To Holy Wars δεν είναι καν album…
That’s a point.
ΧΑΧΑ,αυτο! :yes:
Είδαμε τι έπη κυκλοφορούν κάθε 5 χρόνια και οι Metallica
Sorry αλλά το Death Magnetic είναι πολύ καλύτερο από ότι έχουν βγάλει οι Megadeth εδώ και 14 χρόνια…
το αλμπουμ λεει πολλα ολα τα τραγουδια ειναι καλα εως εξαιρετικα δεν ειναι ομως σε αμια περιπτωση καλυτερο απο τα 5 πρωτα.ισως να σασ κανει λιγη εντυπωση αλλα το αγαπημενο μου ειναι το cyanide παντως:respect:σε αυτη τη συγκροτηματαρα :band:
Αντικειμενικα παντα.
Οι Metallica είναι ιδέα και δεν έχουν ανάγκη να κυκλοφορήσουν νέο έπος. Το κάνανε ήδη 5 φορές.
Το ότι δεν παίξανε σε Load & ReLoad όπως παλιά δεν σημαίνει ότι δεν παίξανε καλή μουσική. Θεωρώ απλησίαστα πολλά από τα κομμάτια τους σε αυτά τα 2 άλμπουμ από άλλες μπάντες.
Και όσο για το St.Anger πρόκειται για ένα δίσκο του οποίου η παραγωγή διακόπηκε για σχεδόν 1 χρόνο με όσα πέρασε ο ΜΕΓΑΛΟΣ James, για δίσκο μιας μπάντας που ήταν έτοιμη να διαλυθεί…άλλοι στη θέση τους δεν θα βγάζανε δίσκο, απλά θα είχαν διαλυθεί. Προσωπικά τον θεωρώ τον σημαντικότερο δίσκο τους μετά το Kill em All που ήταν αρχή.
Και όσο για το Death Magnetic…BOW DOWN!
Υ.Γ. σημαντικότερος δίσκος δεν σημαίνει και καλύτερος για όσους θέλουν να μου επιτεθούν
Όσο αντικειμενικό μπορεί να είναι το γούστο στη μουσική…8)
…
- Αρχηγέ έχω μια ιδέα!
- Ωραία Ιδέα!
Ε κάθε τόπικ όταν πλησιάζει τις 500 σελίδες καίγεται σιγά σιγά…
Προφανώς δεν ξέρετε την έκφραση… όταν κάτι/κάποιος είναι ιδέα τι σημαίνει… Δεν πειράζει, έτσι κι’ αλλιώς ένας καμμένος είμαι (for whom the bell tolls…?)
Σε πιάνουμε ρε g0dslayer μόνο που εδώ γίνεται κριτική του Death Magnetic, όχι κουβέντα για το αν οι Metallica είναι μεγάλο γκρουπ ή όχι. Άλλωστε όποιος λέει το αντίθετο είναι γραφικός. Οn topic, τώρα το Death Magnetιc σπέρνει…
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα
:):)
Εδώ γράφουμε για το Death Magnetic, όχι για το St Anger… Απλά θυμίζω.
Άμα θέλει κάποιος να κράξει τους Metallica, για όλα θα γράψει.
Το θρεντ εχει καταντησει “βαριεμαι. Πειτε οτι σας κατεβει για τους Metallica”.
Κάπου το χάσαμε…
Προτιμώ το Suicide and redemption