δε σε καταλαβα… :-s
εξηγεις λιγο τι ακριβως θες να πεις;
α και επειδη ειμαστε οφφ-τοπικ γιατι δεν παμε στο Μεταλλικα;: -k
δε σε καταλαβα… :-s
εξηγεις λιγο τι ακριβως θες να πεις;
α και επειδη ειμαστε οφφ-τοπικ γιατι δεν παμε στο Μεταλλικα;: -k
Απολαυστικα αποσπασματα απο το review του globaldomination.se (αντρο της εμπαθειας αλλα βγαζουν γελιο τα reviews τους)
Για τον Lars
"And with that I mean a 4/4 beat that’s so lazy that an epileptic on acid could play it perfectly. The only difference between songs is that Lars plays the beat at various tempos. I know you don’t have to try anymore dude, but could you at least pretend to give a fuck?“Metallica has proved that they haven’t totally forgotten how to use their instruments (except Lars Ulrich, he still has less dimensions than a South Park-animation)”
Για τον James
“Speaking of not giving a fuck any more; when did James’ writing skills retard to a 4 year old and the rest of the band decided it was ok to churn out crap like “Love is a four letter word”? And English is your native language? Fuck me. The man who penned lyrics like “For whom the bell tolls” and “Leper Messiah” ends up singing “Say, is that rain or are they tears?”. Christ…”
Για τον Trujillo
“And what the fuck is up with having an obviously very talented bass-player like Rob Trujillo and then mixing him so low that he’s probably already got a condolence-card from Jason Newsted? Waste of fucking talent”
:lol:
Βλακώδες και απόλυτο review. sto death magnetic θα εβαζα τουλαχιστον 8
Εγω παντως το δισκακι το τσιμπησα. Φαση εχει το εξωφυλλο. Η εκπληξη με περιμενε οταν το ανοιξα να δω πως ειναι και το μπουκλετ.
Δεν εχω ιδεα αν ειναι ετσι και στα σπεσιαλ ντελουξ @@ που εχουν ηδη κυκλοφορησει, παντως σε μενα κοβονται οι στιχοι απο την ‘‘πορτα’’ που εχει εξω. Κι οταν λεω κοβονται, εννοω οτι λειπουν λεξεις, ή σταματαει και δεν συνεχιζει καπου αλλου. Γουατ-δε-φακ.
Βαλσαμωστε αυτο το ποστ, ή καλυτερα ολο το ριβιου. Εχω ψοφησει.
Δεν έχεις Λοαδ + Ρελοαδ αυθεντικά ε?
Νοπ.
Δεν εχω διαβασει καθε ποστ αυτου του θρεντ(ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του), αλλα δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη δυσανασχετηση. Αμα εχει υπαρξει, ας με ενημερωσει καποιος με λινκ. :oops:
Εγω θα κλαφτω. Ε πες οτι δεν εχω νετ να βλεπω τους στιχους ολοκληρωμενους. Οση ωρα θα ακουγα το καθε σονγκι θα προσπαθουσα να μαντεψω τις λεξεις που λειπουν? Hell no.
Συνήθως οι λέξεις που λείπουν είτε είναι προφανείς είτε επαναλαμβάνονται αργότερα.
Για τον Λαρς δε συμφωνώ αλλά για τα άλλα δύο σημεία έχει απόλυτο δίκιο.
Το πιο αδύνατο σημείο του DM είναι οι στίχοι του. Εντελώς αδιάφοροι, δεν έχουν τη δύναμη των πρώτων τεσσάρων άλμπουμ.
Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Rob είναι πολύ χαμηλά στο μιξ.
:lol::lol::lol:
Τραγικός ο τύπος…παίζει να τον άκουσε μια φορά και να βγαλε και συμπεράσματα. Δυστυχώς ακόμα και όταν βγήκε το Master…έφαγε κράξιμο, οπότε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.
To ότι σε κάποιον δεν άρεσε το άλμπουμ δεν σημαίνει ότι έναι και εμπαθής προς τους metallica. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που περίμεναν να ακούσουν το Death Magnetic με το φτυάρι έτοιμο αλλά είναι αρκετοί και οι fans που θα το αποθέωναν έτσι και αλλιώς.
Γενικά όμως σε αυτό το thread παρατηρώ πολλούς που αντιδρούν σε στυλ ‘‘ο μπαμπάς μου είναι καλύτερος από τον δικό σου’’ μόλις κάποιος γράψει ότι δεν του αρέσει το καινούργιο Metallica.
Ναι εχεις δικιο οτι η νοοτροπια “ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατος απο τον δικο σου” ειναι παιδικη.
Ομως οι Metallica εχουν παρα πολλους οπαδους (μεσα σε αυτους και εγω) και το οτι θα ακουσουν το οτιδηποτε καινουργιο που το εχει γραψει ο Hetfield ή εχει το ονομα των Metallica πραγματικα σε ενθουσιαζει.
Το να εισαι οπαδος σιγουρα δεν σε κανει και ιδιαιτερα αντικειμενικο.
Αλλα αν εχεις τα αυτακια σου ανοιχτα θα βρεις ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα σε καποια δουλεια της αγαπημενης σου μπαντας.
Μπορω να πω οτι αλλες “παλαιες” μπαντες απλα εμενα μου ακουγονται οτι το παιδευουν χωρις νοημα ή αλλαζουν μελη τακτικα μπας και κανουν κατι πιο ιδιαιτερο.
Το Death Magnetic μου αρεσει ολοκληρο και ολοκληρος δισκος εχει καιρο να μου αρεσει.
Ισως απο τα 2 τελευταια των Machine Head και το Vol.3 των Slipknot.
Και μπορει το θεμα των πωλησεων να μην αγγιζει την πραγματικοτητα για το ποσο καλος ή κακος ειναι ενας δισκος (Αν και μπραβο σε ολους εχουν αγορασει το Death Magnetic και το εχουν Νο.1 σε ελληνικες και ξενες κυκλοφοριες στην Ελλαδα για να καταλαβουμε οτι υπαρχει και αλλη μουσικη περα απο τα νεο-σκλυλαδικα και το R&B και μακαρι να στηριζουν ετσι και αλλες δουλειες που αξιζουν) αλλα το οτι μαζευουν πανω απο 20.000 κοσμο στις συναυλιες παντου σε ολο τον κοσμο αυτο οντως διχνει ποσο μεγαλη μπαντα ειναι.Και αυτη την φορα εχουν να υποστηριξουν ενα καλο δισκο (το λιγοτερο που μπορεις να πεις για το Death magnetic) στην περιοδεια τους.
Οσο για τα φωνητικα εχουν αλλαξει αλλα μην ξεχναμε οτι τραγουδαει νυφαλιος πια και ειναι και 45 χρονων.
Ετσι κι αλλιως δεν ηταν και κανενας κορυφαιος τραγουδιστης και ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης και τραγουδα για πανω απο 2 ωρες σε καθε LIVE.
Αυτο που με εκανε παντα να τους θεωρω κορυφαιους ειναι το ποσο πολυ στηριζαν τις LIVE εμφανισεις τους απο θεμα διαρκειας και ποικιλιας των τραγουδιων.Στα LIVE ειναι η πραγματικη δυναμη των Metallica.
(μαλλον αφου θελω να γραφω στο forum πρεπει να το κανω πιο συχνα για να μην γραφω ολοκληρα κατεβατα και γινομαι κουραστικος).
Πάντως από τα λεγόμενα του Ulrich ο δίσκος έχει ήδη πουλήσει 2,5 εκατομμύρια κόπιες!
Πες μου ότι θεωρείς “δυνατούς” τους στίχους του Kill Em All και η συζητήση σταματάει να έχει νόημα εδώ.
Μ’ έπιασες! Δεν έπρεπε ίσως να συμπεριλάβω το Kill Em All, του οποίου οι στίχοι μοιάζουν αρκετά με του DM, αν εξαιρέσουμε ίσως τα Phantom Lord και Four Horsemen καθώς και τα Whiplash, Hit The Lights. Μπορεί οι στίχοι των τεσσάρων αυτών να μην είναι βαθιοί αλλά σίγουρα είναι δυνατοί.
Πραγματικά, καμία μα καμία σχέση οι στίχοι του Kill Em All με του DM.
Γιατι μου φαινεται οτι ο james αφήνει μαλλί ξανά? Μηπως ειναι η ιδέα μου απλα?
&
Φαίνεται να αφήνει μαλλί, όσες φορές πάει να το αφήσει πάντως το ξανακόβει…τρίχες!!!
Ωραία στιγμή πάντως να περνάς έξω απο το Μετρόπολις και να έχει αφίσα του Death Magnetic που να πιάνει ολόκληρη τη βιτρίνα, αντί για τα νέα σιντι του Φοίβου. Μου θύμισε κατάστασεις 1991 που ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Μακάρι να ήταν και άλλοι mainstream σαν και αυτους…
ναι ρε γαμωτο…αντι να αφησει λιγο να μακρυνει να δουμε πως θα ειναι με μακρια μαλλια στα 45…