Metallica-Death Magnetic (2008)

Πάει το ποστ!!! Το Death Magnetic εννοούσα ότι είναι μεγάλο ρεεεεεεεεεε #-o και το παίζω μία φορά τουλάχιστον την μέρα!

Kαλά, και μόνο από την απάντηση σου με φώτησες… Αστο μεγαλε…Δεν καταλαβες τι ρωταω, οποτε παμε παρακατω…

Πάρτε και ένα ριφ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…Bow Down !!

off topic
“Λοπον ακου να σου κατι με το καλο”
“με το γαλα?”
“ποιο γαλα ρε κατσικοποδαρε??”

Καταλαβα απολυτως φιλε τι θες να πεις!Ισως εσυ δε με καταλαβες!Οκ,παμε παρακατω!Ας μη ξεφυγουμε αλλο,αρκετα παρεκτραπηκαμε!
Καπου υπαρχει ενα documentary απο το στουντιο!Μαλλον θα βρισκεται στο coffin box!Αν εχεις υποψη σου καποιο link παρακαλω οπως το postaρεις!
Thanks!

παιδιια η εκδοση του album απο το giutar hero δεν εχει καπως χαμηλο ηχο?βεβαια μπορεις να το δυναμωσεις χωρις να ακους το ενοχλητικο distortion που εχει η κανονικη εκδοση…

Ναι έχει αρκετά πιο χαμηλή ένταση για αυτό προτιμάω να ακούω το cd…8)

MASTERED BY MUPPETS

End of session day, Rubin works away:
I’m your source of song-destruction
Tunes that hurt you ear, poor sound engineer
Leaving spikes on my instruction
Trust me you will see
Volume?s all you need
Dedicated to
How I’ll limit you

Compressing faster
Limit your Master
Your albums sell faster
With a loud Master
Master

Mastered by muppets, brickwalling your dreams
Clipping, distorting and smashing extremes
Ruined by me, you can’t hear a thing?
Just spiking snares, and auto-tuned screams
Mastered
Mastered
Rubin?s my name, and I’ll hear you scream
Bastard
Bastard

Need to mix this way, never you dismay
?Loud? makes death magnetic clearer
Gain monopoly, ritual Waves L3
Squash your tracks til it?s severe
Gate and you will see
More and more dB
Dedicated to
How I?m killing you

Compressing faster
Limit your Master
Your albums sell faster
With a loud Master
Master

Mastered by muppets, brickwalling your dreams
Clipping, distorting and smashing extremes
Ruined by me, you can’t hear a thing?
Just spiking snares, and auto-tuned screams
Mastered
Mastered
Rubin?s my name, and I’ll hear you scream
Bastard
Bastard

Master, Master, where’s the version I’ve been after?
Bearded, Bastard, you promised only lies
Blaster, Blaster, recorded on a ghetto blaster?
Laughter, laughter, laughing at those highs
Spike to me!

Lars ain?t worth all that ? ?natural? kick and hats
Kirk adds wah without a reason
Never ending phrase, Jaymz goes on for days
Rob, your shirt is out of season?
I?ll record til 5 (then)
I will help you buy
Sandals that suit you
Now you look cool too

Το βρηκα καπου στο νετ :lol::lol:

Καλό.

χαχα!! To είχα δει στο φορουμ των Metallica! Yπάρχει κάποια σελίδα στο νετ που ο κόσμος ψηφίζει για να δηλώσει την απογοήτευση του για την παραγωγή του δίσκου και απαιτούν remaster!

Την έχει ποστάρει ο Druid μια εβδομάδα και μερικές σελίδες πίσω νωρίτερα, αλλά κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά προφανώς…

Ναι το θυμάμαι αυτό… Ήταν η φάση βέβαια τότε που γινόταν πανικός εδώ και γράφονταν 100 ποστ τη μέρα…

Ναι, ή αλλιώς “εμείς οι από 'δω τους από 'κει”…

στα live τα κομματια 8α ειναι και πολυ γαμηστερα αλλα δυστυχως δεν προβλεπω να ερχονται συντομα οι metallica στην ελλαδα

Άντε να παρακολουθήσεις συζήτηση μετά.

Πάντως παίδες, κάθισα και σκέφτηκα (με αφορμή τον νέο δίσκο των Metallica, που όπως έχω ξαναδειλώσει, μου άρεσε πολύ, αλλά και το Mastered by Puppets), γιατί κατακρίνουμε τους Metallica; Γιατί πειραματίστηκαν; Γιατί τόλμησαν να διαφοροποιήσουν τον ήχο τους; Και άλλα συγκροτήματα το έκαναν (βλ. Therion, Behemoth). Σε άλλους αυτός ο πειραματισμός βγήκε, σε άλλους όχι.
Και από την άλλη, γιατί να κατακρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να εκφράσει την κατάστασή του (συναισθήματα, ψυχολογία, κτλ) κατά μία περίοδο; Κάπως έτσι δεν συναίβει στο Kill’em All, στο Ride the Lightning, στο Master of Puppets; Αυτά ναι μας άρεσαν. Κάπως έτσι ενήργησαν και στα Load, Reload, St.Anger, άλλο αν μας απογοήτευσαν. Δεν έχουν κάτι διαφορετικό στο όλο στήσιμο του δίσκου.
Συμφωνώ, χρησιμοποιούν το marketing σε μέγιστο βαθμό. Ποιά άλλη mainstream μπάντα δεν το κάνει; Τους κατακρίνουμε για την επιτυχία τους σε αυτόν τον τομέα; Γιατί επιλέγουν καλύτερους συνεργάτες; Γιατί;
Τέλως πάντων, σκοπός μου ήταν να ακουστεί και μία γνώμη από την αντίπερα όχθη, και όχι να γίνω γραφικός.
Άλλωστε, αγαπάμε τους Metallica για αυτά που μας έχουν προσφέρει.

δεν μας απογοητευσαν ολους… εμενα και το load, reload, st.anger μου αρεσαν
απλα σε πολλους δεν αρεσε γτ οι metallica ξεφυγαν απο αυτο που ηταν αναζητωντας κατι πιο επαναστατικο… που φυσικο και επομενο ειναι να μην αρεσει σε καποιους οι οποιοι εχουν συνηθησει αλλιως

Πάντως στο θέμα με τον ήχο, ακούστε και το τελευταίο Mayhem που την παραγωγή έκανε πάλι ο Rubin, μιλάμε για σαπίλα!

μεσα φεβρουαριου με αρχες/μεσα ιουνιου…λεγεται οτι θα κανουν ευρωπαικη περιοδεια σε κλειστους χωρους…

αυτο ΠΑΙΖΕΙ παντου…σε φορουμ ξενα (πρωτα και καλυτερα στο επισημο φορουμ των μεταλλικα…το metallicabb.com…οπου εχουν ποσταριστει και ψευτικες προφανως ημερομηνιες…

η σιγουρια παντως (γιατι εξω το εχουν σιγουρο οτι θα γινει) πηγαζει απο δηλωσεις του lars επαυτου στο missionmetallica…και απο δηλωσεις της ιδιας της μπαντας μετα απο συναυλιες το καλοκαιρι στην ευρωπη…και κυριως στις 2 συναυλιες τωρα τον σεπτρεμβρη σε λονδινο και βερολινο ειπαν παλι οτι…να ετοιμαζεστε για indoor περιοδεια φλεβαρη και μετα…

προσωπικα το θεωρω σιγουρο…οποτε για μας πλεον …ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα…οποιος ειναι να τους φερει θα πρεπει να εχει ΗΔΗ κινηθει…

σορρυ για το οφφ τοπικ…

αλλα δεν υπαρχει αντιστοιχο στις συναυλιες για μεταλλικσ

Να πω και εγώ την γνώμη μου.
Τα τραγούδια μου φαινονταί οκ αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο.Σίγουρα πάνω απο το μέτριο.'Ισως αν ήταν μικρότερα σε διάρκεια να ήταν καλύτερα.
Κακώς γίνονται συγκρίσεις με τα αριστουργήματα των metallica γιατι π.χ. το one, enter sandman, for whom κλπ δεν χρειάστηκαν 50 ακροάσεις για να μας αρέσουν.Σίγουρα στα live θα είναι πολύ καλύτερα τα τραγούδια αλλα απο το setlist το περσινο ποια 5 τραγούδια θα βγάζατε για να να βάλετε 5 απο το καινούριο με το σκεπτικό οτι δεν έχετε δει τους metallica τα τελευταία 8 χρόνια?

Για την πραγωγή έχω να πω τα εξής.
Μέχρι και χθές άκουγα το (γνήσιο) cd απο το laptop.
Σήμερα το άκουσα σε ηχοσύστημα συνολικού κόστους 6000 ευρω.Για τα δικά μου αυτιά είναι απλά τραγική.

Κανείς νοήμων δεν νομίζω να συγκρίνει τα αριστουργήματα όπως λες των 5 πρώτων δίσκων με αυτά των τελευταίων, και συγκεκριμένα του τελευταίου.
Αλλά, όταν μία μπάντα μένει στάσιμη, φυσικό αποτέλεσμα είναι να “πεθάνει”. Η έλλειψη είτε ανόδου είτε καθόδου οδηγεί σε αυτό. Συνεπώς, αν οι Metallica δεν είχαν κυκλοφορήσει την τριπλέτα Load, Reload, St.Anger θα είχαν εγκαταλήψει εδώ και καιρό. Και όσο και αν κάποιους στεναχώρησαν αυτές οι κυκλοφορίες, δεν νομίζω να τις αντάλλαζαν με την απόσυρση της μπάντας.
Άλλωστε με το Death Magnetic κάνουν σημαντική πρόοδο. Μπορεί να μην φτάνει τα 5 πρώτα, αλλά είναι μία ένδειξη ότι η προαναφερθείσα τριπλέτα τους έκανε τελικά καλό.