραδόξως δεν έχω ενοχληθεί (σχεδόν) καθόλου. Ακόμα και στην GH έκδοση που είναι βελτιωμένα τα πράγματα δε νιώθω και μεγάλη διαφορά.

τώρα όσον αφορά αυτό που ρωτάς.
σε αυτή τη μουσική τίποτα δεν είναι το ίδιο όταν το βγάζουν οι Iron Maiden ή οι Metallica.
σε εμπορικό επίπεδο αυτές οι δύο μπάντες είναι μερικά έτη φωτός από ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες.
εκδότες περιοδικών βλέπουν/ξέρουν πως αν βάλουν μια από τις δύο μπάντες front cover, αμέσως αυτό πουλάει περισσότερο, ιδιοκτήτες δισκοπωλείων λένε πως ο κόσμος που παλιά έπαιρνε cd πατάει στο μαγαζί μόνο όταν βγάζουν δίσκο οι δύο μπάντες.

τώρα σε καθαρά μουσικά επίπεδο, δεν ξέρω. σίγουρα δεν θα έκανε όλο αυτό τον ντόρο. κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότροι που το αποθεώνουν δεν θα έμπαιναν καν στη διαδικασία να το ακούσουν.

Sad but true…

To main riff του cyanide δεν θυμίζει λίγο το αντίστοιχο του sex type thing των Stone temple pilots?:-k