Metallica-Death Magnetic (2008)

Καλή όρεξη, γιου μπάσταρντ

Πολύ καλό το Formation αλλά το Death Magnetic είναι καλύτερο από πλευρά συνθέσεων, παιχτηκά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πιο είναι καλύτερο ή πιο δύσκολο. Οι Metallica σε αυτό το δίσκο κάνανε αυτό που γουστάρανε και μεγάλη μαγκιά τους που ο δίσκος πουλάει σαν ζεστό ψωμί(sic). Για μένα είναι ο δίσκος της χρονιάς, ναι είμαι φανμποϋς αλλά εμένα με ενθουσίασε όσο κανένας άλλος δίσκος φέτος και περνάω πολύ ωραία όταν το ακούω. Και στο κάτω κάτω της γραφής η ουσία της μουσικής είναι η ψυχαγωγία.

+1111111111
Συμφωνω σε ολα! :smiley:

-1.000.000

Εγω παλι του βαζω 1/10…και σιγουρα ειναι χειροτερο απο το καινουριο testament…

1111111111 - 1.000.000 = 1110111111

…σε τρώμε για πρωινό :stuck_out_tongue:

Το τριτο ντεμο των Necropoutsikon, της μπαντας της πολυκατοικιας μου, ειναι σαφως ανωτερο.

Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τις τελευταίες δηλώσεις του Lars. Αν το internet ήταν στα σπίτια μας όπως σήμερα και το 1986 είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα βλέπαμε 1/10 βαθμολογίες για το Master και άλλα σχόλια περι σόλο/παραγωγής/φωνητικών κλπ. Νταξ, τη γνώμη μας λέμε όλοι και γούστα είναι αυτά αλλά τις περισσότερες φορές φαίνεται ποιος λέει τη γνώμη του και ποιος έχει προ-αποφασίσει να θάψει (του αρέσει δεν του αρέσει ο δίσκος)

Εγω το βρηκα ενδιαφερον.Κατα τη γνωμη μου πολυ ανωτερο απο το St. Anger,αλλα οχι τοσο καλο οσο τα παλια τους(Black album και πισω…).Αλλα ενταξει…κααααααλο ειναι…

Εγω παλι του βαζω 11/10…και σιγουρα ειναι καλυτερο απο το καινουριο testament…

Nιανια, νιανιανια…

Ο δικος μου ο μπαμπας ειναι πιο δυνατος απο τον δικο σου!!!

Καλά ας βγαλει κανα album της προκοπής ο mustaine πρώτα…:lol:

και θα το σκεφτουμε αν θα το κατεβασουμε και απο το ιντερνετ![-X

ετσι ετσι…:smiley:

Πολλά μπάνια παίζουν τελευταία…:-s:-s:-s

το Holy Wars δεν σ’αρεσε ;

btw to Suicide and Redeption πολυ χασισι, μπύρα, σκοτάδι και παλιά εποχή μυρίζει. Τι ωραιο συναίσθημα ξυπνάει. Ειδικα αν η παραγωγή δεν ήταν 2008 αλλα 1986 τότε μιλάμε για ένα ακόμα επικό κομμάτι…

Αφου επιασα την κιθαρα να το μαθω:

btw το All Nighmare Long πολυ ξενέρα στην κιθαρα. Μονο οτι εχουν την 6η κουρφισμενη σε Ρε μου την έδωσε.

πολυ καλο το σολακι…στο my apocalypse ομως το αρχικο ριφφ προσπαθησε α το παιξεις με ανοιχτη την μι και ρε και σολ στις χορδες λα και ρε αντιστοιχα…και το θρασο ριφφ ειναι μι ντο σι μι φα λα διεση λα φα πιστευω και κανει εαλαγες ενδιαμεσα με ανοιχτη την μι και μι και ρε 5ης …αν και δεν βοηθαει φανταζομε…ωραιος φιλε μου…:smiley:

ρεσπεκτ :smiley:

το κομματι που ψηφισα ειναι τελαιυταιο σε ψηφους…
αν ομως εχεις διαθεση…ειναι για μεγαλο κοπανημα…
:metal:

…ωστοσο ακουγοντας-λιωνοντας τα καλα…
το All Nighmare Long ειναι θεσπεσιο κομματι…
δικαιος ειναι νουμερο ενα στους ψηφους…

Μιλάω για τα album μετά το 2000…:wink: