Metallica-Death Magnetic (2008)

Εγω στεκομαι σε αυτο…When asked if the material represents a return to the “old school,” Lars replied, “I hate to be that specific, because six months from now people are gonna go, 'What the fuck? Lars lied to us!”

Εγω προσωπικα εχω μεγαλη καψα γιατι ειμαι 18 χρονων και θα ειναι το πρωτο αλμπουμ που περιμενω απο την αγαπημενη μου μπαντα.Οπως και να το κανουμε ειναι Metallica… :smiley:
To 2003 δεν ημουν σε αυτη τη φαση…

Όχι μωρέ…δεν πιστεύω, μάλλον το είπε χαριτολογώντας και καλά “έξι μήνες απο τώρα…” θα μπορούσε να πεί “του χρόνου τέτοια εποχή…” :stuck_out_tongue: :slight_smile:

λογικά πριν το καλοκαίρι και τις περιοδίες θα το έχουμε…
εξ άλλου πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί ο τίτλος και το tracklist, μετα το εξώφυλλο, το single και τέλος η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας… έχουμε καιρό…
ελπίζω να βάλουν και κανα dvd μέσα αλα st.anger…όχι κατα ανάγκη να παίζουν τα τραγούδια live στο προβάδικο, αλλά κάτι εξίσου πρωτοποριακό…ή κανα γαμάτο studio diary…τέσπα…θα δούμε…μέχρι τότε όπως είπε και κρισπ, έχουμε να ακούμε πολλά καλούδια…:slight_smile:

Ναι, εχεις δικιο. Ετσι ειναι κατανοητο.
Κι εγω τα Load/Reload/Garage Inc/St. Anger τα πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους αλλωστε.

Και με το καινουριο αυτο θα κανω…

:smiley: :smiley: :smiley:

Μονο που εγω θα το αγορασω την πρωτη ωρα κυκλοφοριας του! :lol: :stuck_out_tongue:

Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τα καλύτερα για το εν λόγω άλμπουμ. Μήπως υπάρχουν κάποια δείγματα που μπορούμε να ακούσουμε?

Marianna_me υπάρχουν στα γνωστά site demos απτο καινούργιο,αλλά είναι παράνομα και γιαυτο στο youtube δεν υπάρχει τίποτα…

άρε Lars,τελικά οτι και να κάνεις,τα τραγούδια θα τα ακούσουμε πριν την κυκλοφορία του cd,οτι και να κάνεις :stuck_out_tongue:

Oooooπ…Εσυ εχεις ακουσει κανα τετοιο?Και αν ναι για πες τις εντυπωσεις σου! :smiley:
Αν δεν εχεις ακουσει εσυ τοτε αυτοι που ισχυριζονται οτι το ακουσαν μηπως εχουν δημισιευσει τις εντυπωσεις τους? :-k
Α ρε Tallica και φυλακη θα μπω για παρτυ σας… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τι εχει παθει η φωνη του hetfield, δεν ειναι τοσο καλος τελευταια.

Oταν λες τελεταια τι εννοεις? :-k
Η κατηφορα εχει αρχισει περιπου απο το 2002…Παντως το θετικο ειναι οτι ενοψει του νεου αλμπουμ η φωνη του James εχει βελτιωθει σε πολυ ικανοποιητικο επιπεδο το 2007 και αυτο αποδεικνυεται απο τα live τους στην συγκεκριμενη περιοδεια. :slight_smile:
Η αιτια που χαλασε η φωνη του πιστευω οτι ειναι οι καταχρησεις του παρελθοντος… :wink:
Παρτε και ενα βιντεακι…http://www.youtube.com/watch?v=uliHEUgaa-0&NR=1

Μηπως φταιει και λιγο η ηλικια?

Δε ξερω…Εσυ μηπως ξερεις κανα 45αρη τραγουδιστη που στα νιατα του να μην εκανε τοσες πολλες καταχρησεις οσο ο James και τωρα να σπερνει?

:-k Απο ότι άκουσα και σε μερικα δειγματάκια απο το rockwave η φωνή του Hetfield είναι κάπως αλλαγμένη. Μετά όμως σκέφτομαι όλα αυτά που έχει περάσει και γυρίζω στην εξής σκέψη : Ο άνθρωπος είναι γεννημένος Chief.:smiley:

εγώ πάντως περί κομματιών/demo δεν έχω δει ακούσει τίποτα, ούτε στο metallica fan club, συνεπώς κρατώ μικρό καλάθι…να περιμένουμε λέω εγώ…

Παιδια αυτο μολις ήρθε…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=88988

Αντε και Metallica-American Democra$y

Πέφτω απ’ τα σύννεφα…

Δεν νομιζω να ισχυει,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι δεν ισχυει… :?
Θα περιμενω επισημες δηλωσεις… :wink:

Eleos pia!!! De nomizw oute egw na isxuei gia septembrh. stantar DEKEMBRH 8a paei…

UNFUCKABLE!!!

καλα ποσο καραγκιοζηδες ειναι πια?? κ σιγα που θα φταει η εταιρεια τους…απλα θα καθονται να τα ξυνουν ολημερις…ελεος πια απο προπερσυ περιμενουμε τον δισκο…

μονο κ να ειναι μαλακια μετα απο τοσο καιρο αναμονης…[-X

Αμα ειναι μαλακια ο δισκος, λεω να κανουμε διαδηλωση στο Συνταγμα κι εμεις! Να απαιτησουμε απο τον Λαρς να πουλησει το μεριδιο του στο brand name του συγκροτηματος!!!

Τι διαλο, καλυτεροι ειναι οι βαζελοι απο μας τους Metalli-fans?

Γιατί έχω αυτή την τρομερή διαίσθηση ότι θα είναι στο στυλ του Load/reload ο δίσκος?:-k