Metallica-Death Magnetic (2008)

Το Cyanide τα σπαει σε αυτο το live! :smiley:
:arrow:http://www.youtube.com/watch?v=25AktBFWbBs&eurl=http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=106980

Να 'βγαινε και η φωνή του James θα ήταν καλύτερο.

καλοι χρυσοι οι μεταλικα και το αλμπουμ αλλα ο james πρεπει να κανει κατι με τη φωνη του δεν παει αλλο αυτη η κατασταση… (πως ακριβως απο τη μια στιγμη στην αλλη αλλαξε τελειως η φωνη του ακομα παιδευομαι να το καταλαβω)

Στο παραπάνω βιντεάκι η φωνή του είναι πολύ καλή πάντως…

Eπιτελους ενας λογικος ανθρωπος!
Και ελεγα δεν θα το πει κανεις?!?!

Στο πρώτο μισό η φωνή του δε βγαίνει. Μετά φτιάχνει. Επίσης την έχουν βάλει πάρα πολύ ψηλά στο μιξ.

Και τι να κανει ακριβως δλδ? Πως μπορει ο hetfield στην ηλικια που ειναι κιολας να βελτιωσει την φωνη του?:-k

Ευνουχισμό ! :-k

:metal::bow2:

μαθήματα φωνητικης ξερω γω τι να κανει. Αλλο μου κανει εντυπωση: πως απο τη μια στιγμη στην αλλη χαλασε ετσι η φωνη του (πολυ τραγουδιστες στην ηλικια του εχουν φωναρα) Και στο κατω κατω αν δεν μπορει πλεον να τραγουδισει να μην το κανει. Και για να μην παρεξηγηθω φανμποης ειμαι και εγω γιαυτο και με ενοχλει να βλεπω στους μεταλικα τρωτα σημεια (απλα οταν κατι δεν σου βγαινει σταματατο καλυτερα).

Αναρωτιέμαι που τα είδατε τα κακά φωνητικά στο Death Magnetic… Δηλαδή θα πρεπε να τραγουδάει όπως στο… Kill’ Em All ξέρω γω?

Έχει χάσει την βραχνάδα και την χροιά, μαθήματα φωνητικής δεν μπορούν να τον βοηθήσουν. Ούτε φάλτσος είναι, ούτε ανάσες του λείπουν.

Αλλά από την άλλη να σταματήσει και να τραγουδάει ποιος? Να γράφει μόνο τα ριφς και να τραγουδάει άλλος? Πίστεψέ με δεν θα αρέσει σε κανένα. Και 1000 φορές καλύτερη φωνή να είχε ο πιθανός αντικαταστάτης θα ξενερώναμε όλοι γιατί θα χανόταν το συναίσθημα και το στυλ που έχουμε συνηθίσει να λέει την κάθε λέξη (ακόμα και το “yeah” θα μας έλειπε).

Προσωπικά στα End of the Line, Broken Beat & Scared, Cyanide και Judas Kiss φωνή του μου αρέσει πάρα πολύ και δένει πολύ με το ριφ που παίζει από πίσω.

Ούτε γω έχω πρόβλημα … ντάξει έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν έπιανε τίποτα θεικές νότες …ίσως τώρα να τραγουδάει λίγο χειρότερα, αλλά συγκρίνοντας π.χ. με τον Dickinson στέκει πολύ καλύτερα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο … όπότε είναι μια χαρά ακόμα:!:

NAI!!!

Συμφωνώ το ντεθ εχει καλα φωνητηκα απλα μιλαω για τη φωνη του στα λαιβ που ειναι κατα τη γνωμη μου 50% hetfield, δεν ειναι 100% και παντα κρινω τους τραγουδηστες απο τα λαιβ γιατι εκει φαινεται η φωνη χωρις εφε, προ τουλς κλπ κλπ…
οσο για το αλλο θεμα εννοειται πως κανεις δεν μπορει να αντικαταστησει τον 8εο και πικραινομαι που το λεω αλλα δεν ευχαριστιεμαι πλεον τους μεταλικα οσο παλιοτερα

Ο Ηetfield ειναι μεχρι και το Reload:lol::lol::lol:

Αν κάτι μπορεί να μπει στο studio τότε κατά 90% μπορεί να μπει και στο live.

Για τα live έχεις δίκιο. Αν και πιστεύω ότι στις συναυλίες τώρα πια είναι τυχαία η απόδοσή του ανάλογα την κούρασή του και ανάλογα το τραγούδι. Έβλεπα μερικά στιγμιότυπα στο youtube από την περιοδία τους πριν την κυκλοφορία του DM και ήταν πάρα πολύ καλός. Δες εδώ…http://www.youtube.com/watch?v=XqRk0z_dMGs

Πρεπει να παραδεχτω παντως οτι παρουσιαζει βελτιωση ειδικα τον τελευταιο καιρο μαλλον επειδη εξασκηθηκε στο στουντιο. Στην περιοδια στ ανγκερ η φωνη του ηταν σχεδον απαραδεκτη για μενα την ειχε χασει τελειως. Σαυτο το βιντεο ειναι καλη η φωνη κ συμφωνω οτι ειναι τελειως τυχαια η αποδοση του οντως

Oταν καποιος θελει να θαψει θα το κανει ειτε ειναι καλος ενας δισκος ειτε οχι. [-X

Διαβαστε την παρακατω προσεγγιση για το Death Magnetic που εγραψε καποιος σε ενα blog και πειτε τι καταλαβατε.:-k

Συμφωνα λοιπον με το “review” αυτου του τυπου το Death Magnetic ειναι για τον π****ο τελειως…:-s :? :?

Κατι τετοιες αποψεις ειναι που μου τη σπανε…