Metallica-Death Magnetic (2008)

Αχααχαχαχ θεϊκό :lol:
Το τραγούδησα σχεδόν όλο για να δω αν ταιριάζει με τη μελωδία :-s

Για ποια 5 πρώτα μιλάς; Θέλεις δηλαδή να μας πείσεις ότι το Death Magnetic είναι υποδιέστερο του Kill 'Em All; Μην τρελαθούμε κιόλας… εντάξει σεβασμός στην ιστορία και στο πρώτο τους άλμπουμ, αλλά αντικειμενικά είναι το χειρότερό τους (και ας έχει κλασικές κομματάρες). Μη λέμε ό,τι θέλουμε :slight_smile:

τι λες ρε;;;απο το δαφνη το’σκασες;;;

Βγαίνεις offside και μόνο που χρησιμοποιείς τη λέξη “αντικειμενικά”…

#-o
Το πρώτο τους album θεωρείται ένα από τα πιο γαμηστερα Thrash albums ολων των εποχών αντικειμενικά. Τώρα οι εξαιρέσεις είναι δεχτές, όπως η γνώμη σου, και είναι υποκειμενικές όχι αντικειμενικές… Απλα, σου λεω οτι οταν βγηκε το Kill Em All ειχε γινει πανικος. Πανικος που άλλαξε το σύμπαν. Και εκανε τους Metallica γνωστους στο μεγαθηριο που ειναι σημερα. Το έναυσμα για την κυριαρχία του metal.

Hit The Lights
Seek and Destroy
No Remorse
Phatom Lord

More Beer + ασπρη ESP flying V (αντιγραφη μοντελου Gibson) = Bang that head that doesn’t bang:!:

Βζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυυυυυυυν…!

εγω παντως ενα αλμπουμ το ταξινομω αναλογα με το ποσα κομματια μου αρεσουν και ακουω συνεχεια απο αυτο.και παρατηρησα οτι απο ολα τα αλμπουμ των μεταλλικα η σειρα ταξινομησης ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι:
1)…and justice for all
2)master of puppets
3)killem all
4)ride
5)death magnetic
6)metallica
7)reload
8 )load
9)st.anger

[/B]

γαματη κιθαρα αυτη!!!βρωμαγε μπυρα πραγματικα…

Παιδιά, ταξινόμηση των άλμπουμ των Metallica και ανάλογες συζητήσεις κάνουμε εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4286&page=76

sorry δεν το ειχα υποψιν!!!:slight_smile:

Τι ακυρη δηλωση εκανε παλι ο Burstein. Ποτε θα πάρει πόδι επιτέλους ο πορνόγερος …

Ακομα και το TomsHardware (ελεος) μιλαει για την χαλια ποιοτητα του CD.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η φράση που λέει ο author:

I can always turn up my volume, but once the music is on the CD, I can’t turn up the quality! Give the consumers quality and let us turn up the volume!

Eίναι η πρώτη φορά που βλέπω να κάνεις τόσο άκυρο ποστ.
Το θυμάμαι γιατί ενώ το username σου είναι αυτό που είναι, τα ποστ σου έχουν μια Α’ πχιότητα ;p

Το Making of Death Magnetic DVD το έχει δει κανεις ;

ε οχι και να συγκριθει η death μαλακια με το kill em all…#-o#-o#-o#-o…στο ενα μιλαει η δυναμη του thrash metal Και στο αλλο η δυναμη του marketing…

σου περνανε με το ετσι θελω να ακουσεις ενα αλμπουμ καμμια 50 φορες μονο και μονο επειδη λεει πανω metallica και να βγαλεις ,2,3 καλα κομματια…αν ελεγε πανω deathllica π.χ. θα βλεγαμε τοτε τα ιδια τραγουδια τη αντικτοιπο θα χαν και ποσο θα συζητιοταν…

Με τα αν και ισως δεν προκειται να βγαλουμε ακρη…
Καθε δισκος εχει την αξια του.Και την Αξια του Death Magnetic ειναι πολυ νωρις για να την κρινουμε…
Oσο για το DVD του Death Magnetic το ειδα…
Δεν λεει και πολλα.Δεν ειναι οπως το Year and a Half in the life of Metallica …
Δειχνει περιπου πως εστησαν τα κομματια με καποιες ιδεες που χρησιμοποιησαν ή δεν χρησιμοποιησαν τελικα.
Ειναι videos που δεν ειδαμε απο το Mission Metallica αλλα και μερικα που ειδαμε…
Οσο για την ασπρη flying V του KIll 'Em All o Jaymz την χρησιμοποιησε ξανα στο Death Magnetic…

Eγινε…
Εσυ απο οτι φαινεται αλλαζεις γνωμη για το Death Magnetic ανα βδομαδα να πουμε…
Τη μια εισαι πιο ενθουσιωδης,μετα λες οτι ειναι ενας αξιοπρεπης δισκος και τωρα βγαζεις μαλακια το album…
Πως μπορει ενας δισκος να ειναι μαλακια και συναμα αξιοπρεπης?!?!
Αλλος λεει οτι του ειναι βασανιστηριο να ακουσει ολοκληρο το δισκο και οτι καλο ειναι το κλεισουν το μαγαζακι οι Metallica και παει και μου ψηφιζει τα 7 απο τα 10 κομματια του δισκου! :?
Δλδ περιμενετε να παιρνουμε στα σοβαρα τις αποψεις σας για το d.m?
Ξερω γω,την παλευετε?

Με το έτσι θέλω σου περνάνε να ακούσεις και το τελευταίο της Madonna φίλε μου…κανείς δεν ακούει 50 φορές ένα δίσκο με το ζόρι…έλεος, και θα το λέω συνέχεια…όταν έρθουν ξανά μην έρθετε να ακούσετε την Death μαλακία, θα παίξουν αρκετά από τον τελευταίο μάπα δίσκο τους…κρίμα να πληρώσετε εισιτήριο, ας πάμε εμείς τα κορόιδα.

Αυτος περιμενει 24 χρονια απο τον Blackmore να παιξει κατι αξιολογο,γιαυτο ειναι τοσο απογοητευμενος.

+1

Τελείως αντικειμενικά πάντα, το Kill 'em All είναι πάνω από το Death Magnetic για 17 από τους 27 χρήστες που έχουν ιεραρχήσει τα albums των Metallica στο αντίστοιχο thread (8 το βάζουν από κάτω, ένας τα έχει στην ίδια θέση και άλλος ένας δεν έχει ακούσει το Death Magnetic).

Παιδιά ψυχραιμία, πάντα έλεγα ότι οι metallica έχουν κοινό από πολλά φάσματα της μουσικής. Σε κάποιους αρέσει περισσότερο η thrash περίοδος σε άλλους η πιο hard rock περίοδος. Λογικό είναι κάποιο νεώτεροι οπαδοί να μην εκτιμούν το Kll Em all λόγο ήχου για παράδειγμα ή λόγο της φωνής του Hetfield. Eμένα που ήταν ο δεύτερος δίσκος τους που άκουσα μου φαίνεται αριστούργημα, αλλά λιγότερο καλός σε ποιότητα από τα 3 επόμενα albums. Όσο για το “Death μαλακία” τι να πω, αυτός ο άνθρωπος δεν έβγαινε και έλεγε ότι είναι αξιοπρεπείς δίκος??? Εμένα πάντως κανένας από το τμήμα marketing της Warner δεν με ανάγκασε να ακούσω τον δίσκο 50(60-70) φορές…