Metallica-Death Magnetic (2008)

Ναι ρε θεεε…ΝΑΙ!!!Θα το εγραφα…Το creep θα ελεγα εγω και φωνητικα στο Unforgiven III

Με την ίδια λογική ορισμένοι (ίσως και πολλοί) αν τον ίδιο δίσκο τον έβγαζε άλλη μπάντα θα τον αποθέωναν περισσότερο και θα έλεγαν “Metallica go home”. Δεν φτιάχνουμε πραγματικότητες με τα “αν”. Η πραγματικότητα λέει το αντίθετο πάντως με τις τόσες μπάντες που τους αντιγράφουν (ακόμα και στο στυλ που κρατάει ο James την κιθάρα).

p.s.1: Οι Metallica κάνανε το λάθος και βγάλανε το Master Of Puppets το οποίο είναι αξεπέραστο από οποιονδήποτε έχει παίξει heavy metal (και σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα) και από τότε όλα συγκρίνονται με αυτό το δίσκο.

p.s.2: Ο James αντιγράφει και τον Πορτοκάλογλου… What don’t kill you, makes you more strong#-o

Δε νομιζω να εβγαζε αλλη μπαντα τετοιο δισκο!μουχαχα!

Αν το Master of Puppets gia paradeigma to evgazan oi ΠΥΞ ΛΑΞ θα μιλουσαμε με τετοια λογια τωρα?
Δεν στεκει το επιχειρημα σου!

off topic:
Παρ’τε το χαμπαρι!Οι MITALCA ειναι χαλαρα η μεγαλυτερη heavy μπαντα ever!Σας αρεσει δεν σας αρεσει!

AcidRain δεν την παλεύεις καθόλου ε?

MITALCA???

αν έβγαζαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ το Master Of Puppets?

Come eat some chemicals with me…

E μα…κατι μου θύμιζε…:stuck_out_tongue:

Ναι ρε το ρεφραιν μοιαζει παρα πολυ με το ρεφραιν του creep…

Kοροιδευεις ε?:lol:

Αγαπητε Outshined
1ον:επιτηδες το εγραψα ετσι(αν το ακουσεις απο Aμερικανo ετσι σχεδον προφερεται.Aσε που το εχω δει σε αμερικανικη πινακιδα ι.χ ετσι γραμμενο!Οχι δεν ειμαι ουτε Αμερικανος ουτε αμερικανοφιλος,χαχα!αnyway!).

2ον:εδωσα παραδειγμα αλλης μπαντας για καποιον τυχαιο δισκο (των Mitalca:p)για να δειξω οτι δεν συμφωνω με τα λεγομενα καποιου φιλου εδω(Αν διαβασεις λιγο παραπανω θα το δεις)

Μια χαρα την παλευω…το θεμα ειναι για ποσο ακομα!

Have a nice day!

Κ Οχι μονο…και η γιαγια μου στο χωριο ετσι το λεει…:stuck_out_tongue:
Στα 4 πρωτα κομματια ο δισκος προσπαθει και κοπανιεται για να γινει And justice for all…Αδίκως…
Μετα στρωνει…Το Cyanide ξεχωρισε για μενα…Δε με ενθουσιασε το συνολο…
Θα επανελθω με λογυδριο8O

Εεε…:-s
Ξέρεις το έχω ακούσει και διαβάσει από αρκετούς Αμερικάνους και ούτε προφέρεται ούτε γράφεται έτσι… :wink:

Δες το S&M(αλλη ορεξη δεν εχεις το ξερω:p)!Καπου ενας οπαδος σηκωνει μια πινακιδα αυτοκινητου…8)…Τεσπα!

Enjoy your rest of your day!

Ναι.

AXAXAXAXA,εγραψες… :smiley:

To όνομα παίζει μεγάλο ρόλο σε μια κυκλοφορία, όμως πιστεύω πως ο δίσκος θα έπαιρνε καλές κριτικές όπως και να λεγόταν το συγκρότημα που το κυκλοφόρησε γιατί πολύ απλά είναι ένας τουλάχιστον καλός δίσκος.
Άντε και με το καλό στο Rock n Roll Hall of Fame γιατί το αξίζουν!

Οι αμερικάνικες πινακίδες που είναι personalized έχουν περιορισμό τα 7 γράμματα/ψηφία και πρέπει να είναι μοναδικές ανά πολιτεία. Αν στην πολιτεία αυτού που είδες υπήρχε ήδη “ΜΕΤΑLCA” ο φίλος μας συμβιβάστηκε με το “MITALCA” Καμμία σχέση με προφορά πάντως. :wink:

:offtopic:

judas kiss :slight_smile:

off topic: ρε παιδια ,μόνο εμένα το βασικό ριφακι του Unforgiven 3 μου θυμίζει το ριφ του Bleed Well απο Him?
πλιζ τσεκαρετε το μια και πειτε μου :-k

ΠΟσες φορες την ημερα τον παιζετε…???

…τοον δισκο εννοω,οχι τπτ αλλο#-o:!:8):wink:

ενταξει ρε παιδι μου που κολλαμε τωρα!!!

THE SLAVE BECOMES THE MASTER!!!

χαχα ποιοι Μιταλκα ρε κατσικοποδαρε???

ΣΕ κάποιο live και ο het λέει Mitallica…λεπτομέρειες. όσο για το πόσες φορές τον παίζω, μια την μέρα σίγουρα, είναι και μεγάλος βλέπεις…